Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fitt_anne çok geçmiş olsun en kısa zamanda covidi atlatrsin.
girp nezle bogaz agrisi felan varmi ilaç kullaniyor musunuz?
Allah razı olsun cnm
Bende boğaz kuruluğu hafif öksürük var küçük kızımın ateşi vardı dün bugün huzursuz
Emzirdigim için ilaç kullanmayı düşünmüyorum çok çok kötü olmazsam cnm

Benim oğlum da guresle ilgileniyor .Baya etkilenmişti o flimden

Afiyet olsun canım
Gece çok agrim vardi saat 5 te antibiyotige kalktim simdi iyiyim ćok sagol
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Uykusuz bir güne Günaydın !!
Kızım gece 2 de bi uyandı beraber yatık 5 te sabah namaza kalktım baktım ağlamaya başladı sonra namazı kıldıktan sonra yeniden uyuttum 6:30 olmuş valla çok uykum var sabah işe giderken babaanneye biraktım Kızı orda uyur belki gece hiç uyumadı spor yapacaktım ama kızım uyanınca yapamadım

MaasAllah canım tebrik ederim seni ben plank yapamıyorum belime vuruyor sonra rakibe de olsak senin kazanmani desteklerim ama
aman beline dikkat et yapma o zaman canımm. teşekkür ederim canım rakibemm. gönlümüz bir
afiyet olsun canım. oruç sonrası gerçekten iyi beslenmişsin.
günaydın canım
günaydınnnn
Günaydın kızlar ben bugün kocaeliye gidiyorum eşimle akşama döneriz inşallah bugün pazarda var detoks malzememi alır tamamlarım. Üç akşam boyunca yapicam üçünude bakalım sonuç ne olacak .
Günaydın canım. iyi yolculuklar.
Gunaydin kızlar
Günaydın canım, ağrısız bir gün diliyorum sana
günaydın canım. desene bugün babannesi rahat edecek :) orda çok uyursa gece yine uyumaz ama benden demesi

He valla ne olacak bilmiyorum babannesi uyutsun madem çok uyutursa

okulda bizim bolum 5. Katta. Eskiden merdiven cikarken yarida kesilirdim.nefes nefes kalır bacaklarim agrirdi...artik cok rahatim...herkes soluyarak nefes nefese çıkarken beni etkilemiyo...spor yapmanin ozellikle squat yapmamin faydası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…