Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bana diyor ben öyle büyüttüm diye ben Ne yapayım ben çok dedim baya konuştum annecim bak artık büyüdün kendin uyu felan diyorum yok yapmıyor
Kızın daha 4yasinda sen annesisin dedigini yapmazsa cokkk zorluk cekersin yapmasi lazim yanlis egitiyosun

Canim sen kararli ol masal bitince kapa gozlerini de saga sola donerken uyur uyuyunca kendi yatagina gecersin sen . Bi hafta uzulur sonra alisir memeyi bile bıraktırabiliyoruz 2 yasi geçince buda birakilir
Geçen gün yaptım anne beni sallaaa diyor ama deneyeceğim yine yapacağım

Kızın daha 4yasinda sen annesisin dedigini yapmazsa cokkk zorluk cekersin yapmasi lazim yanlis egitiyosun
Eğitmek bizim elimizde ama bazen çocuklar inatçı çıkabiliyor mesela benim ki 1 hafta evin içinde beşiğini aradı uyumuyor du

Zipzip- E Elif_Eylul kaptanlarım biz bugün talihsiz bir kaza geçirdik arabayla yaşlı bir teyzeye çarptık ama Allahtan sadece dokundu direksiyonu kırdıkda büyük bir felaket yaşanmadı teyze yola atladı o da çok korktu defalarca özür diledi bizden biz ayrı o ayrı perişan olduk panik atağım tetiklendi strese girdim elime ne geçtiyse yedim çok üzgünüm gerçekten çok özür dilerim hepinizden menü yazmasam problem olur mu

Çok geçmiş olsun iyisin inşallah

Maşallah
Alıştıramadım bebekken yapardı uyurdu kedi hep ama Kaynanamgil hep salladı kızımı öyle alıştırdı
Şimdi kendi hiç uyumuyor baya uğraştım çok inatlaşıyor ne yapalım
Canım masal anlat uyusun uyku saatinde ben 2,5 yaşındakini de sallamiyorum doğru yatağına yatıyor. Şimdi babası aldı götürdü bende küçük olana bakıyorum.

Bende alıştırmaya çalışıyorum bakalım denemekle fayda var masal okuyacağım uyuyana kadar
Şu iki niniden birini seç her gece aç ona çok iyi gelecek eminim

Eklentiler

• Screenshot_20210406_225913_com.google.android.youtube.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 21
Çok geçmiş olsun iyisin inşallah
Çok sağol canım teyze halen aklımda annem yaşlarda bi an annem geldi en korktuğum şey kaza ve bugün ilk defa bunu çok çok şiddetli bir şekilde yaşadım teyze kendini unuttu beni sakinlestiriyor ben ona diyorum iyi mısınız o bana diyor iyi misiniz halen etkisindeyim maalesef

Çok geçmiş olsun neyseki yaşlı teyze iyiymiş çok üzüldüm

Panik oldun tabi zor bir durum

Çok geçmiş olsun canım Allah'tan birşey olmamis bizde bi kere yan binadan 2 yas cocuk firladi hemde hic hizli degildik yeni cikmistik ayagi kirildi Allah korumus teyzeyide sizide insanin aklindan cikmiyor hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…