Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menümü yazayım
Pazartesi menüsü
Sabah 10
Çeyrek simitle beyaz peynir
Öğlen 14
Adana
1 lavaş
Salata
Şalgam kalorisi ne diyette yasak mı bilemedim
Akşam 19
1 tabak mantar çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
Su ,2 lt

Salgam suyu sanirim ,ödem yapabilir sadece kalorisini bende bilmiyorum tadini sevmemiştim

okulda bizim bolum 5. Katta. Eskiden merdiven cikarken yarida kesilirdim.nefes nefes kalır bacaklarim agrirdi...artik cok rahatim...herkes soluyarak nefes nefese çıkarken beni etkilemiyo...spor yapmanin ozellikle squat yapmamin faydası
Ne kadar güzel. sporun önemini yaşayarak görüyoruz işte.
Günaydın Kızlar
Güanydınn canım
Günaydın kızlar
Günaydın canımm
Günaydın herkese
Bu hafta evimde tadilat var ramazan gelmeden tadilat temizlik işlerini bitireyim istedim
İnşallah kilo vermeme yansır çok çalışacam çünkü
Günaydın canım, kolay gelsin..
Günaydın canımm
afiyet olsun canım. şalgam benim metoyu hızlandırıyor. tuvalete çıkmama fayda ediyor. bence aşırı olmamak şartıyla içilebilir. tabi sen vücudunu daha iyi tanırsın

okulda bizim bolum 5. Katta. Eskiden merdiven cikarken yarida kesilirdim.nefes nefes kalır bacaklarim agrirdi...artik cok rahatim...herkes soluyarak nefes nefese çıkarken beni etkilemiyo...spor yapmanin ozellikle squat yapmamin faydası
Ya Antalya sicak hemde sabahları kalkıp sahilde yürümek bir harika olur bunu bi denesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…