Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben hiç bişi demeyecegim. menü yazayim en iyisi.
takip edecegim tamam.
Basta belirtiyim yanlış anlama ,
Bende herseyden ucundan bakınca birsey olmaz diyordum kendimi oyle kandiriyordum gunun çoğu saati dikkat edip sozde diyet yaparken 3-5 patates veya baska birsey sonunda kilo aldirmiyor ama yerinde saydiriyor aslında bu korumada yapılmalı yoksa yerinde sayarak omur boyu diyet stresi ile elde var sifir oluyor. Fark etmeden ayak ustu atistirdigimi elif deyince fark ettim. Menülerim güzeldi ama ben neden 100g 300g veriyordum ozel durumlar haricinde meger oğlumun agzima soktugu cikoyu unutuyorum, kizin kalan corbasini ictigimi vs ve cidden bilincsizceydi kendimi fark ettiğimde kac kez ağzımdan cikardim biskivu vs gerçekten iste 3 ay yemesen zararlı şeyleri zaten hedefine ulasip koruma modunda tadimlik yersin canim

Hoşgeldin canım yeniden aramiza

Günaydın kızlar bugün çamaşır günü
Gunaydin canım kolay gelsin
Zipzip- emzirme döneminide bitirdim bu sene kaptanım kızımı bıraktırdım
O zaman daha kolay kilo verirsin canim

Harika bir motivasyon videosu. 45 günde sporla (diyet tabiki uygulanmıştır) neler yapılabilirmiş görüyoruz.
Ben bunu gördümde hic açmamıştım meger ne güzelmiş aslinda her sey ne kadarda elimizde değilmi harikaymiş

Hoşgeldin canım aşırı fazlan yok bir kaç aya halledersin istikrar sağlarsan hayırlı olsun :)
Ben ergin kırbaç yapıyorum öyle gerçektende
hit mi oda dur bide ona bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…