Günaydın canimGünaydın.. .güzel güneşli enerjik bir gun olsun
Oo superGünaydın kızlar mutlu haftalar
Haftaya - - 300 ile başlıyorum
olunca iner şişliktir oHerkese günaydın. Mutlu haftalar olsun
Bana mutlu gelmedi. Tam 3 gün geciken adet ve regl agrim var. Sabah tartım +350 gr gösterdi. Regl ödemi ama biliyorum. Cumaya kadar fazlasıyla hallederim.
Bu arada ne içsem acaba ya adet icin
Günaydın rakibemgunaaaydınnn herkeseee
gecende vardı bu konu ben geleli cok olmadi herkes birbirine afiyet olsun diyor ama afiyet olmayacak şeyler oluyor listede kimse birsey demiyor diye icime atiyorum vallafirst ladyy gerçekten kararlı isen menülerine beni de etiketle canım. Yardımcı olmak isterim. Seni rahatsız etmezse yorumlarım menülerini. Bazı üyeler istemiyor ya da yorum yapılınca bir bahane sunuyor. Ben de yorum yapmamayi tercih ediyorum. Kırılgan bir insanım. Yanlış anlaşılınca çok üzülüyorum.
oyy dilosum cok gecmis olsun aasya kuzusuna dikkat et belli mi mutant mi pekiGünaydın kizlarDün akşam oğlum yemek yerken kesinlikle tat koku almıyorum diyince korona testi yaptırdık ve sonucu pozitif geldi
Gece küçük kızımda ateslendi huzursuz du galiba 3 çocuğum dada var şuan
Bugün filyaskon ekibi gelir bakalım ne diyecekler
Eskilerin daim olsun canimGünaydın kızlarrrrrr
Bu sabah çok mutluyum
Haftaya eksiler ile başladım
Kesin eksidesin aksam üzeri tartil canımGünaydın sevgili takımdaşlarım
Haftaya +100 gr ile başladım gece sahur yaptığım için böyle oldu diye düşünüyorum cumaya düzelir insaAllah
Oo erkencisin esim evdeydi şimdi cay icerken buraya bakiyorum spor sonraya kaldi
Adacayi söktürücü canim onu deneyebilirsinn ben sogan suyunu icemiyorumŞu an iğrenç tadı olan bir çay demledim kendime. Zencefil, kekik, rezene, yeşilçay karıştırdım. Adetimi bekliyorum. Hayır sancısı var kendisi yok cumadan beri gıcık etti. bir de gerginim anlatamam.
Bizim hava henuz ne yapacağına karar veremediHava gene kapali burda sizde durumlar nasil
kiz sahurda gozumun biri kapalı oluyor benim aksam uzeri 4-5 ideal aslindaGünaydın dostlar
ben tartılmadım kendimi şiş hissettiğimden gece sahur yaptım çünkü
kaptanın ramazanda hangi saatte tartılacağız biz işe gidenlerZipzip-
sahura kalkınca en müsaiti gibi geliyo bana... pehhh ilk cuma fazla çıkacam
Supersin bak bide tartıya bozuk diyordunHafta sonu kaçamak yapmadım aksine dikkat ettim.
tam 3 günde - 450 grm
Zipzip- E Elif_Eylul @Penguen
Benin 6 yas gecen sene anasinifimiz yarim kaldi bu senede anasinifiydi ama gondermedim , hatta havuz vs extra spor icin bile heryer kapali neden okullar acik nedennn biri bana anlatsinKıslar birşey danışacağım size benim büyük kızım 5.5 yaşında onu anasınıfına gönderiyorum ama malum istanbul kıpkırmızı iyice vakalar arttı kızımı okula gönderip göndermemekte kararsız kaldım ne yapayım bana yardım edin siz olsanız ne yapardınız kızım çok üzülüyor sınıfını öğretmenini arkadaşlarını çok seviyor üzülüyorum ama korkum daha baskın
Ben varim kacamaksiz cumaya ama ramazan geliyor zaten asil onemli olan lütfen iftar menulerinde tatlilar gormeyelimHangisine anlatalim bu durumu sen soyle belki seni dinlerler
Cumaya eksi olur ama beni gecme yine de sen
Teşekkür ederim cnmSoğan suyunun tadı nasıl acaba. olamazsam akşam yapayım
süpersin canım. akşam hafif geçirince sabah mutlaka eksi geliyor gerçekten. tabi gün içinde dikkat etmekte çok önemli. tebrik ederim.
Çok üzüldüm canım. çok geçmiş olsun. Artık vakalar inanılmaz yüksek.. her an tetikte bekliyoruz olduk mu diye.. umarım çok kolay atlatırsınız..
Tebrikler canım..
Harikasın canım.
Akşama kadar olmazsam maydanoz, soğan ne varsa deneyeceğim artık.
Canım oruçlusun normal, Allah kabul etsin.
Tv neden çalışmadı acaba? inşallah bozulmamıştır. Akşama çok daha yaparsın sporunu da.
merhaba..Canım benim oğlumla senin kız aynı yaşıtmış. Benim de normalde bu sene anaokuluna gördermem gerekiyordu ama kayıt yaptırmadık hiç. Çünkü eşimin alerjik astımı var. Kayınvalidemle teması var vs. mümkün olduğunca az risk almaya çalıştık. Evet evde sıkılmaları vs çok oluyor ama bu mutasyonlu virüs çocuklara da geçiyor. sonuçta vücutta nelere sebep olduğunu ilerleyen yıllar daha net gösterecek. Eğer fırsatım var, hallederim dersen göndermemen benim tavsiyemdir.
sen caylari ic ödemleri topla ben şoylee sirkeli balli limonlu suyumu ictim sporumu yaptim haydi bakalimmm bugun goreyim seniGünaydın canim
Oo super
olunca iner şişliktir o
Günaydın rakibem
gecende vardı bu konu ben geleli cok olmadi herkes birbirine afiyet olsun diyor ama afiyet olmayacak şeyler oluyor listede kimse birsey demiyor diye icime atiyorum vallabenim menulerimede yorum yapabilirsiniz hic bir bahanem yok emziriyorum ama extra luks teskil etmiyor 9 aylik sipam
oyy dilosum cok gecmis olsun aasya kuzusuna dikkat et belli mi mutant mi peki
Eskilerin daim olsun canim
Kesin eksidesin aksam üzeri tartil canım
Oo erkencisin esim evdeydi şimdi cay icerken buraya bakiyorum spor sonraya kaldi
Adacayi söktürücü canim onu deneyebilirsinn ben sogan suyunu icemiyorum
Bizim hava henuz ne yapacağına karar veremedi
kiz sahurda gozumun biri kapalı oluyor benim aksam uzeri 4-5 ideal aslinda
Supersin bak bide tartıya bozuk diyordun
Benin 6 yas gecen sene anasinifimiz yarim kaldi bu senede anasinifiydi ama gondermedim , hatta havuz vs extra spor icin bile heryer kapali neden okullar acik nedennn biri bana anlatsin
Ben varim kacamaksiz cumaya ama ramazan geliyor zaten asil onemli olan lütfen iftar menulerinde tatlilar gormeyelim
Ramazanda cuma günleri 3-4 gibi mi olacak??Günaydın canım ❤
Ramazanda 3 -4 gibi tartiliyoruz canim erken tartilmissin kesin eksidesindir
Sağol cnm benimGünaydın canim
Oo super
olunca iner şişliktir o
Günaydın rakibem
gecende vardı bu konu ben geleli cok olmadi herkes birbirine afiyet olsun diyor ama afiyet olmayacak şeyler oluyor listede kimse birsey demiyor diye icime atiyorum vallabenim menulerimede yorum yapabilirsiniz hic bir bahanem yok emziriyorum ama extra luks teskil etmiyor 9 aylik sipam
oyy dilosum cok gecmis olsun aasya kuzusuna dikkat et belli mi mutant mi peki
Eskilerin daim olsun canim
Kesin eksidesin aksam üzeri tartil canım
Adacayi söktürücü canim onu deneyebilirsinn ben sogan suyunu icemiyorum
Bizim hava henuz ne yapacağına karar veremedi
kiz sahurda gozumun biri kapalı oluyor benim aksam uzeri 4-5 ideal aslinda
Supersin bak bide tartıya bozuk diyordun
Benin 6 yas gecen sene anasinifimiz yarim kaldi bu senede anasinifiydi ama gondermedim , hatta havuz vs extra spor icin bile heryer kapali neden okullar acik nedennn biri bana anlatsin
Ben varim kacamaksiz cumaya ama ramazan geliyor zaten asil onemli olan lütfen iftar menulerinde tatlilar gormeyelim
oyy ankara mı orda yaşadım bir süreGünaydın demeden gecmise daldim sonra alintilar kaçıyor bulamıyorumruzgarli bir Ankaradan gunaydinnnn :)
Siz test isteyin kendinize belirti var deseydiniz , ben emzirdigim icin ilac kullanmazsin deyip yapmadılar 18 yas altinada ilac uygulamiuorlar ama durum ciddilesince tedavi basliyor,bizde de yapmadilar aslinda çocukların test kitleri farkli 5.5 aylikti Nehir pozitif çıktığında agirlasinca test yaptılar .daha ince bir cubukla test yaptılar ama cok ağladı insallah hafif atlatirlar ateş varsa bas agrisida vardir ates düşürücü ver benim oğlum basim ağrıyor dediginde sok oldum yazik sonra kendim yasayinca anladim kucucuk bedenleri neler yasiyor rabbim hepimizi korusunTeşekkür ederim cnmOkullari bilinçli açtıklarını bile düşünüyorum kontrollü bulaş için ..Riskli grup asida oldu nasılsa
Ben gelip tesst yaparlar diye bekliyordum aradılar çocuklara müdahale edemiyoruz odasından çıkmasın temas etmeyin dediler sadece
Bence offf Ankara bu sene iyice bunaldim ne deniz var ne yesiloyy ankara mı orda yaşadım bir süre
Haftada bir kere sabah kahvaltida cay iciyorum diger türlu kendime demlemiyorum hiç cay vs bitki çayısen caylari ic ödemleri topla ben şoylee sirkeli balli limonlu suyumu ictim sporumu yaptim haydi bakalimmm bugun goreyim seni
Kaçamak değil ama kilo verenler ödül yapmalı. Ödül hakkımız engellenemez.
bende haftalardir direnci kıramadim.81.70 ile sabitim, bence iyi bir şey, 2 gündür 82.10 çıkıyordum. Bu hafta kıracağım bu direnci inşallah
Instagram yok bende.
Vitamin değerlerim normal çıktı canım bu hafta dikkat edeceğim elimden geldiğince haftaya diyetisyen randevum var ona gideceğim daha düzenli olur sanırım o zamanCanım sen iki öğün beslenemezsin. İnsülin direnci nedeniyle uzun süre aç kaldığında şekerin yükselir. Benim sabahları açlık şekerim 150 çıkıyordu. Düzenli ve sağlıklı beslenerek bu durumu düzelttim. Bunları yaparken ilaç kullanmana gerek yok. Benim şeker ölçüm cihazım var. Ben alırken çok pahalı değildi. Yan malzemeleri sigorta veriyor. Ben ölçum yaptığım için, diyete başladıktan iki hafta sonra ilacı bıraktım. Senin de almanı tavsiye ederim. Metformin kullanmadım. Glukofen kullandım. Etkin maddesi metformin. Her ilaç herkese aynı etkiyi göstermiyor. Vitamin değerlerine de baktır. D vitamini ve B12 özellikle.
İnsülin direnci şeker hastalığı bile sayılmaz. Sadece kılondan dolayı böyle. Lütfen moralini topla. Çok iyi gidiyorsun. Bütün bunlar beyninin ürettiği bahaneler. Çünkü beyin alışkanlıkları bırakmak istemez.
Not. Şekeri eczanelerde ölçüyor. Sabah aç karnına baktirabilirsin.
Pandemi nedeniyle bakmıyor olabilirler.
Rahatsız olmam neden olayım canımfirst ladyy gerçekten kararlı isen menülerine beni de etiketle canım. Yardımcı olmak isterim. Seni rahatsız etmezse yorumlarım menülerini. Bazı üyeler istemiyor ya da yorum yapılınca bir bahane sunuyor. Ben de yorum yapmamayi tercih ediyorum. Kırılgan bir insanım. Yanlış anlaşılınca çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?