Afiyet olsun canim hurma toplari kalorili mi 5 tane cok mu olmuş
Gercekten Ankarada her yerde avm var bizim evin yakinina bile acildi düşün artık
Afiyet olsun canim ara ögunun çok olmus sanki
Sagol canim doktor gercekten cok önemli sanada gecmis olsun
Sagol zeynom
Canim kendisi randevu veriyo tarihi sistemden telefonuna geliyomus bekliyorum bende sordum yapiyoruz dedi klinikten randevu alabilirsin dedi
Sagol canim cekmediler cerrah cekcekmis
Afiyet olsun canım.Menüm;
Sabah;
1 kırmızı biber, 2 dilim hindi salam incecik olanlardan 2 yumurta ile omlet + 3 salatalık+2 havuç+ maydonoz
Muhtelif zamanlarda ara olarak;
2yk yeşil mercimek,
5 züber hurma topu
Badem fındık kuru erik toplam 10 tane
Akşam; 17.30 bitiş
2 kabak 1 kırmızı biberden sote, 1 yk yeşil mercimek, az yoğurt.
Su; 2.5 lt , gece de yeşil çay vs içerim.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Kalorisini bilmiyorum kabını atmıştım ama bence de 5 fazla. Hem regl öncesi hem de önümde pasta yedikleri için kendimi hurma topuna vurdumneyseki bitti almam artık. Önümüzdeki 3 gün olağanüstü hal ilan ediyorum bünyeme. Umarım dengeler.
Allah razı olsun canım .. İnşaallah negatif gelir sonucunÇok geçmiş olsun canm. Çocuklar hafif atlatıyor zaten.beslenme çok önemli. Allah şifasını versin. Ben de bugün test verdm tedbirli davranaym diye. Okula gitmedm bugün test sonucunu bekleyecem
Tamam canım gecmis olsun duruma gore cuma saglik iznine de ayirabilirizZipzip- kaptancigim bı kaç gün menü Paylaşımindqm muaf olmayı taleb ediyorum
Aşırı yeme hali yok zatende ama aklıma geldikçe meyve bitki çayı felan içiyorum
Kiz kucağımdan inmedigi için kahvaltı yi bile ayak üstü yaptım .düzenim olmiyacak gibi
Hızlı hızlı ver canım. Koruma da hep beraber olabiliriz.Anam ifşa oldumherkes öğrendi ne zman giridgjmi verilen kiloya bak ama ben sırf sizden ayrılmamak için gıdım gıdım veriyorum değerinizi bilin bak
İzne ayrılmama gerek yok şimdilik kaptanım.. listenin sorumluluğu dikkat ederim yediklerime zaten bı kaç günü atlatsak düzene girerizTamam canım gecmis olsun duruma gore cuma saglik iznine de ayirabiliriz
Tamam canimİzne ayrılmama gerek yok şimdilik kaptanım.. listenin sorumluluğu dikkat ederim yediklerime zaten bı kaç günü atlatsak düzene gireriz
Çok geçmiş olsun diş ağrısı ne beter biseydir bilmezmiyimSağol canimya 20lik disim kırildi çok agrim vardi 1aydir bugun oruca niyetlendim ama tutamadim simdi geldim bekliyorum
Ayyy kafayi yicem ön dişlerime vurdu gercekten ictim hap ama bakalimÇok geçmiş olsun diş ağrısı ne beter biseydir bilmezmiyim
Şimdi nasılsın ilaçlar iyi geldimi agrina
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 11.00
2 kk peynir
7 zeytin
4 buğday patlağı
Az sütlü türk kahvesi
Ara 15.00
1 bardak komposto
1 bardak patlamış mısır
Akşam 18.30
2 sarma
1.5 kase mercimek çorbası
150 gram tavada ton balığı
Yeşil salata
2 litre su
Bugün spor yok yarın başlayacağım.
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Chedarice
Çok geçmiş Olsun. Nasılsın ne yaptılar canim?Sağol canimya 20lik disim kırildi çok agrim vardi 1aydir bugun oruca niyetlendim ama tutamadim simdi geldim bekliyorum
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 11.00
2 kk peynir
7 zeytin
4 buğday patlağı
Az sütlü türk kahvesi
Ara 15.00
1 bardak komposto
1 bardak patlamış mısır
Akşam 18.30
2 sarma
1.5 kase mercimek çorbası
150 gram tavada ton balığı
Yeşil salata
2 litre su
Bugün spor yok yarın başlayacağım.
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Chedarice
Evet haklısın canım bugüne güzel başladım bakalım hiç kaçamak yokHızlı hızlı ver canım. Koruma da hep beraber olabiliriz.
Sagol canim yapsalar bisey iyide ilac verdiler bekliyorum randevuyu bakalim nezamana verceklerÇok geçmiş Olsun. Nasılsın ne yaptılar canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?