Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın.. .güzel güneşli enerjik bir gun olsun
Günaydın canim
Günaydın kızlar mutlu haftalar

Haftaya - - 300 ile başlıyorum
Oo super
olunca iner şişliktir o

gunaaaydınnn herkeseee
Günaydın rakibem
gecende vardı bu konu ben geleli cok olmadi herkes birbirine afiyet olsun diyor ama afiyet olmayacak şeyler oluyor listede kimse birsey demiyor diye icime atiyorum valla benim menulerimede yorum yapabilirsiniz hic bir bahanem yok emziriyorum ama extra luks teskil etmiyor 9 aylik sipam

oyy dilosum cok gecmis olsun aasya kuzusuna dikkat et belli mi mutant mi peki

Günaydın kızlarrrrrr
Bu sabah çok mutluyum
Haftaya eksiler ile başladım
Eskilerin daim olsun canim
Günaydın sevgili takımdaşlarım
Haftaya +100 gr ile başladım gece sahur yaptığım için böyle oldu diye düşünüyorum cumaya düzelir insaAllah
Kesin eksidesin aksam üzeri tartil canım
rakibim uyuyo herhal .

başladım sabah sporuma
North River
Oo erkencisin esim evdeydi şimdi cay icerken buraya bakiyorum spor sonraya kaldi
Şu an iğrenç tadı olan bir çay demledim kendime. Zencefil, kekik, rezene, yeşilçay karıştırdım. Adetimi bekliyorum. Hayır sancısı var kendisi yok cumadan beri gıcık etti. bir de gerginim anlatamam.
Adacayi söktürücü canim onu deneyebilirsinn ben sogan suyunu icemiyorum
Hava gene kapali burda sizde durumlar nasil
Bizim hava henuz ne yapacağına karar veremedi
kiz sahurda gozumun biri kapalı oluyor benim aksam uzeri 4-5 ideal aslinda

Hafta sonu kaçamak yapmadım aksine dikkat ettim.

tam 3 günde - 450 grm

Zipzip- E Elif_Eylul @Penguen
Supersin bak bide tartıya bozuk diyordun
Benin 6 yas gecen sene anasinifimiz yarim kaldi bu senede anasinifiydi ama gondermedim , hatta havuz vs extra spor icin bile heryer kapali neden okullar acik nedennn biri bana anlatsin
Hangisine anlatalim bu durumu sen soyle belki seni dinlerler
Ben varim kacamaksiz cumaya ama ramazan geliyor zaten asil onemli olan lütfen iftar menulerinde tatlilar gormeyelim
ben sabit geldim

yapilması gerekenleri yapmaya devam simay olsun

North River Zipzip-
Cumaya eksi olur ama beni gecme yine de sen

Teşekkür ederim cnm Okullari bilinçli açtıklarını bile düşünüyorum kontrollü bulaş için ..Riskli grup asida oldu nasılsa
Ben gelip tesst yaparlar diye bekliyordum aradılar çocuklara müdahale edemiyoruz odasından çıkmasın temas etmeyin dediler sadece

merhaba..
bende eylülde göndermeyi düşünüyorum.
inşallah eylülde biter.
sıkılıyor evde ama ne yapalım.2020başından beri sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz.

sen caylari ic ödemleri topla ben şoylee sirkeli balli limonlu suyumu ictim sporumu yaptim haydi bakalimmm bugun goreyim seni

Sağol cnm benim Bilmiyoruz ki valla şaşırdık kaldık bu ise

Siz test isteyin kendinize belirti var deseydiniz , ben emzirdigim icin ilac kullanmazsin deyip yapmadılar 18 yas altinada ilac uygulamiuorlar ama durum ciddilesince tedavi basliyor,bizde de yapmadilar aslinda çocukların test kitleri farkli 5.5 aylikti Nehir pozitif çıktığında agirlasinca test yaptılar .daha ince bir cubukla test yaptılar ama cok ağladı insallah hafif atlatirlar ateş varsa bas agrisida vardir ates düşürücü ver benim oğlum basim ağrıyor dediginde sok oldum yazik sonra kendim yasayinca anladim kucucuk bedenleri neler yasiyor rabbim hepimizi korusun

81.70 ile sabitim, bence iyi bir şey, 2 gündür 82.10 çıkıyordum. Bu hafta kıracağım bu direnci inşallah
bende haftalardir direnci kıramadim.
takılı kaldi sanirim tüm beslenme alani degiştirmem lazim.
yogurt süt kefir hiç yaramiyor.

akşamlari sütlü kahve içmeyecegim onun yerine yatmadan kefir kürü yapacagim.
yemegin yanina yoğurt yemeyecegim. işe yaramiyor.
akşamlari tek yemek yiyordum salatayla eşlik ederim.
süt ürünleri yüzünden kıramadim.

Vitamin değerlerim normal çıktı canım bu hafta dikkat edeceğim elimden geldiğince haftaya diyetisyen randevum var ona gideceğim daha düzenli olur sanırım o zaman
Rahatsız olmam neden olayım canım yanlışlarımında bilenler tarafından düzeltilmesi çok iyi olur ilk defa insülin direnci ile karşı karşıyayım o yüzden bana daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…