Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bakacak kimsem yok bende çalışıyorum gibi bir durum olmadığı müddetçe hele de kendim evdeysem büyük konuşmayım asla yollamam canım. karar senin tabi. çocuklar çok dağıtıyo malesef allah korusun.
cevabın için teşekkürler canım aynen çalışmasam 3-4 çok uygun. bakalım hayırlısı

Zipzip- E Elif_Eylul eger haftaya takımı 1 inci yapmak istiyorsanız cuma kaçamagına izin vermeyin
aslında en normali bu 1 günlük cuma kaçamağı 3 gününe maloluyor insanın benim öyle yani...
ama 30 kilo fazlası olan için bu çok zor canım belki 1 sene emek verecek olana zor olur

benim evdekilerde baklava getittiriyordu dün antepten vallahi zor ertelettim cuma olsun o zaman dediler normalde de çok sevmem baklavayı ama antepinki çok hafif çok güzel yaaa bu hafta yiyecem kaptanım as beni

Bu illetin ne kadar süreceği nerde başımıza geleceği hiç belli değil, çocukların eğitimlerinden sosyal gelişimlerinden geri kalmaları beni çok üzüyor,, belkş virüs 2 sene sonra bitecek ama çocukların bu yaştaki gelişimleri ömürlerini şekillendirecek. Evden işe giden varsa çocuk da okula gidebilmeli bence, kreş anaokulu gibi tamamen gözetim altında oldukları yerlere güveniyorum ben.
Lakin senin ki gidiyor mu dersen gitmiyor, çünkü eşim de işe gitmiyor (bu ara müdürü değişti diye arada gitse de 1 yıldır gitmiyor) evde izoleyiz, avmye, komşuya, parka vs gitmeyiz, öyle olunca olmayan riskimizi yükseltmeyelim dedim artı maddiyat var bi de tabiki.

Hava gene kapali burda sizde durumlar nasil
Serin ve kapali bir hava var canim gun boyu yağışlı gösteriyor hava durumu
gnydın özür dilerim rahatsızlandım onun için giremedim. yoğun tempodan dolayı kaptanım bana bir kaç gün müsaade edebilirmisiniz
Gunaydin gecmis olsun canım musait olunca gelirsin
Günaydın canım
Calisanlar icin ne yaparız bilmiyorum ki aksam eve kacta geliyorsun gelince tartilirsin
Hafta sonu kaçamak yapmadım aksine dikkat ettim.

tam 3 günde - 450 grm

Zipzip- E Elif_Eylul Penguen
Güzel eksi
Zipzip- E Elif_Eylul eger haftaya takımı 1 inci yapmak istiyorsanız cuma kaçamagına izin vermeyin
Izin vermesem ne olacak ki canim yiyen yiyor
Baklava mi
Kac tane yiyeceksin cezaya hazır ol

Evdeyim canım çalışsam cidden kimse bakmaz çocuklarıma ben eniyisi uzaktan eğitim talep edeyim
kolay gelsin canım..
Sağol kuzum
Eşim çalışıyor canım şöyle bir durum var önce ki aylarda sınıfta grip başlangıcı okan bir cocugumuz vardı o hafta sınıfın yarısından fazlası hasta olmuştu maske mesafe ve paravan olduğu halde. Biz okula yazdırırken kağıt imzalamıştık en ufak bir grip hastalık ishal vs halinde okula göndermeyeceğiz çocuğumuzu diye ben dikkat ediyorum ama benim kadar dikkat eden olmuyor tek tük de olsa maalesef o yüzden korkuyorum ben de göndermeme kararı aldım

Anaokulu her yerde yapilabilir...boya hamur oyun temelinde..okulun faydasi sosyallesme...bu ortamda asla gondermezdim...sosyallesmesi icin ark.oynasin parka götürün...disariya dolasmaya cikartin...hele bu mutasyon en cok kucuk cocuklara bulaşıyormuş...mecbur degilseniz gondermeyin...
Hangisine anlatalim bu durumu sen soyle belki seni dinlerler
ahh ca nim ahh...dilinde tuy bitti söylemekten

Evet canım bir mecburiyetim yok öğretmeniyle görüşeyim olmadı okuldan alır pinterest 'ten vs güzel etkinlikler var anaokulu çocukları için onlardan çıktı alırım ev de kendim eğitim veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…