Ben ben bende istiyorum 3 gun yaparim :)Günaydın güzeller akşama detoks yapacak olanlar hazır mısınızzzzzz 3 kişiyiz canlar 3 gün yapacak olan diğer kızları yarın etiketlerim 2 gün yapacaklarını söylediler
ben @Elhan @birazhuzurdu2008 bugün 3 kişi başlıyoruzzzzzz
3 akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz.
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi detoksumuz hayırlı ola
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay
Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.
Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay
Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.
Bir kaç diyetisyenden aldım bunları. Genel olarak 3 akşam ya da 3 sabaha kadar ana yemek yerine tükettiriyorlar.
Salı-Çarşamba-Perşembe günleri isteyen 3 gün isteyen 2 gün isteyende sadece son çarşamba günü akşam yemeği yerine bu smoothie lerden tüketirseee tartıda yüzü gülerrrrrr
tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
Hayırlısı inşallah çok güzel olurAhhh hemde nasil guzel olur...ama bizim ev sahile uzak.arabayla 20-25 dk..cok isterdim...sabahlari serinlikte denizi.izleyerek.yurumeyi...inş rabbim denize yakin bi ev nasip etsin
Şimdiden afiyet olsun o zamanO zaman bugünün menüsü de gelsin
uyanınca elma sirkeli ılık su
kahvaltı : 09:00
1 büyük dilim peynir, 3 kayısı, kocaman türk kahvesi
öğlen : 13:40
1 tabak maş fasulyesi hayatımda ilk defa aldım ve yedim (akşam tadına baktım) ne güzelmiş )
1 sb. kefir
akşam : Tarif 1 yeşil smoothie ve zencefil zerdeçallı ayran
su 2 lt.
sporu yazarım dün yapamadım
Kötü olmuş canım. Belki gün içinde düzelirHerkese günaydın dun 10000 e tamamlayamayinca kalktim hareket etmeye basladim yatsana iste ne vardı mi fit e guncelleme gelmis genelde kabul etmiyorum her güncellemede bir sorun oluyor ama elim degdi uyusam olmayacaktı naptimsa olmuyot eski sürümü bile buldum ama yok yok bileklik farbika ayarında takili kaldi tel görmüyor
Aynen mesela annemden tabak yürütmeyi planliyorum :) küçücük onun yemek tabaklari aynisindan bulsam hemen alacagim benim tabaklarla bir tabak rahat 20yk alir annemin 4yk ile doluyorYazdım canım15 kaşık idi birde benim yemek tabağının resmini atmam lazım normal servislerden bir tık küçük
Canim burdasin listede olmak mezun olmak bunlar seni etkilemesin ne kadar ugrastigini emeklerini düşün emekler demisken emeklerini yiyen biri aklima geldiYaa ben.pis bogazin biriyim...beni burasi dizginliyormus...benim tok.karnina yeme huyum.hortladi...midemle degil beynimle yemek.yiyorum
Afiyet olsun...az degilmi yediklerinO zaman bugünün menüsü de gelsin
1 tabak maş fasulyesi hayatımda ilk defa aldım ve yedim (akşam tadına baktım) ne güzelmiş )
1 sb. kefir
su 2 lt.
İnsallah canimKötü olmuş canım. Belki gün içinde düzelir
Allah tez zamanda şifa versinAllah razı olsun cnm
Bende boğaz kuruluğu hafif öksürük var küçük kızımın ateşi vardı dün bugün huzursuz
Emzirdigim için ilaç kullanmayı düşünmüyorum çok çok kötü olmazsam cnm
Gunaydin canım kötü olmus ama duzelir benceHerkese günaydın dun 10000 e tamamlayamayinca kalktim hareket etmeye basladim yatsana iste ne vardı mi fit e guncelleme gelmis genelde kabul etmiyorum her güncellemede bir sorun oluyor ama elim degdi uyusam olmayacaktı naptimsa olmuyot eski sürümü bile buldum ama yok yok bileklik farbika ayarında takili kaldi tel görmüyor
Tamam canim cuma gunu notlu olarak bildirim yapiyoruz
Aa evet unutmuşumTamam canim cuma gunu notlu olarak bildirim yapiyoruz
Persembe gunu hatirlatma yapacagim
Olsun bugun önemli degil zaten canimAa evet unutmuşum
Daha once eski bilekliğimde de olmuştu çözmüştüm beni ugrastiracak iste :)Gunaydin canım kötü olmus ama duzelir bence
Afiyet olsun canımO zaman bugünün menüsü de gelsin
1 sb. kefir
su 2 lt.
Cok guzel...tartilmak candir heyecandirGünaydın herkeslere, bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni çok mutlu etti, yeniden umut doldum
Her sabah tartılma hastalığına ben de yakalandım
Sağol canımGunaydin canım hayirli yolculuklar❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?