Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Daha önce ayni videoyu eklemistin

Harikasın nasıl da hatırladın.
Cordelia canım senin videonu ben görmedim galiba. youtube de önerilenlerde denk geldi. gerçekten muhteşem.
Ben bunu gördümde hic açmamıştım meger ne güzelmiş aslinda her sey ne kadarda elimizde değilmi harikaymiş
evet bestecim. gerçekten herşey elimizde. bu da kanıtı işte.

Cordelia canım senin videonu ben görmedim galiba. youtube de önerilenlerde denk geldi. gerçekten muhteşem.

evet bestecim. gerçekten herşey elimizde. bu da kanıtı işte.
Eva yapınca öneriliyor biliyom..
Eski rakip yeni rakip müttefik mi oldunuz siz? Chedarice
Ne yapıyorsanız ben de yapayım. Ramazan öncesi kilo vermem şart. Ne olur beni de katın aranıza. Yoksa küserim bak.

Bence yaparsın. Kilon buna çok müsait.
Elimden geleni yapacağım insallah görürüm
Görürsün bence canım guzel ilerliyorsun
Sagol kaptanım
Ayakta atıştırma bendede var..annem.cok.kizardi.sofraya orurmadan karnını doyuruyorsun diye....
Yıllar önce bir belgesel izlemistim
Kadin cesit çeşit yöntem deniyor sonuçta hep yerinde sayıyor bazal metosunu olcmek icin uyku esnasinda bir cihaza bağlıyorlar ve aslinda hicte yavaş değil 1. Bahane eleniyor .
İlk hafta yediklerini yaziyor (unuttuklari var)
İkinci hafta ses kaydi yapıyor (yinr unuttukları var)
Ucuncu hafta kamera yerleştiriliyor ve aslında ayakta atıştırmalarinin farkinda olmadığı bu yüzden veremedigi ortaya cikiyor
Bugün kilom 74,05 kg.

Cuma 73,8 kg.

250 gram. +
Cumaya düşer. Kabızlık var. Don't panik.
sen halledersin canim

Ne yapıyorsanız ben de yapayım. Ramazan öncesi kilo vermem şart. Ne olur beni de katın aranıza. Yoksa küserim bak.
Düşmanımın düşmanı tostumdur, karışık beyaz peynirli
Beni de etiketle canım. Chedarice duymasın.
Artık çok geç
birbeste ona başka tarif ver canım, bal olsun pekmez olsun içinde yesin kan yapsın

Her türlü müttefikliğe açığım yeterki kilo verdirsin Sessizce katıl aramıza sende gel, Chedarice duymasın ama sessizz

Ya kızlar bende fikrimi söyleyeyim buradaki amacımız kilo vermek birbirimize motive etmek yanlışlarımı söylemek kilo vermemiz için çabalamak

Elbette zaman zaman bıkkınlık tükenmişlik olacak

Ama ertesi güne toparlanmamız lazım

Sorumluluğumuz var

Hepimizin kaçamakları oluyor olmuyor değil ama devamını getirmeyelim lütfen

Eeeee sonra buraya herkes cısslı şeyler yazınca benim canım istiyor şahsen aklıma geliyor yeme isteği oluşuyor

Kaçamaklarımızı cumaya ya da cumartesi saklayalım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…