Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabahlari ne güzel erken kalkıp spor yapacaktım içimde kaldi çocuk uyaninca yapamadim.
tekrar uyuyunca kafam tepetaklak.. öle hiç iyi olmuyor.
valla kapının arkasina perde takcam ışıktan uyaniyor.
inşallah 5 te kalkıp namaz ve sporumu yapıp güne iyi başlarim.
gerçi Ramazan geliyor. nasıl olacak onu bilmiyorum.

migi plank ve bacak kaldırma yapacağız bu hafta. akşamları yapabilrsin. hepimiz akşam vakit kısıtlığından muzdaribiz evet ama 30 saniyelik 10 set yaptım akşam 300 saniye etti. yani 5 dakika. bahanelerin arkasına sığınmamalıyız. akşam sende katıl bize.

Aynen canım hem mide hem bagırsak bozdum galiba bugün bol bol spor yapacaktım olmadı
Canım iyileşmene çok sevindim
harika hareketler bakıyım benim videomdaki gacı yaptırmazsa fazla yaparım bunları yaptırırsa az yaparım amma illaki yaparım kaptaniçemmm
Az kaldı yarın da yiyeyim çarşamba tam görüşürüz

Dikkatli kadınsın
Pek severim oje sürmeyi
Fırsat buldukça sürerim
tamam çarşamba gellll ne zaman tartılacaksın cuma mı çarşamba mı istersen 2 gün dikkat et cuma tartıl cuma başlayalım bişiler yapmaya canım. hatta istersen çarşamba perşembe detoksumuza katıl etiketleyim mi senide ödemini atarsın cuma daha az üzülürsün
Yaa ben.pis bogazin biriyim...beni burasi dizginliyormus...benim tok.karnina yeme huyum.hortladi...midemle degil beynimle yemek.yiyorum
al bendende o kadar beynimle yiyom çok zaman bakıyom beynim aç hemen seni yemeyeceğim diye yemin ediyorum önümdeki nimete

okulda bizim bolum 5. Katta. Eskiden merdiven cikarken yarida kesilirdim.nefes nefes kalır bacaklarim agrirdi...artik cok rahatim...herkes soluyarak nefes nefese çıkarken beni etkilemiyo...spor yapmanin ozellikle squat yapmamin faydası
yaa harikasın.. insan bedenine ne verirse karşılığını alıyo gerçekten
Bugun daha iyiyim canim birazdan kahvalti yapayim hapimi icicem çok sagol
çok sevindim filizcim antibiyotiğin gücü adına olmuş seninki çok şükür
Ben ben bende istiyorum 3 gun yaparim :)
füpppeeerrrrrrrr 7 oldukkkkkkk her gün hatırlatacam inşallah canım 3 gün boyunca
Şimdiden afiyet olsun o zaman
allah razı olsun canım
Afiyet olsun...az degilmi yediklerin
sağolasın canım detoks olsun istedim cuma daha çok yiyecem hafta sonu mahvoluyo hafta içi bari az yeyim istiyorum
Günaydın herkeslere, bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni çok mutlu etti, yeniden umut doldum

Her sabah tartılma hastalığına ben de yakalandım
yaaa harikasın bide üstüne detoks koyacaksın çok mutlu oldum
Afiyet olsun canım
allah razı olsun canımcım
Sadelik tercihim her şeyde olduğu gibigazamiz mübarek olsun canım bugün başlamana sevindim. Demek ki iyi hissediyorsun.
aynen bugün iyiyim tadını çıkarayım dedim dün oruçtan sanırım halsizdim... sen ne yapacaksın bugün başlıyosun değil mi
bence 3 gün ekmek ve patates hiç yeme canım.. çok su topluyo herkes bir fikir vermiş illaki tabi benimkide bu öğlen çorba varsa yanına salata ayran ya da yoğurt akşama da borani salata harika olur bence aafiyet olsun canım

Cocuklu olunca malasef hayaller ve gercekler farkli oluyo...

aslında sende haklısın canım ama migi çok zorlanıyor ite ite götürüyoruz resmen onu. o yüzden ekmek patates hiç yeme desek yine menü yazmayıp ben çok abarttım diye çekilecek köşesine bence.

aslında sende haklısın canım ama migi çok zorlanıyor ite ite götürüyoruz resmen onu. o yüzden ekmek patates hiç yeme desek yine menü yazmayıp ben çok abarttım diye çekilecek köşesine bence.
Patetes harici bir ekmek ve çorba iç derim tavuk varsa oda olabilir zaten diyete pirinç ve patetes yasak oluyo genelde

Gunaydinnn tunaydinn kizlar

Dun misafirler gittikten sonra kv gile ugradik
Eve gelince geçmişi okumaya başladım
Tel elimde uyumuşum
Kac gündür cok fazla ayakta kaldim
Artik agridan ayaklarima basamiyirdum

Ilk defa geçmişi okumadim :)) onemli bisey yoktur insallah

Şu andan merhaba herkese

Teşekkür ederim ablam

Gunaydin

valla ne yiyecegimiz zaman bildirmek daha iyi fikirli geldi bana :)
yanlışımız olmasin
ben çorba firinda tavuk ayran yiyecegim :)
ekmek yemeyecegim akşama çavdar ekmek borani ( yogurtla güzel oluyor ) yerim :)

Evet canım bugün başlıyorum. Üç gün yapacağim nasip olursa .
Niyet ettik üç arkadaşla detoks yapmaya...

günaydın ablacım, iyi yapmışsın bi güzel dinlenmişsin işte.
valla ne yiyecegimiz zaman bildirmek daha iyi fikirli geldi bana :)
yanlışımız olmasin
ben çorba firinda tavuk ayran yiyecegim :)
ekmek yemeyecegim akşama çavdar ekmek borani ( yogurtla güzel oluyor ) yerim :)
kontrollü gitmekte her zaman fayda var canımm
akşama kızı uyutup sporu yapabilsem
dün 30 dk yaptım.
spora agirlik vermeye çalışıyorum bi zaman bulunca.
tamam canım, spor çok önemli çünkü
Bu sefer seni cok istikrarli gordum..maşallah hep boyle ol
bence öyle gördüm şulecim. umarım nazar değmez

biliyormusun sabah sporu akşamki spor gibi olmuyor. öle enerjik dolu güne başlıyorsun ki canlı oluyorsun. akşam pili bitmiş halde spor yapınca zor oluyor. bunun için erkenden kalkmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…