Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neeee kiz 4yasindaki kız ayaktami sallanir benimki 2bucuk yasinda kendi yataginda kendi uyuyo
Maşallah
Alıştıramadım bebekken yapardı uyurdu kedi hep ama Kaynanamgil hep salladı kızımı öyle alıştırdı
Şimdi kendi hiç uyumuyor baya uğraştım çok inatlaşıyor ne yapalım

Günaydın kızlar çok şükür testim negatif çıktı.
Gözün aydin canim
Gerçekten oyle sanki hiç gelmemis gibi gondermisler mi cok garip koronada iyice bosverdiler sanirim
Bende özelikle küçük almıştım hem çocuklar İçin iyi oluyor hem de benim için
Bulsam hemen alacagim
İlk set eva bitti.

@Tutku44 canım bu video cok guzel.
14. 16. 43. 47. Dakikalari seyret öyle karar ver.
Masallah
Kızlar slm nasılsınız neler yapıyorsunuz benim 1.set spor turum bitti bugün evdeyken erkencilik yaptım 1 set te akşam oh mis @birazhuzurdu2008 rakibim sen yat dinlen
Masallah
4 yaşında hala bacağımdan sallıyorum kendi uyumuyor
Oo canim anlayacak yaşta kitap okuyarak uyut senin eklemlerin ne oluyor öyle sagsola kac kilo salla salla

Maşallah
Alıştıramadım bebekken yapardı uyurdu kedi hep ama Kaynanamgil hep salladı kızımı öyle alıştırdı
Şimdi kendi hiç uyumuyor baya uğraştım çok inatlaşıyor ne yapalım
Dahada büyumeden anlatman gerekiyo uyku egitimini

Üzülme 6 yaşına girecek benimki sallamıyorum ama gidip kendi uyumuyor illa sarmaş dolaş yatağında kitap masal oku uyuyor öyle alıştık bizde
Benim oğlumda bu sekilde hikaye vs babasi uyutuyor ama bu normal baglanma şekli ozellikle bu yas grubunda ölüm algısı oluşuyor anne babanin yaslanip olecegini dusunuyorlarmis ki bizimki büyümek istemiyor büyürsem yaslanip ölürsünüz diye ağlıyor ara sıra ;(

Benim kidr 3 yaş hala bacağım da salıyorum gece uyurken hariç ama
Birde 4 aylık bebe var
Gece beraber uyuyoruz yatağında ben masal okudum kendi uyusun diye baya uğraştım uyumuyor birakıp gitsem ağlıyor ben çok konuştum ya artık büyüdün kendın uyu dedim yok

Allah kolaylık versin yavaştan onu bacaktan bırakırsın diğerine de bence hiç alıştırmamakta fayda var da umarım halledersin
Allah tan gece kendi uyuya sağol canım benim zaten tecrübe edindim. İkinci daha kolay egitiyorum

Görümcem 8 yaşına kadar bacağına sallamış 25 yaşına kadar annesinin odasında uyumuş kızım halasına çekmiş belli oluyor
Yok artık 8yasinda 2ye gidicek bende ayakta sallicam cok sacma yetistirme tarziyla alakali canim o

Gece beraber uyuyoruz yatağında ben masal okudum kendi uyusun diye baya uğraştım uyumuyor birakıp gitsem ağlıyor ben çok konuştum ya artık büyüdün kendın uyu dedim yok
Canim sen kararli ol masal bitince kapa gozlerini de saga sola donerken uyur uyuyunca kendi yatagina gecersin sen . Bi hafta uzulur sonra alisir memeyi bile bıraktırabiliyoruz 2 yasi geçince buda birakilir

Bana çekseydi iyi ben 1 yaşımdan beri kendi uyuyordum Kızım bana çekmemiş hiç bi şekilde çok inatçi baş edemiyorum onun inadına
Kiyacaksin biraz canim kurallarin sende oldugunu anlayacak yoksa ergenligi var bu işin daha şimdiden ahkam kesmesin sipalar

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim şifa versin insaAllah babana

Kahvaltı 9:30
1 kk peynir
1 dilim tb ekmek
5 zeytin
Çay
Yeşillik domates salatalık
1 ceviz

12:30 1 elma 5 badem

akşam 19:00
5 yk bezelye yemeği
1 yk pirinç pilav
1 kepçe hoşaf

2 lt su

30+30+30=90 sn plank

Sporumu yazıp kaçacağım kızlar bugün giremiyorum affedin lütfen.

30 saniye 10 set plank toplam 300 saniye

4300 adim

Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii @Tostombalakanne

Salı menüm
Kahvaltı/1yumurta,1 yk peynir,1 tk pekmez ,2 d.ekmek
Ara/ st.granül kahve
Akşam/6 yk.kereviz yemeği,3 yk fırın makarna,2 yk yoğurt.
Ara/yeşil çay
Su/2 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun kıslar ☺

Ben geceleri düzene soktum. Sallamıyorum zira daha karnım burnumdayken beşikte salıyordum. Koca koca totosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…