- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kızın daha 4yasinda sen annesisin dedigini yapmazsa cokkk zorluk cekersin yapmasi lazim yanlis egitiyosunBana diyor ben öyle büyüttüm diye ben Ne yapayımben çok dedim baya konuştum annecim bak artık büyüdün kendin uyu felan diyorum yok yapmıyor
Geçen gün yaptım anne beni sallaaa diyorCanim sen kararli ol masal bitince kapa gozlerini de saga sola donerken uyur uyuyunca kendi yatagina gecersin sen . Bi hafta uzulur sonra alisir memeyi bile bıraktırabiliyoruz 2 yasi geçince buda birakilir
Biraz zaman aliyor canim bazen 1.5 saat bilr sabretmek gerekiyor ama donerken donerken uyuyor ctesi pazar basla sen çalışıyorsun galiba enerjini depola ve kararli olGeçen gün yaptım anne beni sallaaa diyorama deneyeceğim yine yapacağım
Eğitmek bizim elimizde ama bazen çocuklar inatçı çıkabiliyor mesela benim ki 1 hafta evin içinde beşiğini aradı uyumuyor duKızın daha 4yasinda sen annesisin dedigini yapmazsa cokkk zorluk cekersin yapmasi lazim yanlis egitiyosun
Bende alıştırmaya çalışıyorum bakalım denemekle fayda var masal okuyacağım uyuyana kadarBen geceleri düzene soktum. Sallamıyorum zira daha karnım burnumdayken beşikte salıyordum. Koca koca totosunu
Sabret ve dediğini yap pes eden sen olma annesiGeçen gün yaptım anne beni sallaaa diyorama deneyeceğim yine yapacağım
Benımki de aradı beşiğini işte ben kendi uyuması için uğraştım bi sene oldu kaldıralı hala bacağımda sallıyorumEğitmek bizim elimizde ama bazen çocuklar inatçı çıkabiliyor mesela benim ki 1 hafta evin içinde beşiğini aradı uyumuyor du
Yanlış eğittiğimi farkındayım daha 3 ay önce affedersin kakayı bezine yapıyordu onu çok zor aştım hepsini aşmaya çalışıyorum geç kaldığımı farkındayımKızın daha 4yasinda sen annesisin dedigini yapmazsa cokkk zorluk cekersin yapmasi lazim yanlis egitiyosun
Çok geçmiş olsun iyisin inşallahZipzip- E Elif_Eylul kaptanlarım biz bugün talihsiz bir kaza geçirdik arabayla yaşlı bir teyzeye çarptık ama Allahtan sadece dokundu direksiyonu kırdıkda büyük bir felaket yaşanmadı teyze yola atladı o da çok korktu defalarca özür diledi bizden biz ayrı o ayrı perişan olduk panik atağım tetiklendi strese girdim elime ne geçtiyse yedim çok üzgünüm gerçekten çok özür dilerim hepinizden menü yazmasam problem olur mu
Canım masal anlat uyusun uyku saatinde ben 2,5 yaşındakini de sallamiyorum doğru yatağına yatıyor. Şimdi babası aldı götürdü bende küçük olana bakıyorum.Maşallah
Alıştıramadım bebekken yapardı uyurdu kedi hep ama Kaynanamgil hep salladı kızımı öyle alıştırdı
Şimdi kendi hiç uyumuyorbaya uğraştım çok inatlaşıyor ne yapalım
Şu iki niniden birini seç her gece aç ona çok iyi gelecek eminimBende alıştırmaya çalışıyorum bakalım denemekle fayda var masal okuyacağım uyuyana kadar
Çok sağol canım teyze halen aklımda annem yaşlarda bi an annem geldi en korktuğum şey kaza ve bugün ilk defa bunu çok çok şiddetli bir şekilde yaşadım teyze kendini unuttu beni sakinlestiriyor ben ona diyorum iyi mısınız o bana diyor iyi misiniz halen etkisindeyim maalesefÇok geçmiş olsun iyisin inşallah
Geçmiş olsun canım verilmis sadakaniz varmışÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim şifa versin insaAllah babana
Afiyet olsun kıslar ☺
Çok geçmiş olsun neyseki yaşlı teyze iyiymiş çok üzüldümZipzip- E Elif_Eylul kaptanlarım biz bugün talihsiz bir kaza geçirdik arabayla yaşlı bir teyzeye çarptık ama Allahtan sadece dokundu direksiyonu kırdıkda büyük bir felaket yaşanmadı teyze yola atladı o da çok korktu defalarca özür diledi bizden biz ayrı o ayrı perişan olduk panik atağım tetiklendi strese girdim elime ne geçtiyse yedim çok üzgünüm gerçekten çok özür dilerim hepinizden menü yazmasam problem olur mu
Panik oldun tabiÇok sağol canım teyze halen aklımda annem yaşlarda bi an annem geldi en korktuğum şey kaza ve bugün ilk defa bunu çok çok şiddetli bir şekilde yaşadım teyze kendini unuttu beni sakinlestiriyor ben ona diyorum iyi mısınız o bana diyor iyi misiniz halen etkisindeyim maalesef
Çok geçmiş olsun canım Allah'tan birşey olmamis bizde bi kere yan binadan 2 yas cocuk firladi hemde hic hizli degildik yeni cikmistik ayagi kirildiZipzip- E Elif_Eylul kaptanlarım biz bugün talihsiz bir kaza geçirdik arabayla yaşlı bir teyzeye çarptık ama Allahtan sadece dokundu direksiyonu kırdıkda büyük bir felaket yaşanmadı teyze yola atladı o da çok korktu defalarca özür diledi bizden biz ayrı o ayrı perişan olduk panik atağım tetiklendi strese girdim elime ne geçtiyse yedim çok üzgünüm gerçekten çok özür dilerim hepinizden menü yazmasam problem olur mu
Gerçekten öyle teyzenin de öyle yani direksiyonu kırdık ama yine de çarptık süratli olsaydık o bike kurtaramazdı teyzeyiGeçmiş olsun canım verilmis sadakaniz varmış
Allah korumuşGerçekten öyle teyzenin de öyle yani direksiyonu kırdık ama yine de çarptık süratli olsaydık o bike kurtaramazdı teyzeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?