Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Salgam suyu sanirim ,ödem yapabilir sadece kalorisini bende bilmiyorum tadini sevmemiştim
100 gramında 5 kcal kalori diyor canım. ama sevmemene üzüldüm vallahi. Ankara da el yapımı satan osmaniyeli bi amca var. 5 litrelik şişeyle havuçlu bide. yanında acı suyunu da veriyor yarım litre. tadı çok güzel. uzun zamandır almadım canım çekti şimdi böyle anlatınca.

Ben su hazirlar var ya ondan denemiştim sonrada bir daha icmedim
Ben yemek konusunda ve icecek konusunda seciciyim herseyi yiyip icemem

Ya Antalya sicak hemde sabahları kalkıp sahilde yürümek bir harika olur bunu bi denesene
Ahhh hemde nasil guzel olur...ama bizim ev sahile uzak.arabayla 20-25 dk..cok isterdim...sabahlari serinlikte denizi.izleyerek.yurumeyi...inş rabbim denize yakin bi ev nasip etsin

Ben su hazirlar var ya ondan denemiştim sonrada bir daha icmedim
Ben yemek konusunda ve icecek konusunda seciciyim herseyi yiyip icemem
Ayy ne guzel...ben pis bogazin biriyim..ne bulursam.yer icerim...hic aramam.iyiymis kötüymüş

Zorlamana gerek yok o zaman canim diger yarislara katilirsin

Gunaydin canım ❤
Tamm kaptanım ☺
Afiyet olsun canım

Gece çok agrim vardi saat 5 te antibiyotige kalktim simdi iyiyim ćok sagol

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Sağol canım
Sorma ya şartladim kendimi yemeyeyim diye yoksa neler neler yerdim
Afiyet olsun canım

Günaydın güzeller akşama detoks yapacak olanlar hazır mısınızzzzzz 3 kişiyiz canlar 3 gün yapacak olan diğer kızları yarın etiketlerim 2 gün yapacaklarını söylediler

ben Elhan @birazhuzurdu2008 bugün 3 kişi başlıyoruzzzzzz

3 akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz.
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi detoksumuz hayırlı ola

Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay

Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.

Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay

Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.

Bir kaç diyetisyenden aldım bunları. Genel olarak 3 akşam ya da 3 sabaha kadar ana yemek yerine tükettiriyorlar.
Salı-Çarşamba-Perşembe günleri isteyen 3 gün isteyen 2 gün isteyende sadece son çarşamba günü akşam yemeği yerine bu smoothie lerden tüketirseee tartıda yüzü gülerrrrrr

tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…