- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Biliyosunki saglik bizim icin daha önemli canim,nekadar az gelirsen okadarda uzak kaliyosun motivasyon kaybi yasiyosun hepimizin sorumluluklari var gercekten senin derdin beni aşar benimki seni ama birbirimize destek olmamiz lazim ama kafam iyi degil biraz izin kullanayim dersen kaptan ayirsinYarın gideyim inşallah
15 gün oldu hastaneden beri gelemedik
allah bugünümüzden geri koymasın.
az geldiğimin farkındayım ama inanın sorumsuzluktan değil
Utanıyorum da ama elimden böyle geliyo. Bana kızıyorsanız takıma zarar vermemek için çıkabilirim
Canim senin kizin kac yaşında ki uyutuyosunAcayip yorgunum saat 10 olmuşmutfağı topluyorum daha şimdi kızı uyutacağım uyumak istıyorum daha spor yapmadım koşturmaca 12 bin adım olmuştur
SağolAfiyet olsun canim adimlari artirmissin bugun :))
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Aaa pro olmuşsun canımLeg raise 3 set (10 tekrar) 90p
Plank 90sn 270p
100 mekik 100p toplam 460p
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Öyle canım Cuma’ya kadar regl olmazsam izne ayrılayım .olmadıkça sıkıntı yaptım iştahım da açık kendimle savaşıyorum .Biliyosunki saglik bizim icin daha önemli canim,nekadar az gelirsen okadarda uzak kaliyosun motivasyon kaybi yasiyosun hepimizin sorumluluklari var gercekten senin derdin beni aşar benimki seni ama birbirimize destek olmamiz lazim ama kafam iyi degil biraz izin kullanayim dersen kaptan ayirsin
4 yaşında hala bacağımdan sallıyorumCanim senin kizin kac yaşında ki uyutuyosun
Neeee kiz 4yasindaki kız ayaktami sallanir benimki 2bucuk yasinda kendi yataginda kendi uyuyo4 yaşında hala bacağımdan sallıyorumkendi uyumuyor
Afiyet olsun canımSalı menüm
Kahvaltı/1yumurta,1 yk peynir,1 tk pekmez ,2 d.ekmek
Ara/ st.granül kahve
Akşam/6 yk.kereviz yemeği,3 yk fırın makarna,2 yk yoğurt.
Ara/yeşil çay
Su/2 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Üzülme 6 yaşına girecek benimki sallamıyorum ama gidip kendi uyumuyor illa sarmaş dolaş yatağında kitap masal oku uyuyor öyle alıştık bizde4 yaşında hala bacağımdan sallıyorumkendi uyumuyor
Şanslısın yada sen iyi halletmişsin valla helalNeeee kiz 4yasindaki kız ayaktami sallanir benimki 2bucuk yasinda kendi yataginda kendi uyuyo
Hiç Farketmedim hayırlı olsunEvet canım pazar gununden beri
Öyle alistirdim canim ben nasil alışirsa öyle giderŞanslısın yada sen iyi halletmişsin valla helal
Benim kidr 3 yaş hala bacağım da salıyorum gece uyurken hariç ama4 yaşında hala bacağımdan sallıyorumkendi uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?