Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm;

Sabah;
1 kırmızı biber, 2 dilim hindi salam incecik olanlardan 2 yumurta ile omlet + 3 salatalık+2 havuç+ maydonoz

Muhtelif zamanlarda ara olarak;
2yk yeşil mercimek,
5 züber hurma topu
Badem fındık kuru erik toplam 10 tane

Akşam; 17.30 bitiş
2 kabak 1 kırmızı biberden sote, 1 yk yeşil mercimek, az yoğurt.

Su; 2.5 lt , gece de yeşil çay vs içerim.

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

ay olur mu etiketlemene gerek yok ben zaten direk konuya dalarım
Öğlen dövme çorbası yedim ama aradan 3 4 saat sonra agrı başladı ve geçmiyor
Üst bagırsakta sancı şeklinde agrı
canım geçmiş olsun. bağırsaksa mideni bozma ihtimalin yüksek
afiyet olsun canım

Teşekkür ederim kizlar
Cidden okadar pahali kiii sadece diş cikartmaya 300tl istiyo bune dedim devlette cerrahi mudahaleyide yapiyo hemde cok guzel dr.var
Geçmiş olsun bende devlette çektirdim. Ankarada topraklıktaki diş hastanesinde 2 sini Ulusta Ankara hastanesinin ek binası vardı orda önder hoca vardı ona 1 tanesini hiç hissetmedim ondan en kötüsünüde ona çektirdim bebek emzirirken. Şimdi 1 tane daha var ama ağrı yapmıyor şükür inşallah sende iyi bir doktora denk gelirsin

Afiyet olsun canim hurma toplari kalorili mi 5 tane cok mu olmuş
Amann sizde ne yokki elini sallasan avm :))) bizde sayılı bayA
Gercekten Ankarada her yerde avm var bizim evin yakinina bile acildi düşün artık

Sabahtan misafirim var akşam da kv gelecek dediydi ,gelemem dediydi
Ha aman öyle olsun.. sağolasın canım benim
Afiyet olsun canim hurma toplari kalorili mi 5 tane cok mu olmuş

Gercekten Ankarada her yerde avm var bizim evin yakinina bile acildi düşün artık
Hurma tahin kakooyla da ne güzel tatlılar yapiliyo tamam bişi demiom gidiyimde yagsiz brokoli corbami içiyim ımmmm yanindada domatessss bir insan daha ne isterrrrr oku hoca şu ezanı

Agrı kesici aldım bakalım nasıl olcm çok kıvrandım ama

ay olur mu etiketlemene gerek yok ben zaten direk konuya dalarım

canım geçmiş olsun. bağırsaksa mideni bozma ihtimalin yüksek

afiyet olsun canım
Aynen canım hem mide hem bagırsak bozdum galiba bugün bol bol spor yapacaktım olmadı

Afiyet olsun canim ara ögunun çok olmus sanki
Sagol canim doktor gercekten cok önemli sanada gecmis olsun
E Elif_Eylul Gecmiş olsun canım
Burda da devlet çekimi yapıyor Pandemiden dolayı dolgu kanal v. s yapmıyorlar orda da öyle olmalı sistem her yerde aynı değil mi özeller gercekten çok pahalı
Sagol zeynom
Canim kendisi randevu veriyo tarihi sistemden telefonuna geliyomus bekliyorum bende sordum yapiyoruz dedi klinikten randevu alabilirsin dedi
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım çektirdin mi
Sagol canim cekmediler cerrah cekcekmis

Ben adet sandim. O zaman ya miden ya da ishal olacaksin. Baska ne olacakki tas gibi bisi olmasinda insallah. Belkide sana yabancı bir mide agrisida sen taniyamiyosun. Eger mideyse ılıkbal serbeti cok iyi geliyo canim
Hem mide hem bagırsak agrı akşam yemeği bile yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…