- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hıhı o isteKokorec gibi olan mi
Çivili sopa vardi yaa
100 gramında 5 kcal kalori diyor canım. ama sevmemene üzüldüm vallahi. Ankara da el yapımı satan osmaniyeli bi amca var. 5 litrelik şişeyle havuçlu bide. yanında acı suyunu da veriyor yarım litre. tadı çok güzel. uzun zamandır almadım canım çekti şimdi böyle anlatınca.Salgam suyu sanirim ,ödem yapabilir sadece kalorisini bende bilmiyorum tadini sevmemiştim
Eeee silersen herkes kaçamak yapar isteSildim onu yaa telefondan
Bence ilk sayfaya kocaman bir sopa resmi koymalıEeee silersen herkes kaçamak yapar iste
Ben su hazirlar var ya ondan denemiştim sonrada bir daha icmedim100 gramında 5 kcal kalori diyor canım. ama sevmemene üzüldüm vallahi. Ankara da el yapımı satan osmaniyeli bi amca var. 5 litrelik şişeyle havuçlu bide. yanında acı suyunu da veriyor yarım litre. tadı çok güzel. uzun zamandır almadım canım çekti şimdi böyle anlatınca.
Profil resmime koysam nasil olurBence ilk sayfaya kocaman bir sopa resmi koymalı
Gören kaçsin gelmesin artikBence ilk sayfaya kocaman bir sopa resmi koymalı
Kiz mune gibi azrail resmi koysanaProfil resmime koysam nasil olur
Ayy bana hic yakismaz yaa o resimKiz mune gibi azrail resmi koysana
Kalkisa hazir olun kemerlerinizi baglayin uçusa geciyoruz diyoyo ne gülüyorumAyy bana hic yakismaz yaa o resim
Ahhh hemde nasil guzel olur...ama bizim ev sahile uzak.arabayla 20-25 dk..cok isterdim...sabahlari serinlikte denizi.izleyerek.yurumeyi...inş rabbim denize yakin bi ev nasip etsinYa Antalya sicak hemde sabahları kalkıp sahilde yürümek bir harika olurbunu bi denesene
farkettim canım çok seçiyosunBen su hazirlar var ya ondan denemiştim sonrada bir daha icmedim
Ben yemek konusunda ve icecek konusunda seciciyim herseyi yiyip icemem
harika olur. niyeti ciddi olmayan gelmezProfil resmime koysam nasil olur
Hehhhh iste bizde bunu istiyoruzfarkettim canım çok seçiyosun
harika olur. niyeti ciddi olmayan gelmez
Bana kilo aldıran üç sey var zaten beyaz ekmek,patates ve abur cuburfarkettim canım çok seçiyosun
Sopali bir resim bulayım en iyisiharika olur. niyeti ciddi olmayan gelmez
Ayy ne guzel...ben pis bogazin biriyim..ne bulursam.yer icerim...hic aramam.iyiymis kötüymüşBen su hazirlar var ya ondan denemiştim sonrada bir daha icmedim
Ben yemek konusunda ve icecek konusunda seciciyim herseyi yiyip icemem
Pis bogazAyy ne guzel...ben pis bogazin biriyim..ne bulursam.yer icerim...hic aramam.iyiymis kötüymüş
ahahaa hadi hayırlısıBana kilo aldıran üç sey var zaten beyaz ekmek,patates ve abur cubur
Sopali bir resim bulayım en iyisi
bende sendenimmm.Ayy ne guzel...ben pis bogazin biriyim..ne bulursam.yer icerim...hic aramam.iyiymis kötüymüş
Tamm kaptanım ☺Zorlamana gerek yok o zaman canim diger yarislara katilirsin
Gunaydin canım ❤
Sağol canımAfiyet olsun canım
Gece çok agrim vardi saat 5 te antibiyotige kalktim simdi iyiyim ćok sagol
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sorma ya şartladim kendimi yemeyeyim diye yoksa neler neler yerdimaman beline dikkat et yapma o zaman canımm. teşekkür ederim canım rakibemm. gönlümüz bir
afiyet olsun canım. oruç sonrası gerçekten iyi beslenmişsin.
günaydın canım
günaydınnnn
Günaydın canım. iyi yolculuklar.
Günaydın canım, ağrısız bir gün diliyorum sana
günaydın canım. desene bugün babannesi rahat edecek :) orda çok uyursa gece yine uyumaz ama benden demesi
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Pazartesi menüsü
Sabah 10
Çeyrek simitle beyaz peynir
Öğlen 14
Adana
1 lavaş
Salata
Şalgam kalorisi ne diyette yasak mı bilemedim
Akşam 19
1 tabak mantar çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
Su ,2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?