Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kahvaltı 10:00
1 yumurta
7 zeytin
2 çatal peynir
Domates salatalık
1 dilim tb ekmek

Akşam 17:00
3 yk makarna
Bol salata
2 bardak ayran
1 kase kayısı hoşaf

18:00Türk kahvesi

3 lt su
Afiyet olsun, muhabbete niye gelmiyorsun, kaçırdığım bir problem mi var?

Sabah 10.45
2 haşlama yumurta 1.5 dilim tbe yeşillik zeytin 3 adet 1 parmak peynir 2 dilim portakal

ara 15.45
4 yk yulaf süt içinde yarım muz ceviz karıştırıp yedim 1 dilim elma

akşam 18.15
1.5 tabak kıymalı patlıcan yemeği 1 kase taze sarımsaklı yoğurt 1 dilim tbe

kahve içerim

su 2 llt
Spor 6708 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Cordelia

Afiyet olsun canım

Tesnim1903 menünde görünce aklıma geldi ama sözüm direkt sana değil, aslında kimseye değil ortaya.

Arkadaşlar yemeyin şu nuggetları snitzelleri ya, hazırların içinde ne var belli değil çar çöp ne varsa dolduruyorlar içine, evde yapılanın üstüne de galeta unu vs konuyor, ne gerek var. Atın tavaya fırına tavuk hemen pişiyor zaten, 1 sarımsak, domates sos, biber baharat lezzete lezzet kat

Ben de çok yedim öğrenciyken, paketi 1 tlye alıyorduk Ama yapmayın kızartma yapmasanız da yapmayın, görece sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye uygulamaya çalışıyoruz. Tavuk fabrikasında çalışan arkadaşım var, gittim gördüm, nasıl yapıldığını öğrenmek istemezsiniz bile

Menu çok güzel. Afiyet olsun. 18 15 çok erken canım. Kaçta yatıyorsun?
1 elma /1 avuç leblebi/1 havuç tarzı ara öğün 20-21 gibi iyi olur.

Afiyet olsun cnm.
1.5 tabak yemek fazla. Yağını suyunu yedin mi bilmem ama fazla. Doymayacağını düşünüyorsan salata yap bol bol bol bol ye. İnan tıkıyor. Hani yarım tabak ye, sonra salata ye, tıkanmazsan yine yarım tabak ye. Ama tıkanırsın zaten

Kesinlikle cok haklisin bu konuda canim cogu zaman icinden de çıkıyor bazi seyler
En sagliklisi tavuk alip firinda pişirmek

Canım oğlen de az yemiş.
1.5 tabak normalde cok. Yağı suyu konusunda haklısın. Ama kilosuna göre yedikleri az bugün. Akşam biraz dengelenmiş.

İyi akşam
Sabah 1dilim pide 3 zeytin biraz otlu peynir domates salatalık 2 çatal bal
Öğlen 150 gram kadar yogurt
Akşam 1 kase 2 kepçe mercimek çorbası 1 tabak ıspanak yemeği 5 kaşık kadardı birazda yogurt
1 kupa bitki çayı
3 litre su
10100 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Ni454

Canım oğlen de az yemiş.
1.5 tabak normalde cok. Yağı suyu konusunda haklısın. Ama kilosuna göre yedikleri az bugün. Akşam biraz dengelenmiş.
Haklısın, bunu güne yaymalı. first ladyy 3 aydır diyetteyim, 4. Aya girdim. Bu aya kadar kahvaltı öğlen ara ara akşam ara olarak beslendim. Öğlen maks 12 yk sebze yada salata vardı. Ne zaman atlasam öğleni kilo az verdim, bu düzende çok gidiyordu niyeyse. Mantığıma oturmsa da 3 ana 2 ara ile verdim. Yediklerini güne yayabilirsin. Diyet listen de vardı yanlış hatırlamıyorsam??

Afiyet olsun canım
Sana katılıyorum. Gerçekten çok sağlıksız.
Afiyet olsun canım az yemissinn

Hem kek hemde manti olmamis mantinin miktarinida yazsan yemek kasigi olarak .

Haklısın canım
Uzun zamandır yemiyordum Oruclu oruçlu canim cekti(başka çok şey çekti de en masum o anlık bu geldi):)))

Bugünkü kilo :82,9
Selamlar menümü paylaşayım yatacağım
Sabah 7:00
İki çavdar ekmek arası sucuklu yumurta
Ara nescafe 3 u bi arada (sondu bi daha yok )
Öğle12:00
/1 kase kıymalı çorba
Bi tabak yoğurtlu bakla yemeği
Ara bi avuç leblebi +su
Akşam 20:00
1 tabak kuru fasulye
Mor lahana ekşili salata
2 kalık yogurt
1 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor 5827 adım
30 dk spor 20 dk Leslie 10 dk bölgesel sporu mekik prank bacak yaptım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…