- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Eki Görüntüle 2817862
Zeynolin44 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (532. Etap) : 80,00
Bitiş Kilosu (720. Etap) : 69,60
Verilen Toplam Kilo : 10,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 13,00%
Toplam Süre : 54 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,24%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 193
Sevgili Zeynolin44 22 Ağustos 2017 (532. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 535. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 2 Nisan 2021 (720. etap) tarihinde toplamda 10,4 kilo vermiş olarak ve 70 kilo olan hedefini 104% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 546-600, 609-665, 680-703, 709-714. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Zeynolin44 karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canım
Çok sağol canımafiyet olsun canım. dünden kalan biraz türlü ve pilavım var. belki biraz türlü biraz yoğurt ile kapatırım diye düşünüyorum. nohut,mercimek vb. bakliyatları haşlayıp yeşilliklerle ekşili bir salata yapınca leziz oluyor. birazda pulbiber koyuyorum acısı geçince müthiş.
Geçmiş olsun canım. özeller gerçekten pahalı. devlette sıra meselesi maalesef var ve pandemiden dolayı zaten uzun süredi acil işlemler dışında birşey yapmıyorlardı.
kolay gelsin ellerine sağlık. bende bahar temizliği yapacağım ama ne zaman bilmiyorum. ramazanda bi hafta sonuna gelir yüksek ihtimalle ama bakalım. hiç içimden gelmedi haftasonu. hava bozuk olunca istemiyor canım. güneşi görünce girişiyorum.
Zeynolin44 canım tebrik ederim.
Bizde seni seviyoruz canim
Çooook teşekkür ederim canım iyi ki yolum 6.takım ile kesişmiş hepinizi çok seviyorum
Kaloricim oymam diyenin niyeti kötü sanki...
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene Tarif 2 oymam Diyene Tarif 3:Meyvesi olana Tarif 4:kabızlara fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz)
2 yk. yulaf ezmesi1 avokado 2 sb. kefir
1 salatalık1er tutam maydonoz ve dereotu 1 yeşil elma 1 tk. keten tohumu 1 yeşil elma 2 yaprak ıspana 1 salatalık 1 yeşil elma bir tutam maydonoz 1 kivi, 2 dal nane 3 dal nane 5 kuru kayısı
yarım limon suyuyarım limon suyu 1 bardak demlenmiş yeşilçay 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay 1/2 sb. su
Hele şu sevgi pıtırcığına bakın hele
Çooook teşekkür ederim canım iyi ki yolum 6.takım ile kesişmiş hepinizi çok seviyorum
Teşekkürler canım. İlk sıradakini yapacağım. 2 gün yaparım.yeşil smoothie güzelleri hazır mıyızzzz :
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay
Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.
Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay
Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.
Bir kaç diyetisyenden aldım bunları. Genel olarak 3 akşam ya da 3 sabaha kadar ana yemek yerine tükettiriyorlar.
Salı-Çarşamba-Perşembe günleri isteyen 3 gün isteyen 2 gün isteyende sadece son çarşamba günü akşam yemeği yerine bu smoothie lerden tüketirseee tartıda yüzü gülerrrrrr
tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
Hey sen!!! bunu okuyan!!!
Neden seninde yüzün gülmesin ki perşembe günü? Neden herkes 1 kg.2 kg. eksisini yazarken sen haala 300 gr. yazasın ki? Gün dediğin akşam dediğin geçip gidiyor ama yağlar tartıdan gitmiyor... Bir akşam tutamayacaksak boğazımızı yazıklar olmasın bizeDaha da ne deyim size Yalnız en çok benim yapmam lazım bence
Elhan Cordelia Chedarice ve bennnnn veee herkesss davetliiiiiiiiiiiiiiiiii
Allahım insan edebiyat öğretmeni olunca böyle döktürür işteHele şu sevgi pıtırcığına bakın hele
Kanatları olsa uçacak fıstık...
Maşallah diyelim deAllah esirgesin.
Oooo 2 gün demek, hııımmm 1.si demekTeşekkürler canım. İlk sıradakini yapacağım. 2 gün yaparım.
Ha tamam canim doğrudur ben çünkü baya bı gidip geldim bu kiloda eline koluna sağlık . Off aylar olmuş ya giden kiloya bak kimse görmesinBurdaki bilgilerden aldım canım. Ama değiştirebilirim.Zipzip-
Sağol canım. Aramızda merak etme.Ha tamam canim doğrudur ben çünkü baya bı gidip geldim bu kiloda eline koluna sağlık . Off aylar olmuş ya giden kiloya bak kimse görmesin
Anam ifşa oldumSağol canım. Aramızda merak etme.
Hey bennn bunu okuyan şahıs şuan minibusteyim ve ssesizce gülüyorum.Teşekkürler canım. İlk sıradakini yapacağım. 2 gün yaparım.
Canım isalmi var usuttunmu önce sebebi bulalimKızlar çok kötü karnım agrıyor ya sancı var bir öneriniz var mımaf oldum devam ederse bir süre daha acile gidcm
Geçmiş olsun. Gaz sancısu gibi mi farklı mı? Bi bölgede mi tüm karında mı?Kızlar çok kötü karnım agrıyor ya sancı var bir öneriniz var mımaf oldum devam ederse bir süre daha acile gidcm
Gecmis olsun canimKızlar çok kötü karnım agrıyor ya sancı var bir öneriniz var mımaf oldum devam ederse bir süre daha acile gidcm
Yok canım İshal de degil kabızlık ta değil kuru bir sancı evim soğuk ta degilCanım isalmi var usuttunmu önce sebebi bulalim
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene Tarif 2 oymam Diyene Tarif 3:Meyvesi olana Tarif 4:kabızlara fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz)
2 yk. yulaf ezmesi1 avokado 2 sb. kefir
1 salatalık1er tutam maydonoz ve dereotu 1 yeşil elma 1 tk. keten tohumu 1 yeşil elma 2 yaprak ıspana 1 salatalık 1 yeşil elma bir tutam maydonoz 1 kivi, 2 dal nane 3 dal nane 5 kuru kayısı
yarım limon suyuyarım limon suyu 1 bardak demlenmiş yeşilçay 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay 1/2 sb. su
ay sende düzenlemişsin bende yardım edeyim demiştim geç kalmışım
Hahahhaha allah iyiliğini vere4ünü birden aynu gün içebiliyoz mu
Eline sağlık canım, ilk defa çorba harici sıvı bir şey ile doymayı deneyeceğim, çok heyecanlıyım
Yihhhuuuuuu seviyorum ben bu kadınıBen sana bağlıyım şekerÖl de ölelim vur de vuralım yani
Rica ederim canim şifa olsun umduğundan daha cok yag yaktırsın inşallahTeşekkürler canım. İlk sıradakini yapacağım. 2 gün yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?