- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
ne güzel canım çok sevindimGünaydın herkeslere, bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni çok mutlu etti, yeniden umut doldum
Her sabah tartılma hastalığına ben de yakalandım
Sağol canımaman beline dikkat et yapma o zaman canımm. teşekkür ederim canım rakibemm. gönlümüz bir
afiyet olsun canım. oruç sonrası gerçekten iyi beslenmişsin.
günaydın canım
günaydınnnn
Günaydın canım. iyi yolculuklar.
Günaydın canım, ağrısız bir gün diliyorum sana
günaydın canım. desene bugün babannesi rahat edecek :) orda çok uyursa gece yine uyumaz ama benden demesi
Başlıyoruz ablacim uc akşama üç öğün benim makinem yok ama robotta çekerim yada rendelerimGünaydın güzeller akşama detoks yapacak olanlar hazır mısınızzzzzz 3 kişiyiz canlar 3 gün yapacak olan diğer kızları yarın etiketlerim 2 gün yapacaklarını söylediler
benElhan @birazhuzurdu2008 bugün 3 kişi başlıyoruzzzzzz
3 akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz.
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi detoksumuz hayırlı ola
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay
Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.
Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay
Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.
Bir kaç diyetisyenden aldım bunları. Genel olarak 3 akşam ya da 3 sabaha kadar ana yemek yerine tükettiriyorlar.
Salı-Çarşamba-Perşembe günleri isteyen 3 gün isteyen 2 gün isteyende sadece son çarşamba günü akşam yemeği yerine bu smoothie lerden tüketirseee tartıda yüzü gülerrrrrr
tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
Çok sevindim senin adınaGünaydın herkeslere, bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni çok mutlu etti, yeniden umut doldum
Sadelik tercihimGünaydın güzeller akşama detoks yapacak olanlar hazır mısınızzzzzz 3 kişiyiz canlar 3 gün yapacak olan diğer kızları yarın etiketlerim 2 gün yapacaklarını söylediler
benElhan @birazhuzurdu2008 bugün 3 kişi başlıyoruzzzzzz
3 akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz.
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi detoksumuz hayırlı ola
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay
Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.
Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay
Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.
Bir kaç diyetisyenden aldım bunları. Genel olarak 3 akşam ya da 3 sabaha kadar ana yemek yerine tükettiriyorlar.
Salı-Çarşamba-Perşembe günleri isteyen 3 gün isteyen 2 gün isteyende sadece son çarşamba günü akşam yemeği yerine bu smoothie lerden tüketirseee tartıda yüzü gülerrrrrr
tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
Çedariçe akalın der ki;
Menülerin konuşacak, iştahın kaçacak
Yaptığın sporların hesabı sorulacak
Çöpe attım çabucak ne varsa kilo aldıracak
Acelem yok ki benim, oCordelia yenilecek
Çedariçe akalın der ki;
Oo super canım demek ki yakinda 7 li rakamlari da göreceksinGünaydın herkeslere, bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni çok mutlu etti, yeniden umut doldum
Corbayi gunduz ic aksama ispanak yogurt 1dilim ekmek yeselamlar..
bugün öğlen firinda patatesli tavuk var.
bide akşam ispanaklı borani yapacagim:) çorba yapsam mı bilmiyorum.
öğlen ezogelin çorbasi firinda patatesli tavuk makarna salatasi ayran var.. ( makarnayı yemeyecegim çorba da içmesem sadece firinda patates tavuk ayran mı içsem ne yapsam)
Cordeliaa der ki ;Çedariçe akalın der ki;
Cordeliaa der ki ;
Bizim kız olmuş şair, yazmış kendince şiir
Kim yenmiş ki beni, sen yeneceksin acemi şair
Cuma günü tartilinca maalesefChedarice
Dökülecek gözünden yaşlar bir bir
ezogelin çorbasi içinde pirinçli..Corbayi gunduz ic aksama ispanak yogurt 1dilim ekmek ye
Atisma süper yaa
Ezogelinde nekadar pirinc olcakta kaseye gelcek canim sende patates nekadar yicen bideezogelin çorbasi içinde pirinçli..
firinda patatesli tavuk ayran yeterli degil mi
Ayyy harika atisiyorsunuz....bayildim bayildimCordeliaa der ki ;
Bizim kız olmuş şair, yazmış kendince şiir
Kim yenmiş ki beni, sen yeneceksin acemi şair
Cuma günü tartilinca maalesefChedarice
Dökülecek gözünden yaşlar bir bir
Yaaa Allahim siz öldürürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?