tavuk yerim patatesi iki-üç tane koyuyorlar genelde.Ezogelinde nekadar pirinc olcakta kaseye gelcek canim sende patates nekadar yicen bide
Bence corba yada 1dilim ekmek ekle afiyet olsuntavuk yerim patatesi iki-üç tane koyuyorlar genelde.
işyerinde bi dilim ekmek vermiyor ki bildiğin hamburger ekmegi.Bence corba yada 1dilim ekmek ekle afiyet olsun
Sana bi tatli .kaşığı bile pirinç gelmez...oglen saglam yersen aksami daha hafif gecirebilirsin...kacamak atağı olmazezogelin çorbasi içinde pirinçli..
firinda patatesli tavuk ayran yeterli degil mi
Ben senin yerinde olsam evden 2dilim bugday ekmegi sarar koyarim arada yiceksem kuruyemis ayran falan hep calisirken oyle yapiyodum benişyerinde bi dilim ekmek vermiyor ki bildiğin hamburger ekmegi.
almiyorum hiç
selamlar..
bugün öğlen firinda patatesli tavuk var.
bide akşam ispanaklı borani yapacagim:) çorba yapsam mı bilmiyorum.
öğlen ezogelin çorbasi firinda patatesli tavuk makarna salatasi ayran var.. ( makarnayı yemeyecegim çorba da içmesem sadece firinda patates tavuk ayran mı içsem ne yapsam)
biz artık çavdar ekmek aliyoruz. sadece çavdar ekmek. eşime de her sabah iki dilim çavdar ekmegin arasina bişeyler koyuyorum. o işyerinde yiyor. ben kendime tabak hazirliyorum. bu sabah ekmek yemedim. akşama resimli aticam hepsini .Ben senin yerinde olsam evden 2dilim bugday ekmegi sarar koyarim arada yiceksem kuruyemis ayran falan hep calisirken oyle yapiyodum ben
ah salata olsaydi oda yokselam canım. bence öğlen çorba ve fırında patatesa tavuk salata ayran almalısın ama patatesleri minimum tutmalısın. ölçüyü kaçırmamak önemli.
akşamda ıspanaklı borani demişsin zaten yoğurtlu oluyor. 1 dilim ekmek ye yanında doymazsan eğer.
ekmek olarak diyette denge ekmeği de çok öneriliyor. denk gelirsen deneyebilirsin. vitaminli ve mineralli.biz artık çavdar ekmek aliyoruz. sadece çavdar ekmek. eşime de her sabah iki dilim çavdar ekmegin arasina bişeyler koyuyorum. o işyerinde yiyor. ben kendime tabak hazirliyorum. bu sabah ekmek yemedim. akşama resimli aticam hepsini .
hangi ekmek o?ekmek olarak diyette denge ekmeği de çok öneriliyor. denk gelirsen deneyebilirsin. vitaminli ve mineralli.
Migiye nedersen cevap ne dersen cevap aaa evet öyle yapayim demek yokekmek olarak diyette denge ekmeği de çok öneriliyor. denk gelirsen deneyebilirsin. vitaminli ve mineralli.
patatesin nişastası yüksek canım az tut yinedeah salata olsaydi oda yok
eşim doymaz diye orda çorba yaparım.
hangi ekmek o?
denge ekmegi bilmiyorum hiç
bi tane yerim herade. iki üç adet koyuyorlar.patatesin nişastası yüksek canım az tut yinede
tekrar aramıza döndü biraz bence. bu kezde bırakmazsa inşallah dimiMigiye nedersen cevap ne dersen cevap aaa evet öyle yapayim demek yok
nereden bulabilirim.
canım şokta migrosta falan var. ben denk geliyorum. bi göz at derim.nereden bulabilirim.
Migrosnereden bulabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?