Hit yapıyorum ama can çekişiyomHoşgeldin canım aşırı fazlan yok bir kaç aya halledersin istikrar sağlarsan hayırlı olsun :)
hit mi oda dur bide ona bakalım:)
Bu benim.
Daha önce ayni videoyu eklemistin
Harikasın nasıl da hatırladın.
evet bestecim. gerçekten herşey elimizde. bu da kanıtı işte.Ben bunu gördümde hic açmamıştım meger ne güzelmiş aslinda her sey ne kadarda elimizde değilmi harikaymiş
Artin cok değil canım cumaya eksiye donerBugün kilom 74,05 kg.
Cuma 73,8 kg.
250 gram. +
Cumaya düşer. Kabızlık var. Don't panik.
sen halledersinBugün kilom 74,05 kg.
Cuma 73,8 kg.
250 gram. +
Eva yapınca öneriliyor biliyom..Cordelia canım senin videonu ben görmedim galiba. youtube de önerilenlerde denk geldi. gerçekten muhteşem.
evet bestecim. gerçekten herşey elimizde. bu da kanıtı işte.
Beni de etiketle canım.Tamam o zaman canım tarif yazıp senide etiketliyorum oleyyy çoğalıyoruz
Elimden geleni yapacağım insallah görürümBence yaparsın. Kilon buna çok müsait.
Sagol kaptanımGörürsün bence canım guzel ilerliyorsun
Yıllar önce bir belgesel izlemistimAyakta atıştırma bendede var..annem.cok.kizardi.sofraya orurmadan karnını doyuruyorsun diye....
sen halledersin canimBugün kilom 74,05 kg.
Cuma 73,8 kg.
250 gram. +
Düşmanımın düşmanı tostumdur, karışık beyaz peynirliEva yapınca öneriliyor biliyom..
Eski rakip yeni rakip müttefik mi oldunuz siz?Chedarice
Ne yapıyorsanız ben de yapayım. Ramazan öncesi kilo vermem şart. Ne olur beni de katın aranıza. Yoksa küserim bak.
Artık çok geç
Her türlü müttefikliğe açığım yeterki kilo verdirsinEva yapınca öneriliyor biliyom..
Eski rakip yeni rakip müttefik mi oldunuz siz?Chedarice
Ne yapıyorsanız ben de yapayım. Ramazan öncesi kilo vermem şart. Ne olur beni de katın aranıza. Yoksa küserim bak.
Way arkadaş iyi ki sol kulağım duymuyor dedimHer türlü müttefikliğe açığım yeterki kilo verdirsinSessizce katıl aramıza sende gel, Chedarice duymasın ama sessizz
Vaay sessiz sessiz adımladım diyorsun. tebrikler canımm
Adimlara devam canim gunluk 10 bin hedefim var nisan boyuncaVaay sessiz sessiz adımladım diyorsun. tebrikler canımm
bende bugün yine 10bin hedefliyorum bakalm kaçta kalıcamAdimlara devam canim gunluk 10 bin hedefim var nisan boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?