- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Denedikce olur bence :)Kendimi şu an kötü hissettim. Ay neden benim dizlerim açılmıyoooorrr
Zorlamani tavsiye etmem canim pit diye tutulup kalıyor insan nasil oldugunu anlamadanBelki de yapsam bel kaslarım güçlenecek fıtığım daha iyi olacak ama şuan iğne olamaduğım için cesaret edemiyorum. Bu sene 2 kez yaşadım, felaket günlerdi. Allah vücüt bütüblüğümüze güç kuvvet versin.
Allah kabul etsinBugunku menum
Aksam(iftar)
Bir kase mercimek çorbası
2 tane Nuget
6 ymk ıspanak yemeği
Ara (yatana kadar)
3 kuru kayısı
Sekersiz cay
1.5 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
aslinda ayran 2 bardak icmissin hosaf olmasada olurmus canimKahvaltı 10:00
1 yumurta
7 zeytin
2 çatal peynir
Domates salatalık
1 dilim tb ekmek
Akşam 17:00
3 yk makarna
Bol salata
2 bardak ayran
1 kase kayısı hoşaf
18:00Türk kahvesi
3 lt su
Hızlı çıktın :)
Canin yemeğini tabakla degil kaşıkla hesaplaSabah 10.45
2 haşlama yumurta 1.5 dilim tbe yeşillik zeytin 3 adet 1 parmak peynir 2 dilim portakal
ara 15.45
4 yk yulaf süt içinde yarım muz ceviz karıştırıp yedim 1 dilim elma
akşam 18.15
1.5 tabak kıymalı patlıcan yemeği 1 kase taze sarımsaklı yoğurt 1 dilim tbe
kahve içerim
su 2 llt
Spor 6708 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Cordelia
Teşekkür ederim.Afiyet olsun canım
Bir tabak sulu mantısı çok azdıHem kek hemde manti olmamis mantinin miktarinida yazsan yemek kasigi olarak .
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah10.30
1.5 beyaz ekmek(bakkal kepekli ekmeğimi getirtmeyi unutmuş yarın gelecek ekmeğim)
2 haş.yumurta 4 siyah zeytin domates salatalık az çörekotlu peynir 1 çatal reçel
13.00 1 fincan farmasi hindiba kahve
Ara16.00
2 portakal
Akşam19.00
1 kase yoğurt 1 küçük tabak bakla 1 dilim beyaz ekmek bol yeşillik
Su 3 lt
Spor 2320 adım 60 p
Zipzip- N Nidsalii
Hayırlı geceler canımHayirli geceler
Canım daha önceki diyetisyenim çorba olmadığı günler verdiğim kaşık ölçüsünün (10 kaşık ) yemeğin yarısını ekle ye demişti o da 1.5 tabak yaptı öyle yazdım o yüzdenAfiyet olsun cnm.
1.5 tabak yemek fazla. Yağını suyunu yedin mi bilmem ama fazla. Doymayacağını düşünüyorsan salata yap bol bol bol bol ye. İnan tıkıyor. Hani yarım tabak ye, sonra salata ye, tıkanmazsan yine yarım tabak ye. Ama tıkanırsın zaten
Evet diyet listem var ama eski o pazartesi yeni birHaklısın, bunu güne yaymalı.first ladyy 3 aydır diyetteyim, 4. Aya girdim. Bu aya kadar kahvaltı öğlen ara ara akşam ara olarak beslendim. Öğlen maks 12 yk sebze yada salata vardı. Ne zaman atlasam öğleni kilo az verdim, bu düzende çok gidiyordu niyeyse. Mantığıma oturmsa da 3 ana 2 ara ile verdim. Yediklerini güne yayabilirsin. Diyet listen de vardı yanlış hatırlamıyorsam??
Yağsız susuz canım toplam 15 kaşık yemek yemiş oldumCanım oğlen de az yemiş.
1.5 tabak normalde cok. Yağı suyu konusunda haklısın. Ama kilosuna göre yedikleri az bugün. Akşam biraz dengelenmiş.
Yazdım canımDenedikce olur bence :)
Zorlamani tavsiye etmem canim pit diye tutulup kalıyor insan nasil oldugunu anlamadan
Allah kabul etsin
aslinda ayran 2 bardak icmissin hosaf olmasada olurmus canim
Hızlı çıktın :)
Canin yemeğini tabakla degil kaşıkla hesapla
Canım koruma çok önemli. Olay zaten beyinde. Onun alışması kabul etmesi zor oluyor. Dikkat et beslenmene canım.Yaa ben.pis bogazin biriyim...beni burasi dizginliyormus...benim tok.karnina yeme huyum.hortladi...midemle degil beynimle yemek.yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?