Yok takildim canim yeni yollamıştım zaten :)Görmedim canim cidden saatlerce hastanedeydim
Amann sizde ne yokki elini sallasan avm :))) bizde sayılı bayABizde de kent meydan yok ama kentpark var
Hee gözümüzün köküKent meydanizimi nasil bukadar çirkin çekersin
ay olur mu etiketlemene gerek yok ben zaten direk konuya dalarımRica ederim canim şifa olsun umduğundan daha cok yag yaktırsın inşallah
kackaloribu kackaloribu canımsınyaa sende uğraşmışsın kıyamam sağolasın
Bu arada ben seni kacinciya etiketlemiom demi yazıklar olmaya bana isteydim kuzu malum idare ediver
canım geçmiş olsun. bağırsaksa mideni bozma ihtimalin yüksekÖğlen dövme çorbası yedim ama aradan 3 4 saat sonra agrı başladı ve geçmiyor
Üst bagırsakta sancı şeklinde agrı
afiyet olsun canımMenüm;
Sabah;
1 kırmızı biber, 2 dilim hindi salam incecik olanlardan 2 yumurta ile omlet + 3 salatalık+2 havuç+ maydonoz
Muhtelif zamanlarda ara olarak;
2yk yeşil mercimek,
5 züber hurma topu
Badem fındık kuru erik toplam 10 tane
Akşam; 17.30 bitiş
2 kabak 1 kırmızı biberden sote, 1 yk yeşil mercimek, az yoğurt.
Su; 2.5 lt , gece de yeşil çay vs içerim.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
@satur ablam nerelerdesin ben mi denk gelemedim bugün sana. Hafta sonuda ben yokumya bir durum varda haberim mi yok allah korusun
@satur ablam nerelerdesin ben mi denk gelemedim bugün sana. Hafta sonuda ben yokumya bir durum varda haberim mi yok allah korusun
bende tam satur yok diyecektim düzeltmişsin yaa
Sabahtan misafirim var akşam da kv gelecek dediydi ,gelemem dediydi@satur ablam nerelerdesin ben mi denk gelemedim bugün sana. Hafta sonuda ben yokumya bir durum varda haberim mi yok allah korusun
Geçmiş olsun bende devlette çektirdim. Ankarada topraklıktaki diş hastanesinde 2 sini Ulusta Ankara hastanesinin ek binası vardı orda önder hoca vardı ona 1 tanesini hiç hissetmedim ondan en kötüsünüde ona çektirdim bebek emzirirken. Şimdi 1 tane daha var ama ağrı yapmıyor şükür inşallah sende iyi bir doktora denk gelirsinTeşekkür ederim kizlar
Cidden okadar pahali kiii sadece diş cikartmaya 300tl istiyo bune dedim devlette cerrahi mudahaleyide yapiyo hemde cok guzel dr.var
Afiyet olsun canim hurma toplari kalorili mi 5 tane cok mu olmuşMenüm;
Sabah;
1 kırmızı biber, 2 dilim hindi salam incecik olanlardan 2 yumurta ile omlet + 3 salatalık+2 havuç+ maydonoz
2yk yeşil mercimek,
5 züber hurma topu
Akşam; 17.30 bitiş
Gercekten Ankarada her yerde avm var bizim evin yakinina bile acildi düşün artıkAmann sizde ne yokki elini sallasan avm :))) bizde sayılı bayA
Sağol canım çok teşekkürler Darısı da sana olsun@zeynoli
zeyno canımmmmm mezuniyetin hayırlı olsun inşallah ömür boyu korursun kilonu tebrik ederim canim
Ha aman öyle olsun.. sağolasın canım benimSabahtan misafirim var akşam da kv gelecek dediydi ,gelemem dediydi
Hurma tahin kakooyla da ne güzel tatlılar yapiliyo tamam bişi demiom gidiyimde yagsiz brokoli corbami içiyim ımmmm yanindada domatessss bir insan daha ne isterrrrr oku hoca şu ezanıAfiyet olsun canim hurma toplari kalorili mi 5 tane cok mu olmuş
Gercekten Ankarada her yerde avm var bizim evin yakinina bile acildi düşün artık
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım çektirdin miSağol canimya 20lik disim kırildi çok agrim vardi 1aydir bugun oruca niyetlendim ama tutamadim simdi geldim bekliyorum
Sagol canim
Agrı kesici aldım bakalım nasıl olcm çok kıvrandım amaYemekten kaynaklanan mide bozmalarımda hep önce ağrı başlar, saatlerce kıvranırım, çoğu kez bu aşamada hastaneye gitmişliğim vardır, wcye giderim çıkmaz, 3-5 denemeden sonra allah ne verdiyse artık,
Bi de amip yada dizanteri var, süreç aynı ama ondaki ishal miktarından anlarsın farklı olduğunu. 20 günlük bir kuluçka dönemi varmış, 20 gün içinde dışardan yenen yemek veya su sebep olabilir
Aynen canım hem mide hem bagırsak bozdum galibaay olur mu etiketlemene gerek yok ben zaten direk konuya dalarım
canım geçmiş olsun. bağırsaksa mideni bozma ihtimalin yüksek
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim ara ögunun çok olmus sankiMenüm;
Sabah;
2yk yeşil mercimek,
5 züber hurma topu
Akşam; 17.30 bitiş
Sagol canim doktor gercekten cok önemli sanada gecmis olsunGeçmiş olsun bende devlette çektirdim. Ankarada topraklıktaki diş hastanesinde 2 sini Ulusta Ankara hastanesinin ek binası vardı orda önder hoca vardı ona 1 tanesini hiç hissetmedim ondan en kötüsünüde ona çektirdim bebek emzirirken. Şimdi 1 tane daha var ama ağrı yapmıyor şükür inşallah sende iyi bir doktora denk gelirsin
Sagol zeynomE Elif_Eylul Gecmiş olsun canım
Burda da devlet çekimi yapıyor Pandemiden dolayı dolgu kanal v. s yapmıyorlar orda da öyle olmalı sistem her yerde aynı değil mi özeller gercekten çok pahalı
Sagol canim cekmediler cerrah cekcekmisGeçmiş olsun Allah şifa versin canım çektirdin mi
Hem mide hem bagırsak agrı akşam yemeği bile yiyemedimBen adet sandim. O zaman ya miden ya da ishal olacaksin. Baska ne olacakki tas gibi bisi olmasinda insallah. Belkide sana yabancı bir mide agrisida sen taniyamiyosun. Eger mideyse ılıkbal serbeti cok iyi geliyo canim
Gaz sancisi olabilir canimya rezene ıhlamur falan içsen nane limonHem mide hem bagırsak agrı akşam yemeği bile yiyemedim
Bitki çayı içtim agrı kesici de aldım ilk defa yaşıyorum biraz hafifledi teşekkür ederimGaz sancisi olabilir canimya rezene ıhlamur falan içsen nane limon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?