Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O zaman bugünün menüsü de gelsin
uyanınca elma sirkeli ılık su

kahvaltı : 09:00
1 büyük dilim peynir, 3 kayısı, kocaman türk kahvesi

öğlen : 13:40
1 tabak maş fasulyesi hayatımda ilk defa aldım ve yedim (akşam tadına baktım) ne güzelmiş )
1 sb. kefir

akşam : Tarif 1 yeşil smoothie ve zencefil zerdeçallı ayran

su 2 lt.
sporu yazarım dün yapamadım

Ben ben bende istiyorum 3 gun yaparim :)

Şimdiden afiyet olsun o zaman

Herkese günaydın dun 10000 e tamamlayamayinca kalktim hareket etmeye basladim yatsana iste ne vardı mi fit e guncelleme gelmis genelde kabul etmiyorum her güncellemede bir sorun oluyor ama elim degdi uyusam olmayacaktı naptimsa olmuyot eski sürümü bile buldum ama yok yok bileklik farbika ayarında takili kaldi tel görmüyor

Kötü olmuş canım. Belki gün içinde düzelir

Yazdım canım 15 kaşık idi birde benim yemek tabağının resmini atmam lazım normal servislerden bir tık küçük
Aynen mesela annemden tabak yürütmeyi planliyorum :) küçücük onun yemek tabaklari aynisindan bulsam hemen alacagim benim tabaklarla bir tabak rahat 20yk alir annemin 4yk ile doluyor
Yaa ben.pis bogazin biriyim...beni burasi dizginliyormus...benim tok.karnina yeme huyum.hortladi...midemle degil beynimle yemek.yiyorum
Canim burdasin listede olmak mezun olmak bunlar seni etkilemesin ne kadar ugrastigini emeklerini düşün emekler demisken emeklerini yiyen biri aklima geldi askrhpozitif gel kiz

Afiyet olsun...az degilmi yediklerin

Allah tez zamanda şifa versin

Gunaydin canım kötü olmus ama duzelir bence

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…