Afiyet olsun, muhabbete niye gelmiyorsun, kaçırdığım bir problem mi var?Kahvaltı 10:00
1 yumurta
7 zeytin
2 çatal peynir
Domates salatalık
1 dilim tb ekmek
Akşam 17:00
3 yk makarna
Bol salata
2 bardak ayran
1 kase kayısı hoşaf
18:00Türk kahvesi
3 lt su
Afiyet olsun canımSabah 10.45
2 haşlama yumurta 1.5 dilim tbe yeşillik zeytin 3 adet 1 parmak peynir 2 dilim portakal
ara 15.45
4 yk yulaf süt içinde yarım muz ceviz karıştırıp yedim 1 dilim elma
akşam 18.15
1.5 tabak kıymalı patlıcan yemeği 1 kase taze sarımsaklı yoğurt 1 dilim tbe
kahve içerim
su 2 llt
Spor 6708 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Cordelia
Menu çok güzel. Afiyet olsun. 18 15 çok erken canım. Kaçta yatıyorsun?Sabah 10.45
2 haşlama yumurta 1.5 dilim tbe yeşillik zeytin 3 adet 1 parmak peynir 2 dilim portakal
ara 15.45
akşam 18.15
kahve içerim
su 2 llt
Spor 6708 adım
Afiyet olsun cnm.Sabah 10.45
ara 15.45
akşam 18.15
kahve içerim
su 2 llt
Spor 6708 adım
Kesinlikle cok haklisin bu konuda canim cogu zaman icinden de çıkıyor bazi seylerTesnim1903 menünde görünce aklıma geldi ama sözüm direkt sana değil, aslında kimseye değil ortaya.
Arkadaşlar yemeyin şu nuggetları snitzelleri ya, hazırların içinde ne var belli değil çar çöp ne varsa dolduruyorlar içine, evde yapılanın üstüne de galeta unu vs konuyor, ne gerek var. Atın tavaya fırına tavuk hemen pişiyor zaten, 1 sarımsak, domates sos, biber baharat lezzete lezzet kat
Ben de çok yedim öğrenciyken, paketi 1 tlye alıyordukAma yapmayın kızartma yapmasanız da yapmayın, görece sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye uygulamaya çalışıyoruz. Tavuk fabrikasında çalışan arkadaşım var, gittim gördüm, nasıl yapıldığını öğrenmek istemezsiniz bile
Canım oğlen de az yemiş.Afiyet olsun cnm.
1.5 tabak yemek fazla. Yağını suyunu yedin mi bilmem ama fazla. Doymayacağını düşünüyorsan salata yap bol bol bol bol ye. İnan tıkıyor. Hani yarım tabak ye, sonra salata ye, tıkanmazsan yine yarım tabak ye. Ama tıkanırsın zaten
Haklısın, bunu güne yaymalı.Canım oğlen de az yemiş.
1.5 tabak normalde cok. Yağı suyu konusunda haklısın. Ama kilosuna göre yedikleri az bugün. Akşam biraz dengelenmiş.
Sana da afiyet olsun canimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımSabah 10.45
ara 15.45
akşam 18.15
kahve içerim
su 2 llt
Spor 6708 adım
Sana katılıyorum. Gerçekten çok sağlıksız.Tesnim1903 menünde görünce aklıma geldi ama sözüm direkt sana değil, aslında kimseye değil ortaya.
Arkadaşlar yemeyin şu nuggetları snitzelleri ya, hazırların içinde ne var belli değil çar çöp ne varsa dolduruyorlar içine, evde yapılanın üstüne de galeta unu vs konuyor, ne gerek var. Atın tavaya fırına tavuk hemen pişiyor zaten, 1 sarımsak, domates sos, biber baharat lezzete lezzet kat
Ben de çok yedim öğrenciyken, paketi 1 tlye alıyordukAma yapmayın kızartma yapmasanız da yapmayın, görece sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye uygulamaya çalışıyoruz. Tavuk fabrikasında çalışan arkadaşım var, gittim gördüm, nasıl yapıldığını öğrenmek istemezsiniz bile
Afiyet olsun canım az yemissinn
Hem kek hemde manti olmamis mantinin miktarinida yazsan yemek kasigi olarak .Bugünkü menü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 9:30
H.yumurta
K.k peynir
5 zeytin
1dilim T. B ekmeği
Ara öğün
Hibuskus çayı
Öğle yemeği 13:30
Küçük Ton balıklı salata yağsız
1 dilim T.B ekmeği
Ara öğün
Hibuskus çayı
Kivi+ yarım kek
Akşam 19:30
Sulu mantı ev yapımı
(Annem başka birşey yapmamış
Mecbur kaldım yemeğe)
Yatmadan önce 21:30
3 adet kuru kayısı
Yeşil çay
Su : 4 lt
Spor : yok ( hava yağmurluydu çıkamadım bugün)
Haklısın canımTesnim1903 menünde görünce aklıma geldi ama sözüm direkt sana değil, aslında kimseye değil ortaya.
Az kaldı yarın da yiyeyim çarşamba tam görüşürüzHosgeldin canım o ne olursan ol yine gelsalı görüşürüz o zaman insallah
Dikkatli kadınsınOjelere bak Ojelere
Süper ya ben bunu yaptım 30 dk spor içindePlank 1 sn 3 puan
1 adet leg raise 3 puan
Eki Görüntüle 2818081 Eki Görüntüle 2818082
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Cordelia
@gulenyuzumsunsen
Chedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@SATURN71
@Zeynolin44
Ni454
@selensu82
asysss
Wilma11
Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
first ladyy
@AhSen_2504
@bengisu022
@Leyl-i-fer
@sena zeynep
Tesnim1903
@Elhan
@birbeste
@sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
yarisma yarin yani sali gunu basliyor cumartesi bitecek
pazar sonuclari açıklayacağım
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?