- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Aynen doğru diyorsunÖyle alistirdim canim ben nasil alışirsa öyle gider
MaşallahNeeee kiz 4yasindaki kız ayaktami sallanir benimki 2bucuk yasinda kendi yataginda kendi uyuyo
Gözün aydin canimGünaydın kızlar çok şükür testim negatif çıktı.
Gerçekten oyle sanki hiç gelmemis gibi gondermisler mi cok garip koronada iyice bosverdiler sanirimKardeşim aradı demin kızlar canım sıkıldı biraz. Babamın böbrek ağrısı vardı,kendisiyle pek görüşmeyizde.. kardeşlerim iletir derdini falan.
Böbrek ağrısını taş problemi diye düşünüyorduk, doktora gitti. meğer şeker ve kolesterolü öyle yükselmiş ki, böbreğe vurmuş. az daha gelmesen ciğerine vuracakmış demiş. ama ilaç vs bişe vermemiş. diyette vermemiş. bu durumlarda ilaç kullanılmıyor mu bilen var mı
Bulsam hemen alacagimBende özelikle küçük almıştım hem çocuklar İçin iyi oluyor hem de benim için
Masallahİlk set eva bitti.
@Tutku44 canım bu video cok guzel.
14. 16. 43. 47. Dakikalari seyret öyle karar ver.
MasallahKızlar slm nasılsınız neler yapıyorsunuz benim 1.set spor turum bitti bugün evdeyken erkencilik yaptım 1 set te akşam oh mis@birazhuzurdu2008 rakibim sen yat dinlen
Oo canim anlayacak yaşta kitap okuyarak uyut senin eklemlerin ne oluyor öyle sagsola kac kilo salla salla4 yaşında hala bacağımdan sallıyorumkendi uyumuyor
Dahada büyumeden anlatman gerekiyo uyku egitiminiMaşallah
Alıştıramadım bebekken yapardı uyurdu kedi hep ama Kaynanamgil hep salladı kızımı öyle alıştırdı
Şimdi kendi hiç uyumuyorbaya uğraştım çok inatlaşıyor ne yapalım
Allah kolaylık versin yavaştan onu bacaktan bırakırsın diğerine de bence hiç alıştırmamakta fayda var da umarım halledersinBenim kidr 3 yaş hala bacağım da salıyorum gece uyurken hariç ama
Birde 4 aylık bebe var
Görümcem 8 yaşına kadar bacağına sallamış 25 yaşına kadar annesinin odasında uyumuş kızım halasına çekmiş belli oluyorÖyle alistirdim canim ben nasil alışirsa öyle gider
Benim oğlumda bu sekilde hikaye vs babasi uyutuyor ama bu normal baglanma şekli ozellikle bu yas grubunda ölüm algısı oluşuyor anne babanin yaslanip olecegini dusunuyorlarmis ki bizimki büyümek istemiyor büyürsem yaslanip ölürsünüz diye ağlıyor ara sıra ;(Üzülme 6 yaşına girecek benimki sallamıyorum ama gidip kendi uyumuyor illa sarmaş dolaş yatağında kitap masal oku uyuyor öyle alıştık bizde
Gece beraber uyuyoruz yatağında ben masal okudum kendi uyusun diye baya uğraştım uyumuyor birakıp gitsem ağlıyorBenim kidr 3 yaş hala bacağım da salıyorum gece uyurken hariç ama
Birde 4 aylık bebe var
Buyuguni babaya sat canim hikaye filan okusun yada masal anlatsinBenim kidr 3 yaş hala bacağım da salıyorum gece uyurken hariç ama
Birde 4 aylık bebe var
Allah tan gece kendi uyuya sağol canım benim zaten tecrübe edindim. İkinci daha kolay egitiyorumAllah kolaylık versin yavaştan onu bacaktan bırakırsın diğerine de bence hiç alıştırmamakta fayda var da umarım halledersin
Yok artık 8yasinda 2ye gidicek bende ayakta sallicam cok sacma yetistirme tarziyla alakali canim oGörümcem 8 yaşına kadar bacağına sallamış 25 yaşına kadar annesinin odasında uyumuş kızım halasına çekmiş belli oluyor
Canim sen kararli ol masal bitince kapa gozlerini de saga sola donerken uyur uyuyunca kendi yatagina gecersin sen . Bi hafta uzulur sonra alisir memeyi bile bıraktırabiliyoruz 2 yasi geçince buda birakilirGece beraber uyuyoruz yatağında ben masal okudum kendi uyusun diye baya uğraştım uyumuyor birakıp gitsem ağlıyorben çok konuştum ya artık büyüdün kendın uyu dedim yok
Babası okuyor bazen ben pedagogların önerdiği bir müziği çalıyorum güzel alıştılar uyuyorlarBuyuguni babaya sat canim hikaye filan okusun yada masal anlatsin
Bana diyor ben öyle büyüttüm diye ben Ne yapayımYok artık 8yasinda 2ye gidicek bende ayakta sallicam cok sacma yetistirme tarziyla alakali canim o
Kiyacaksin biraz canim kurallarin sende oldugunu anlayacak yoksa ergenligi var bu işin daha şimdiden ahkam kesmesin sipalarBana çekseydi iyi ben 1 yaşımdan beri kendi uyuyordum Kızım bana çekmemiş hiç bi şekilde çok inatçi baş edemiyorum onun inadına
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim şifa versin insaAllah babanaKardeşim aradı demin kızlar canım sıkıldı biraz. Babamın böbrek ağrısı vardı,kendisiyle pek görüşmeyizde.. kardeşlerim iletir derdini falan.
Böbrek ağrısını taş problemi diye düşünüyorduk, doktora gitti. meğer şeker ve kolesterolü öyle yükselmiş ki, böbreğe vurmuş. az daha gelmesen ciğerine vuracakmış demiş. ama ilaç vs bişe vermemiş. diyette vermemiş. bu durumlarda ilaç kullanılmıyor mu bilen var mı
Menu
Sabah 07.00
1 dilimtb ekmeği
1 kk peynir
Öğle 12.45
1 Kase Mercimek çorbası
150 gr kadar haşlanmış tavuk
3 yk bulgur pilavı
Minik bir kase salata
Akşam 19.45
6 yk kabak kavurma
3 litre su
Bir kupa da kahve icerim
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Kahvaltı 9:30
1 kk peynir
1 dilim tb ekmek
5 zeytin
Çay
Yeşillik domates salatalık
1 ceviz
12:30 1 elma 5 badem
akşam 19:00
5 yk bezelye yemeği
1 yk pirinç pilav
1 kepçe hoşaf
2 lt su
30+30+30=90 sn plank
İyi akşamlar @kackaloribu geçmiş olsun canım Allah şifa versin babana
Sabah 1 haşlanmış yumurta 5 yeşil zeytin 1 dilim peynir yarım dilim çavdar ekmeği bir tutam maydonoz
Öğlen yogurt çorbası içinde pirinç vardı bir kase 2 parça fırında tavuk 5 kaşık bulgur pilavı çok az salata
Akşam 1 kase mercimek çorbası 1 küçük kase yogurt
3 litre su
11200 adım
Plank daha yapmadım sabah 30 sn yapıp evden çıktım henüz set tamamlamadım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Ni454 Ni454
İyi akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına limonlu
Kahvaltı 9:30
H.yumurta
1 Dilim Beyaz peynir light
5 siyah zeytin
1 Dilim t.b ekmeği
Ara öğün
Hibuskus çayı
1 çay tabağı kuruyemiş
Öğlen 13:30
3 y.k yulaf ezmesi
4 y.k yoğurt
Ara öğün
Hibuskus çayı
Bir elma
Akşam 19:30
İki kepçe m.çorbası
7 y.k etli taze fasulye
Ara öğün 21:30
3 kuru kayısı
Yeşil çay
Su 4 lt
Spor : 35+40=75 sn plank
geceden uykusuz bıraktı oğlum
Sabah 13.30 2 dilim tbe tost 5 zeytin yeşillik
ara 15.30 çay 1 dilim pestil
akşam 18.30
1 büyük kase yoğurt çorba 6 yk kıymalı patlıcan yemeği 1 kase salata
belki 1 meyve yerim
su 2lt
Spor 6000 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii @Cordeliaa
Hellö görlz
07.40
1 yumurta
Peynir
2ceviz
9 yeşil 1 siyah zeytin
12.30
1 kase yoğurt
Yarım tabak zeytinyağlı kabak
15.00
Avuç içi Antep fıstığı
3 badem
18.00
Yarım tabak zeytinyağlı kabak
1 kaşık yoğurt
2kaşık cevizli biber
Su 3 lt
Spor 50 dk pilates 300p
4122 adım 137 p toplam 437 p
Zipzip- N Nidsalii
Sporumu yazıp kaçacağım kızlar bugün giremiyorum affedin lütfen.
30 saniye 10 set plank toplam 300 saniye
4300 adim
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii @Tostombalakanne
Afiyet olsun kıslar ☺Salı menüm
Kahvaltı/1yumurta,1 yk peynir,1 tk pekmez ,2 d.ekmek
Ara/ st.granül kahve
Akşam/6 yk.kereviz yemeği,3 yk fırın makarna,2 yk yoğurt.
Ara/yeşil çay
Su/2 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Ben geceleri düzene soktum. Sallamıyorum zira daha karnım burnumdayken beşikte salıyordum. Koca koca totosunuGece beraber uyuyoruz yatağında ben masal okudum kendi uyusun diye baya uğraştım uyumuyor birakıp gitsem ağlıyorben çok konuştum ya artık büyüdün kendın uyu dedim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?