Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ezogelin çorbasi içinde pirinçli..
firinda patatesli tavuk ayran yeterli degil mi
Sana bi tatli .kaşığı bile pirinç gelmez...oglen saglam yersen aksami daha hafif gecirebilirsin...kacamak atağı olmaz

işyerinde bi dilim ekmek vermiyor ki bildiğin hamburger ekmegi.
almiyorum hiç
Ben senin yerinde olsam evden 2dilim bugday ekmegi sarar koyarim arada yiceksem kuruyemis ayran falan hep calisirken oyle yapiyodum ben

selam canım. bence öğlen çorba ve fırında patatesa tavuk salata ayran almalısın ama patatesleri minimum tutmalısın. ölçüyü kaçırmamak önemli.

akşamda ıspanaklı borani demişsin zaten yoğurtlu oluyor. 1 dilim ekmek ye yanında doymazsan eğer.

Ben senin yerinde olsam evden 2dilim bugday ekmegi sarar koyarim arada yiceksem kuruyemis ayran falan hep calisirken oyle yapiyodum ben
biz artık çavdar ekmek aliyoruz. sadece çavdar ekmek. eşime de her sabah iki dilim çavdar ekmegin arasina bişeyler koyuyorum. o işyerinde yiyor. ben kendime tabak hazirliyorum. bu sabah ekmek yemedim. akşama resimli aticam hepsini .

ah salata olsaydi oda yok
eşim doymaz diye orda çorba yaparım.

ekmek olarak diyette denge ekmeği de çok öneriliyor. denk gelirsen deneyebilirsin. vitaminli ve mineralli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…