- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Merhaba arkadaşlar
Sabah idareden bir telefon geldi bugün nobetçisin erken gel diye. Apar topar attım kendimi okula. Sabah kontrol tartimi da yapamadım. Etiketleri okuyup yazmaya çalışacağım. Motivasyonu bol güzel bir gün diliyorum. Bizim bura yağmurlu yuruyemiyorum canım çok sıkkın...
Teşekkür ederim canim❤Free listede en iyi kilo veren olduğunuziçin menülerinize baktım,akşam yemeğini hafif tutmanız,akşamdan sonra ara yapmayışınız ve suyunuzu güzel içmeniz size güzel eksi getirmiş,eksileriniz bol olsun hepimizede küpe olsun
Öğün sayımız şeklimiz benziyor,diğer şeylerede dikkat edicem inşallah
Napıyosunuz kızlarrr
Ben de olsam göndermezdm. Ben çalışıyorum eşimin bazen işleri olunca kısa süreliğine kreşe bırakıyoruz. Haftada 3 gün diye anlaştık ama elimden geldikçe az gönderiyorum. 10 gün önce bütün sınıf grip oldu resmen. Benim kızım da hastalandı şimdi ben de hastaym büyük ihtimalle kızımdan bana bulaştı. Ve bizim kreşte hiçbir çocuk maske takmıyorEvet canım bir mecburiyetim yok öğretmeniyle görüşeyim olmadı okuldan alır pinterest 'ten vs güzel etkinlikler var anaokulu çocukları için onlardan çıktı alırım ev de kendim eğitim veririm
E Elif_Eylul geçmiş olsun canım benim de diş eti celkimem var randevu alamiyorum özeller pahalı devlette pandemi var diye randevu bulamıyorumgorumcemin eşi 30.000 tl ye yaptırdı hepsini cooook pahalı
sıkma güzel canını akşama leslie gibi yiriyüşe yakın bir video yaparsın canım.. bende yürüyemedim malesef bugün yağmur çok güzel yağdı maşallah... işinde de kolaylık versin rabbimMerhaba arkadaşlar
Sabah idareden bir telefon geldi bugün nobetçisin erken gel diye. Apar topar attım kendimi okula. Sabah kontrol tartimi da yapamadım. Etiketleri okuyup yazmaya çalışacağım. Motivasyonu bol güzel bir gün diliyorum. Bizim bura yağmurlu yuruyemiyorum canım çok sıkkın...
Ah dişşşş allah şifanı versin işin rast gitsin diş işi bambaşka bir olay filizcim20lik cerrah yapiyomus elimde kalabilir kokü sinire yakin dedi
300 -400 ü duydukta 800 neymiş bi çekime nerde yaşıyon canım sen. muhit mi çok pahalı. başka semtteki dr.lara sor valla o kaadar değil çekimlerGecmis olsun canim diş cokkk zor benimde kac gündür ağrıyor çekilmesi lazim ama gidemiyorum dediğin gibi özeller cok pahalı burada çekime 800 TL istedi bende çekmedim agriyla duruyorum
devlette işlemiyor sistem Napicaz hicc bilmiyorum
Aaa nasıl taktirmazlar gerçi biz de maske mesafe paravan varken de bulaş oldu maalesef göndermeyeceğim karar verdim uzaktan devam edeceğiz insaAllahBen de olsam göndermezdm. Ben çalışıyorum eşimin bazen işleri olunca kısa süreliğine kreşe bırakıyoruz. Haftada 3 gün diye anlaştık ama elimden geldikçe az gönderiyorum. 10 gün önce bütün sınıf grip oldu resmen. Benim kızım da hastalandı şimdi ben de hastaym büyük ihtimalle kızımdan bana bulaştı. Ve bizim kreşte hiçbir çocuk maske takmıyor
Sana da geçmiş olsun canım Allah düşmanıma vermesin dedirten bir dert bu pandemi herşeye köstek olduGecmis olsun canim diş cokkk zor benimde kac gündür ağrıyor çekilmesi lazim ama gidemiyorum dediğin gibi özeller cok pahalı burada çekime 800 TL istedi bende çekmedim agriyla duruyorum
devlette işlemiyor sistem Napicaz hicc bilmiyorum
Ah dişşşş allah şifanı versin işin rast gitsin diş işi bambaşka bir olay filizcim
300 -400 ü duydukta 800 neymiş bi çekime nerde yaşıyon canım sen. muhit mi çok pahalı. başka semtteki dr.lara sor valla o kaadar değil çekimler
AminnSana da geçmiş olsun canım Allah düşmanıma vermesin dedirten bir dert bu pandemi herşeye köstek oldu
Hiç afiyet olmadı canımbi 20lik aldırdım 3 yılı geçti. diğerlerine hala gidicem. halletmek lazım ertelemeden aslında. ağrıyınca zor oluyor işte.
afiyet olsun canımm
Geçmiş olsun canımBen dişcideyim
Cuma bildirim yapacam canım. O zamana kadar verir. Vermezse de bizim Zipzip a bildirim yazacam kızar yoksa derimTamam canim ama cuma sıkıntı olmaz değil mi tarti önemli biliyorsun
Ne kadar ucuk bir rakam gerçekten. Ben 100 tl vermiştim tam bşr yıl önceMaalesef inanılır gibi değil ama öyle bende hala o soku atlatamadım kimsede insaf kalmamış
Bodrum'dayim canim
Smoothie bayılırım yapalım yeşillenelimperşembe akşam menüne yeşil smothie koy sadece başka bişi yeme çok faydası olacak hem ödem atarsın hem detoks olur canım ben yapacam yapalım istersen perşembeye inşallahElhan katılır mısın dünürüm
afiyet olsun canım. dünden kalan biraz türlü ve pilavım var. belki biraz türlü biraz yoğurt ile kapatırım diye düşünüyorum. nohut,mercimek vb. bakliyatları haşlayıp yeşilliklerle ekşili bir salata yapınca leziz oluyor. birazda pulbiber koyuyorum acısı geçince müthiş.nohut hasladim bugun salatasini yapicam insallah sen ne yaptın
Geçmiş olsun canım. özeller gerçekten pahalı. devlette sıra meselesi maalesef var ve pandemiden dolayı zaten uzun süredi acil işlemler dışında birşey yapmıyorlardı.E Elif_Eylul geçmiş olsun canım benim de diş eti celkimem var randevu alamiyorum özeller pahalı devlette pandemi var diye randevu bulamıyorumgorumcemin eşi 30.000 tl ye yaptırdı hepsini cooook pahalı
kolay gelsin ellerine sağlık. bende bahar temizliği yapacağım ama ne zaman bilmiyorum. ramazanda bi hafta sonuna gelir yüksek ihtimalle ama bakalım. hiç içimden gelmedi haftasonu. hava bozuk olunca istemiyor canım. güneşi görünce girişiyorum.Temizlikk
Bugün mutfağı döktüm dip köşe yapıyorum cok yoruldum ama daha bitmediii
Eki Görüntüle 2817862
Zeynolin44 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (532. Etap) : 80,00
Bitiş Kilosu (720. Etap) : 69,60
Verilen Toplam Kilo : 10,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 13,00%
Toplam Süre : 54 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,24%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 193
Sevgili Zeynolin44 22 Ağustos 2017 (532. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 535. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 2 Nisan 2021 (720. etap) tarihinde toplamda 10,4 kilo vermiş olarak ve 70 kilo olan hedefini 104% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 546-600, 609-665, 680-703, 709-714. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Zeynolin44 karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?