Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

akşam tartılırım inşallah.
Aşağıda hedef 15 haziran topigine yazmışsın 16 haziran doğum gününmus ve 60 kilo olmak istiyormuşsun.

Bunun için lütfen biraz daha özverili ol fedakarlık olmadan da kilo verilmiyor ne yazik ki onun için önce menülerini gözden geçir bence.

bugün ne yediğimi yazacagım.
Ramazana 80-81 kilo ile başlamak istiyorum hayırlısı inşallah. bu hafta kendime çeki düzen verecegim.

Hangisine anlatalim bu durumu sen soyle belki seni dinlerler
Ey ahali Bakın! Lütfen hafta sonu kaçamağını abartmayın. Tekrar tekrar hafta sonu kaçamağını abartmayın fit hatun olmak istiyorsanız. Yemeyin içmeyin
Benim gibi 2 hafta yiyip içip tekrar vermeye çalışma yın.!!!!!!!
Çok büyükmü konuştum ne inşallah cuma günü kötü gelmem

Tamam canım bekliyorum menüyü
sabahlari mecbur iki çavdar ekmek arası sucuklu yumurta yedim.
sucuk ev yapımından.
arada nescafe içtim.
öğle de kıymalı çorba ve yoğurtlu bakla yemegi
akşam da kuru fasulye salata var.
yatmadan kefir kürü yapacagim.
30 dk spor yapmayı düşünüyorum.
10 bin adim tamamlamaya çalışacagim. şu an 2091 adım.

NEscafe sade ise sorun yok 2si yada 3bir arada ise sorun hepsi yağ maalesef birde sucuk bence sadece arada olmalı her zaman tüketme bunun yerjne sabah yeşillik ya da domates salatalık tavsiye ederim canım.

Bakla sebze yemeği gayet güzel akşam da güzel pazartesi olduğu için hafta ortaları yeme birazda hareket etmeye çalışırsan bu hafta dengeli salata, et,köfte, haşlama ızgara yada fırın gibi kullanmalısın yanina mutlaka salata yoğurt ekle.

Sebze ve protein, ara öğün yeşilçay ve çiğ kuruyemiş tamamdır cuma eksi de olursun ama hareket şart.

akşam çıkışında pazara uğrayacagim.
5 kgluk patates alicam eve nasıl getirecegim diye düşünüyorum onu en sona birakirim. getirmek için
pazar çantalari taşımak benim için agir işkence! en azindan o spor sayılır mı Zipzip-

Ellerine sağlık canım
Hoş geldin canım

bugün pazara çıkacagim eksik çok. market gününü 15 sini bekliyorum. tavuk gögsü kalmadi onu eşime aldirtayim.

Hosgeldin büşra ben de tostombalakanne beraber zayıflamak dileğiyle güzel eksilerin olsun canım

bugün pazara çıkacagim eksik çok. market gününü 15 sini bekliyorum. tavuk gögsü kalmadi onu eşime aldirtayim.
Böyle böyle menüleri değiş canım ozellikle kızartmalari çıkar menüden karbonhidrat ölçülü al ki cumaya ekşi görebilirsin.

Hepimiz istediğimiz kiloya inmek için uğraşiyoruz bazen çok zor zamanlar da olabiliyor çalışan kadınlar ve özelikle anne olanlar için durum tabiki 2 katı zor ama yapabilirsin.

İlk önce dengeli beslenme ile başla yavaş yavaş, gün gün arttırarak sporunu düzene koy ki hareket çok önemli. Bu 1 saatlik yürüyüş bile olabilir ya da egzersiz.

Canım eline sağlık ama ben 81 ile başlamıştım öyle.hatrliyorum ama sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…