Duş al sıcak suyla canım acayip iyi geliyo cok geçmiş olsunKızlar çok kötü karnım agrıyor ya sancı var bir öneriniz var mımaf oldum devam ederse bir süre daha acile gidcm
Öğlen dövme çorbası yedim ama aradan 3 4 saat sonra agrı başladı ve geçmiyorGeçmiş olsun. Gaz sancısu gibi mi farklı mı? Bi bölgede mi tüm karında mı?
Dr a git canım gazdan farklı bir ağrırysa mazallah belli olmuyor karın ağrısı önemsenmeli.
Ne yemiştin unuttum
Sağol canım senin diş Nasıl oldu soramadım kendi agrımdanGecmis olsun canim
Sağol ablacım zaten 1 saat tir agrıyor yarım saat daha devam ederse gidcm hastaneyeDuş al sıcak suyla canım acayip iyi geliyo cok geçmiş olsun
Gecmis olsun canimÖğlen dövme çorbası yedim ama aradan 3 4 saat sonra agrı başladı ve geçmiyor
Üst bagırsakta sancı şeklinde agrı
Canim cerrah cekcek ama cok agrim var 1000mg antibiyotik verdiSağol canım senin diş Nasıl oldu soramadım kendi agrımdan
Ben adet sandim. O zaman ya miden ya da ishal olacaksin. Baska ne olacakki tas gibi bisi olmasinda insallah. Belkide sana yabancı bir mide agrisida sen taniyamiyosun. Eger mideyse ılıkbal serbeti cok iyi geliyo canimSağol ablacım zaten 1 saat tir agrıyor yarım saat daha devam ederse gidcm hastaneye
2 gunde cok iyi canim. Ya da perşembe yumurtalı bir kahvalti yapip oglen ve aksamda smoothie yapabilirsin farkli farkliyalnız kaç gün yaparım konusunda endişeliyim. çarşamba ve perşembeye niyet edeyim. çarşamba yapmazsam perşembe kesin yapmış olurum
Çooook teşekkür ederim canım iyi ki yolum 6.takım ile kesişmiş hepinizi çok seviyorum
Canım gaz sancısıdir wcye ciktinmi hicYok canım İshal de degil kabızlık ta değil kuru bir sancı evim soğuk ta degilkalkıp mutfağa kadar gidemiyorum
Geçmiş olsun canım. Ağrıma nedenini bilmiyorum. Ayaklarına sıcak su torbası koyabilirsin. Belki iyi gelir.Kızlar çok kötü karnım agrıyor ya sancı var bir öneriniz var mımaf oldum devam ederse bir süre daha acile gidcm
Yemekten kaynaklanan mide bozmalarımda hep önce ağrı başlar, saatlerce kıvranırım, çoğu kez bu aşamada hastaneye gitmişliğim vardır, wcye giderim çıkmaz, 3-5 denemeden sonra allah ne verdiyse artık,Yok canım İshal de degil kabızlık ta değil kuru bir sancı evim soğuk ta degilkalkıp mutfağa kadar gidemiyorum
Görmedim canim cidden saatlerce hastanedeydim
Bizde de kent meydan yok ama kentpark var
Kiz zaten yeni paylaştıGörmedim canim cidden saatlerce hastanedeydim
Kent meydanizimi nasil bukadar çirkin çekersin
Simdi gördumkiKiz zaten yeni paylaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?