bakacak kimsem yok bende çalışıyorum gibi bir durum olmadığı müddetçe hele de kendim evdeysem büyük konuşmayım asla yollamam canım. karar senin tabi. çocuklar çok dağıtıyo malesef allah korusun.Kıslar birşey danışacağım size benim büyük kızım 5.5 yaşında onu anasınıfına gönderiyorum ama malum istanbul kıpkırmızı iyice vakalar arttı kızımı okula gönderip göndermemekte kararsız kaldım ne yapayım bana yardım edin siz olsanız ne yapardınız kızım çok üzülüyor sınıfını öğretmenini arkadaşlarını çok seviyor üzülüyorum ama korkum daha baskın
cevabın için teşekkürler canım aynen çalışmasam 3-4 çok uygun. bakalım hayırlısı@Tostombalakanne de oruçlu, kaptanım 3 4 gibi tartılmasını söyledi sende öyle tartılabilirsin canım. ama işe gidiyorsan nasıl olacak dediğin gibi onu bilemedim..
bugün iyiysen yine çılgın adımlar mı atacaksın demek bubu arada bu hafta bir spor yarışı belirleyemedik galiba. artık ben evde kendi kendime tepineyim bari ne bulursam 3 - 5 tane hareketle
süpersin canım. demekki tartı normalmiş
Cuma kaçamağını 200 kaloride tuttuktan sonra sorun olmaz ama bizim takımda cuma günü 1 haftalık depolamaya dönebiliyor bazen
kolay gelsin canım..En yüksek istanbul ama hiç bir gelişme yokkendi ipimizi kendimiz keseceğim mecbur konuşayım öğretmenimizle ona gore bir yol çizeceğim
aslında en normali bu 1 günlük cuma kaçamağı 3 gününe maloluyor insanın benim öyle yani...
çok iyi vermişsin bu cuma beni yeneceksin belli oldu
Hangisine anlatalim bu durumu sen soyle belki seni dinlerler
Bu illetin ne kadar süreceği nerde başımıza geleceği hiç belli değil, çocukların eğitimlerinden sosyal gelişimlerinden geri kalmaları beni çok üzüyor,, belkş virüs 2 sene sonra bitecek ama çocukların bu yaştaki gelişimleri ömürlerini şekillendirecek. Evden işe giden varsa çocuk da okula gidebilmeli bence, kreş anaokulu gibi tamamen gözetim altında oldukları yerlere güveniyorum ben.Kıslar birşey danışacağım size benim büyük kızım 5.5 yaşında onu anasınıfına gönderiyorum ama malum istanbul kıpkırmızı iyice vakalar arttı kızımı okula gönderip göndermemekte kararsız kaldım ne yapayım bana yardım edin siz olsanız ne yapardınız kızım çok üzülüyor sınıfını öğretmenini arkadaşlarını çok seviyor üzülüyorum ama korkum daha baskın
Serin ve kapali bir hava var canim gun boyu yağışlı gösteriyor hava durumuHava gene kapali burda sizde durumlar nasil
Gunaydin gecmis olsun canım musait olunca gelirsingnydın özür dilerim rahatsızlandım onun için giremedim. yoğun tempodan dolayı kaptanım bana bir kaç gün müsaade edebilirmisiniz
Günaydın canımGünaydın dostlar
ben tartılmadım kendimi şiş hissettiğimden gece sahur yaptım çünkü
kaptanın ramazanda hangi saatte tartılacağız biz işe gidenlerZipzip-
sahura kalkınca en müsaiti gibi geliyo bana... pehhh ilk cuma fazla çıkacam
Güzel eksi
Izin vermesem ne olacak ki canim yiyen yiyor
Baklava miaslında en normali bu 1 günlük cuma kaçamağı 3 gününe maloluyor insanın benim öyle yani...
ama 30 kilo fazlası olan için bu çok zor canım belki 1 sene emek verecek olana zor olur
benim evdekilerde baklava getittiriyordu dün anteptenvallahi zor ertelettim cuma olsun o zaman dediler normalde de çok sevmem baklavayı ama antepinki çok hafif çok güzel yaaa bu hafta yiyecem kaptanım as beni
Evdeyim canım çalışsam cidden kimse bakmaz çocuklarıma ben eniyisi uzaktan eğitim talep edeyimbakacak kimsem yok bende çalışıyorum gibi bir durum olmadığı müddetçe hele de kendim evdeysem büyük konuşmayım asla yollamam canım. karar senin tabi. çocuklar çok dağıtıyo malesef allah korusun.
cevabın için teşekkürler canım aynen çalışmasam 3-4 çok uygun. bakalım hayırlısı
Sağol kuzumkolay gelsin canım..
Eşim çalışıyor canım şöyle bir durum var önce ki aylarda sınıfta grip başlangıcı okan bir cocugumuz vardı o hafta sınıfın yarısından fazlası hasta olmuştu maske mesafe ve paravan olduğu halde. Biz okula yazdırırken kağıt imzalamıştık en ufak bir grip hastalık ishal vs halinde okula göndermeyeceğiz çocuğumuzu diye ben dikkat ediyorum ama benim kadar dikkat eden olmuyor tek tük de olsa maalesef o yüzden korkuyorum ben de göndermeme kararı aldımBu illetin ne kadar süreceği nerde başımıza geleceği hiç belli değil, çocukların eğitimlerinden sosyal gelişimlerinden geri kalmaları beni çok üzüyor,, belkş virüs 2 sene sonra bitecek ama çocukların bu yaştaki gelişimleri ömürlerini şekillendirecek. Evden işe giden varsa çocuk da okula gidebilmeli bence, kreş anaokulu gibi tamamen gözetim altında oldukları yerlere güveniyorum ben.
Lakin senin ki gidiyor mu dersen gitmiyor, çünkü eşim de işe gitmiyor (bu ara müdürü değişti diye arada gitse de 1 yıldır gitmiyor) evde izoleyiz, avmye, komşuya, parka vs gitmeyiz, öyle olunca olmayan riskimizi yükseltmeyelim dedim artı maddiyat var bi de tabiki.
okJumping jack
April handa bolgesel
Anaokulu her yerde yapilabilir...boya hamur oyun temelinde..okulun faydasi sosyallesme...bu ortamda asla gondermezdim...sosyallesmesi icin ark.oynasin parka götürün...disariya dolasmaya cikartin...hele bu mutasyon en cok kucuk cocuklara bulaşıyormuş...mecbur degilseniz gondermeyin...Kıslar birşey danışacağım size benim büyük kızım 5.5 yaşında onu anasınıfına gönderiyorum ama malum istanbul kıpkırmızı iyice vakalar arttı kızımı okula gönderip göndermemekte kararsız kaldım ne yapayım bana yardım edin siz olsanız ne yapardınız kızım çok üzülüyor sınıfını öğretmenini arkadaşlarını çok seviyor üzülüyorum ama korkum daha baskın
Hangisine anlatalim bu durumu sen soyle belki seni dinlerler
Sabit gelmen guzel dun yaptigin sporlar fazla gelmis olabilir canim
tarti ne derse desin su icip spor yapmaya dewamSabit gelmen guzel dun yaptigin sporlar fazla gelmis olabilir canim
kacamaksiz cuma sözü kampanyası baslatalımmmHangisine anlatalim bu durumu sen soyle belki seni dinlerler
Evet canım bir mecburiyetim yok öğretmeniyle görüşeyim olmadı okuldan alır pinterest 'ten vs güzel etkinlikler var anaokulu çocukları için onlardan çıktı alırım ev de kendim eğitim veririmAnaokulu her yerde yapilabilir...boya hamur oyun temelinde..okulun faydasi sosyallesme...bu ortamda asla gondermezdim...sosyallesmesi icin ark.oynasin parka götürün...disariya dolasmaya cikartin...hele bu mutasyon en cok kucuk cocuklara bulaşıyormuş...mecbur degilseniz gondermeyin...
ahh ca nim ahh...dilinde tuy bitti söylemekten
Hadi bakalim sende söyle senide dinlerler belkikacamaksiz cuma sözü kampanyası baslatalımmm
Allah razı olsun cnmÇok büyük geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Gecmis olsun canimyaaa sabah yazcaktimAllah razı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?