Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Freelerimiz de baya freeymiş
Arkadaslar bu hafta fullll kaçamak yapalim cumaya kadar
Seni hiç kırmak istemem canım
Beni de alın, bugun yarın kabak yicem, çarşamba sabahı diyetisyen tartım var, çarşambayı bilmiyorum, perşembe bunu içebilirim.
Cumaya Cordelia yı yenmem lazım

Tamam o zaman canım tarif yazıp senide etiketliyorum oleyyy çoğalıyoruz

anlaştık çarşambadan haberleşelim ben çarşambada yapacam bi aksilik olmazsa yanında ayranla Elhan Elhan dünür hanım sahneye dünür hanım sahneyeeee
Bende onu rica edecektim. ben kesin unuturum yoksa. çarşamba hatırlatma geçelim. Elhan ablacımmm hadi gel bize katıl. ben ilk kez detoks yapacağım böyle.
nasıl besleyecegim onu söyleyebilir misin=?
Migi sen E Elif_Eylul e sordun ama ben de fikir vermek isterim yanlış anlamazsan eğer.

Diyeti yapıyorsak, yağı vücudumuzdan atmak için yapıyoruz. bu da sağlıklı bir beslenme tarzıyla olur. İnsanız hepimiz. İllaki hatalar yapabiliriz. Ama uzun süre tekrarlanırsa hata değil tercihe dönüşüyor. Benim kilolu olmamın asıl sebebi ekmekle karın doyurmamdı. Eşim gece vardiyasındayken hele patatesi kızartıp ketçap sıkıp ekmek arası yapıp yiyordum neredeyse 1 ekmek hemde. Sabah öğle akşam hep ekmek yoğunlukta ve yağlı şeyler.
Diyette ise beyaz ekmek yemiyorum başladığımdan beri. Tam buğday ekmeği alıyorum 350 gramlık olandan, yarıya bölüyorum. o ekmek bana 1 hafta en az gidecek diyorum. kalan yarısını eşim yiyor. ama ondan fazlasına elimi sürmüyorum.
ben yoğurt ve salata hayatta yemezdim ama şimdi bolca yemeye çalışıyorum.
Porsiyonlarımı ölçmeye çalışıyorum. yemek kaşığı hesabı tutmaya çalışıyorum. doymayacağımı düşünüyorsam salatayı ya da yoğurt miktarını arttırıyorum.
diyete başladığımdan beri kızartmalı hiç bişey yemedim diye hatırlıyorum. karışık kızartmayı bile fırına sürüp yapıyorum az yağ ile. çünkü vücudumdan yağ atmak isterken bol yağlı yemekler beni durdurur.
ama en en önemlisi motivasyonumu diri tutuyorum. yaparım diyorum. yaz geliyor, hayal ediyorum kendimi göbeksiz. her sabah uyanır uyanmaz aynada karnıma bakıyorum. inceldikçe hevesim artıyor.
Bence tekrar kendine gelmek için tam vakti. Yeniden sıkıca başlamalısın.
Beni de alın, bugun yarın kabak yicem, çarşamba sabahı diyetisyen tartım var, çarşambayı bilmiyorum, perşembe bunu içebilirim.
Cumaya Cordelia Cordelia yı yenmem lazım
Cordelia bende katılayım demez o zaman inşallah

ADINIZ:BÜŞRA
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.56
KİLONUZ:72.2
HEDEF KİLONUZ:60.0
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ

MESLEGINIZ:EV HANIMI
ÇOCUK SAYISI:2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:7. TAKIM 6. TAKIM
KİLO ALMA NEDENİNİZ: STRES VE HUZURSUZLUK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ESKİSİ GİBİ FİT GÖRÜNMEK

Merhaba Büşra, anladığım kadarıyla eski savaşçılardansın. Yeniden hoşgeldin aramıza. Yaşlarımız yakın bende 27 yaşındayım.

nasıl besleyecegim onu söyleyebilir misin=?
Sen menüleri takip ediyomusum migi burda herhaftada kilo verenleride takip ediyosundur eminim bide sen kendi menüne bak bütün menulerini şuraya sererim istersen bunu senin iyiligin icin yazdigimizi bilmen gerekir ama sen hep yanlis anliyosun
Vallaaaa gecen yazdim oraya diyet yapmak istemeyen şuanda birakip gitsin dedim

Hoşgeldin canım

Hosgeldin canim

Günaydın.. .güzel güneşli enerjik bir gun olsun

Günaydın kızlar mutlu haftalar

Haftaya - - 300 ile başlıyorum

gunaaaydınnn herkeseee

Günaydın 6. Takımmmmmm.

Günaydın kizlar

Günaydın +100 ile başladım haftaya

gnydın özür dilerim rahatsızlandım onun için giremedim. yoğun tempodan dolayı kaptanım bana bir kaç gün müsaade edebilirmisiniz

Günaydın demeden gecmise daldim sonra alintilar kaçıyor bulamıyorum ruzgarli bir Ankaradan gunaydinnnn :)

Gunaydin herkese
Günaydın kızlar bugün çamaşır günü

Hoşgeldiniz.....ben şule 39 yasindayim antalyada yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…