Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aynen ben bu yüzden aç kalamiyorum gözlerim bulaniyor baş dönmesi yaşıyorum bide aç kalarak da kilo veremiyorum maalesef. If yapmaya çalıştım yaramiyor.

Okullar neden açık ben de anlayamadım maalesef
Instagram yok bende.
Aaa aaa nasıl kaçırırsın eltilerin videosunu

Zipzip- kacamaksiz gün diyolar
Cumaya kadar kacamaksiz gidebilecekler mi acaba
Günaydın canım ❤
Ya iste herkes yorum yapsa menulere guzel olacak

Günaydın demeden gecmise daldim sonra alintilar kaçıyor bulamıyorum ruzgarli bir Ankaradan gunaydinnnn :)
Günaydın canım ❤
Bir isinamadik bu sene
Ramazanda cuma günleri 3-4 gibi mi olacak??
peki ben 5:30-6 da tartılsam olur mu.
Olur canım aksam isten gelince tartilirsin
Emin misin sadece sut ürünleri mi etkili oldu kilo verememende
Günaydın kızlar + 200 bende
74.800 malesef
Ama cumaya eksi gelicem
Hadi bakalım cuma guzel eksilerle bekliyoruz
Hayırlı haftalar kızlar
Kahvaltımı yaptım yürüyüşe başladım inşallah
Hayirli haftalar canim ❤

Canım diyetisyen çok iyi olur. Ben diyetisyene gidiyorum, bütün gün buradayım artı etrafımdaki herkesi diyete soktum.
İnşallah başaracağız.

ben öle düşünüyorum süt ürünleri çok fazla arttırdım.yoğurt süt kefir. bence azaltcam .
sütlü kahve yapmayacagim.

Hahahah ben de tersine 1 aydır süt ürünün kullanmıyordum, dün gece ehhh diyip 1 bardak ayran içtim belli ki az yemeği sevmiyor bünyem
Dün netten baktım da direnç kilolarında if öneriyorlar, yada 2 hafta diyeti bırakmayı, bıraksam önünü alamam bir daha
Hayırlı haftalar kızlar
Kahvaltımı yaptım yürüyüşe başladım inşallah
Günaydın, tartı ne diyor?

Yedigin fazla yemeklerin etkisi yok yani
Yaaa gitmeyin Wilma11 in üstüne, o bir bocaladı, kiloda takılınca hevesi kırıldı, düzeni oturtamadı, ben güveniyorum migiye tekrar eskisi gibi azimle kilo verecek, kaçamak yapmayacak, direnci kıracağız, ramazan güzel bir başlangıç olacak, misafirliğe gitmicez, tatlı yemeyeceğiz değil mi migi, yalancı çıkarma beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…