Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kolay gelsin abla
Teşekkür ederim canim❤
Emzirdgim için herseyden azar azar yemeye çalışıyorum ama akşam 18.00 den sonra bisey yememeye özen gösteriyorum buda çok etkili oluyo Bende
Tavsiyem 17.00 ve 18.00 den sonra bisey yiyilmemesi

cok hirs yaptim, simdilik kararlı gidiyorum inşallah boylede devam eder.
inşallah sende isedegin kiloya kolaylıkla inersin
Napıyosunuz kızlarrr

Temizlikk
Bugün mutfağı döktüm dip köşe yapıyorum cok yoruldum ama daha bitmediii

Evet canım bir mecburiyetim yok öğretmeniyle görüşeyim olmadı okuldan alır pinterest 'ten vs güzel etkinlikler var anaokulu çocukları için onlardan çıktı alırım ev de kendim eğitim veririm
Ben de olsam göndermezdm. Ben çalışıyorum eşimin bazen işleri olunca kısa süreliğine kreşe bırakıyoruz. Haftada 3 gün diye anlaştık ama elimden geldikçe az gönderiyorum. 10 gün önce bütün sınıf grip oldu resmen. Benim kızım da hastalandı şimdi ben de hastaym büyük ihtimalle kızımdan bana bulaştı. Ve bizim kreşte hiçbir çocuk maske takmıyor

E Elif_Eylul geçmiş olsun canım benim de diş eti celkimem var randevu alamiyorum özeller pahalı devlette pandemi var diye randevu bulamıyorum gorumcemin eşi 30.000 tl ye yaptırdı hepsini cooook pahalı

Gecmis olsun canim diş cokkk zor benimde kac gündür ağrıyor çekilmesi lazim ama gidemiyorum dediğin gibi özeller cok pahalı burada çekime 800 TL istedi bende çekmedim agriyla duruyorum
devlette işlemiyor sistem Napicaz hicc bilmiyorum

sıkma güzel canını akşama leslie gibi yiriyüşe yakın bir video yaparsın canım.. bende yürüyemedim malesef bugün yağmur çok güzel yağdı maşallah... işinde de kolaylık versin rabbim

20lik cerrah yapiyomus elimde kalabilir kokü sinire yakin dedi
Ah dişşşş allah şifanı versin işin rast gitsin diş işi bambaşka bir olay filizcim
300 -400 ü duydukta 800 neymiş bi çekime nerde yaşıyon canım sen. muhit mi çok pahalı. başka semtteki dr.lara sor valla o kaadar değil çekimler

Aaa nasıl taktirmazlar gerçi biz de maske mesafe paravan varken de bulaş oldu maalesef göndermeyeceğim karar verdim uzaktan devam edeceğiz insaAllah
Sana da geçmiş olsun canım Allah düşmanıma vermesin dedirten bir dert bu pandemi herşeye köstek oldu

Maalesef inanılır gibi değil ama öyle bende hala o soku atlatamadım kimsede insaf kalmamış

Bodrum'dayim canim

bi 20lik aldırdım 3 yılı geçti. diğerlerine hala gidicem. halletmek lazım ertelemeden aslında. ağrıyınca zor oluyor işte.

afiyet olsun canımm
Hiç afiyet olmadı canım çok pis karnım agrıyor neden böyle oldu ki

Eki Görüntüle 2817862

Zeynolin44 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (532. Etap) : 80,00
Bitiş Kilosu (720. Etap) : 69,60
Verilen Toplam Kilo : 10,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 13,00%
Toplam Süre : 54 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,24%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 193

Sevgili Zeynolin44 22 Ağustos 2017 (532. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 535. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 2 Nisan 2021 (720. etap) tarihinde toplamda 10,4 kilo vermiş olarak ve 70 kilo olan hedefini 104% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız 546-600, 609-665, 680-703, 709-714. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.

Zeynolin44 karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canım

nohut hasladim bugun salatasini yapicam insallah sen ne yaptın
afiyet olsun canım. dünden kalan biraz türlü ve pilavım var. belki biraz türlü biraz yoğurt ile kapatırım diye düşünüyorum. nohut,mercimek vb. bakliyatları haşlayıp yeşilliklerle ekşili bir salata yapınca leziz oluyor. birazda pulbiber koyuyorum acısı geçince müthiş.
E Elif_Eylul geçmiş olsun canım benim de diş eti celkimem var randevu alamiyorum özeller pahalı devlette pandemi var diye randevu bulamıyorum gorumcemin eşi 30.000 tl ye yaptırdı hepsini cooook pahalı
Geçmiş olsun canım. özeller gerçekten pahalı. devlette sıra meselesi maalesef var ve pandemiden dolayı zaten uzun süredi acil işlemler dışında birşey yapmıyorlardı.
Temizlikk
Bugün mutfağı döktüm dip köşe yapıyorum cok yoruldum ama daha bitmediii
kolay gelsin ellerine sağlık. bende bahar temizliği yapacağım ama ne zaman bilmiyorum. ramazanda bi hafta sonuna gelir yüksek ihtimalle ama bakalım. hiç içimden gelmedi haftasonu. hava bozuk olunca istemiyor canım. güneşi görünce girişiyorum.
Zeynolin44 canım tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…