Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yeşil smoothie güzelleri hazır mıyızzzz

Tarif 1 : Sadelik olsun diyene Tarif 2oymam Diyene Tarif 3:Meyvesi olana Tarif 4:kabızlara
fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz) 2 yk. yulaf ezmesi 1 avokado 2 sb. kefir
1 salatalık 1er tutam maydonoz ve dereotu 1 yeşil elma 1 tk. keten tohumu
1 yeşil elma 2 yaprak ıspanak 1 salatalık 1 yeşil elma
bir tutam maydonoz 1 kivi, 2 dal nane 3 dal nane 5 kuru kayısı
yarım limon suyu yarım limon suyu 1 bardak demlenmiş yeşilçay
1 su bardağı demlenmiş yeşilçay 1/2 sb. su

bir kaç diyetisyenden aldım bunları. Genel olarak 3 akşam ya da 3 sabaha kadar ana yemek yerine tükettiriyorlar.
Salı-Çarşamba-Perşembe günleri isteyen 3 gün isteyen 2 gün isteyende sadece son çarşamba günü akşam yemeği yerine bu smoothie lerden tüketirseee tartıda yüzü gülerrrrrr

tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...

Hey sen!!! bunu okuyan!!!

Neden seninde yüzün gülmesin ki perşembe günü? Neden herkes 1 kg.2 kg. eksisini yazarken sen haala 300 gr. yazasın ki? Gün dediğin akşam dediğin geçip gidiyor ama yağlar tartıdan gitmiyor... Bir akşam tutamayacaksak boğazımızı yazıklar olmasın bize Daha da ne deyim size Yalnız en çok benim yapmam lazım bence

Elhan Cordelia Chedarice ve bennnnn veee herkesss davetliiiiiiiiiiiiiiiiii

Tamam dünürüm Perşembe detoks günümüz olsun.. cumadan sonra ibrem oynamadığı gibi saçma sapan rakamlar gösteriyor haddini bildireceğim ama

E Elif_Eylul geçmiş olsun canım benim de diş eti celkimem var randevu alamiyorum özeller pahalı devlette pandemi var diye randevu bulamıyorum gorumcemin eşi 30.000 tl ye yaptırdı hepsini cooook pahalı

E Elif_Eylul canim çok geçmiş olsunn inşallah sana zorluk çıkarmaz

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kizlar
Cidden okadar pahali kiii sadece diş cikartmaya 300tl istiyo bune dedim devlette cerrahi mudahaleyide yapiyo hemde cok guzel dr.var

kızlar yanyana yazmıştım güzel olsun die sanırım harf aralıkları yazı stilimi karşılamamış.. hemen düzenliyor yeniden yolluyorummmmmmmmmmmmmm

Tamam tatlım...o günden önce malzememizi ayarlayalım...

Tarifler müthiş...tatlım sen kaç gün yapacaksın?

Harikasın.
Tarif 1i tercih ediyorum. ellerine sağlık bi de tablo yapmışsın menüleri. motivasyon cümleleri yazmışsın. harikasın harikaaaaa

Teşekkür ederim Ahsencim.

kızlar yanyana yazmıştım güzel olsun die sanırım harf aralıkları yazı stilimi karşılamamış.. hemen düzenliyor yeniden yolluyorummmmmmmmmmmmmm
alıntılatınca tablo şeklini alıyor. mesajı gönderince tablosu gidiyor ama anlaşılıyor bir sıkıntı yok eline sağlık canım

İnşallah yaparım Lesliemi... teşekkür ederim canım

yeşil smoothie güzelleri hazır mıyızzzz :

Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay

Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.

Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay

Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.

Bir kaç diyetisyenden aldım bunları. Genel olarak 3 akşam ya da 3 sabaha kadar ana yemek yerine tükettiriyorlar.
Salı-Çarşamba-Perşembe günleri isteyen 3 gün isteyen 2 gün isteyende sadece son çarşamba günü akşam yemeği yerine bu smoothie lerden tüketirseee tartıda yüzü gülerrrrrr

tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...

Hey sen!!! bunu okuyan!!!

Neden seninde yüzün gülmesin ki perşembe günü? Neden herkes 1 kg.2 kg. eksisini yazarken sen haala 300 gr. yazasın ki? Gün dediğin akşam dediğin geçip gidiyor ama yağlar tartıdan gitmiyor... Bir akşam tutamayacaksak boğazımızı yazıklar olmasın bize Daha da ne deyim size Yalnız en çok benim yapmam lazım bence

Elhan Cordelia Chedarice ve bennnnn veee herkesss davetliiiiiiiiiiiiiiiiii

Tarif 1 : Sadelik olsun diyeneTarif 2oymam Diyene Tarif 3:Meyvesi olanaTarif 4:kabızlara
fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz)
2 yk. yulaf ezmesi
1 avokado2 sb. kefir

1 salatalık
1er tutam maydonoz ve dereotu1 yeşil elma 1 tk. keten tohumu
1 yeşil elma2 yaprak ıspana1 salatalık 1 yeşil elma
bir tutam maydonoz 1 kivi, 2 dal nane 3 dal nane 5 kuru kayısı

yarım limon suyu
yarım limon suyu1 bardak demlenmiş yeşilçay
1 su bardağı demlenmiş yeşilçay1/2 sb. su

ay sende düzenlemişsin bende yardım edeyim demiştim geç kalmışım

4ünü birden aynu gün içebiliyoz mu

Eline sağlık canım, ilk defa çorba harici sıvı bir şey ile doymayı deneyeceğim, çok heyecanlıyım

Tarifler müthiş...tatlım sen kaç gün yapacaksın?
2 de kararlıyım az bana ısrar eden olursa 3 e de göz kırparım sen canım?
Harikasın.
Tarif 1i tercih ediyorum. ellerine sağlık bi de tablo yapmışsın menüleri. motivasyon cümleleri yazmışsın. harikasın harikaaaaa
rica ederim canım ne demek motive motivedirrrrrr

2 de kararlıyım az bana ısrar eden olursa 3 e de göz kırparım sen canım?

rica ederim canım ne demek motive motivedirrrrrr
yalnız kaç gün yaparım konusunda endişeliyim. çarşamba ve perşembeye niyet edeyim. çarşamba yapmazsam perşembe kesin yapmış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…