Ramazan plani ve hedefi kilo demek istemişim.bu dedigini anlamadım canım
ben diyet serüvene 2016 da başlamişim.bende 2017 de falandı saçımı çok kısa kestirmiştim onun etkisini bekleyim bari. ha bi de 2015 gibi spor yapmıştım etkisi gelmek üzere
Hedef belirsem tutmuyor gözüm kapalı bi şekilde kilolarım erir gitsin istıyorumAynı bende Ramazan'ı iyi degerlendirmemiz lazım ben net beş kilo diyorum ama bakalım bı başında bı sonunda tartilicam bakalım ne çıkacak
Bunlari anlamadim desem30snx3 plank
30x3 mekik
10x3 leg raise
20 dk Leslie
15 dk eliptik
30snx3 plank
30x3 mekik
10x3 leg raise
6000 adım
@NidsaliiZipzip- @kackaloribu
burasi da öyle. öğlen bi 30- 45 dk yürüyüş yapacagim inşallahBugün yaz geldi buraya...icimde garip bir sevinç var...gunesli havalar cok.mutlu ediyor beni nedense...
3 set leg 30 tane mi canım
Canım mutlaka git. Kist oluyor bazen basit... Bu kistler bir kaç aya kayboluyor. (Yumurta çatlamayip büyüyor) bazen de başka kistler oluyor. Sakın ihmal etme canım.Yaaa kızlarrrrr şubatta regl olmadım martta regl oldum şimdi yine nisan ve ben regl olamadımmmmm regle mi yanayım tartıda gördüğüme mi allahtan detoks yapıyom bide güya
hiç başıma gelmezdi neden olunmazki acep... bu ayda olamazsam dr. yolu gözüküyo dr. alttan mı bakar yaa hayır ama yaaaa
Cook gecmis olsun canim cok şükür verilmis sadakaniz varmis..Zipzip- E Elif_Eylul kaptanlarım biz bugün talihsiz bir kaza geçirdik arabayla yaşlı bir teyzeye çarptık ama Allahtan sadece dokundu direksiyonu kırdıkda büyük bir felaket yaşanmadı teyze yola atladı o da çok korktu defalarca özür diledi bizden biz ayrı o ayrı perişan olduk panik atağım tetiklendi strese girdim elime ne geçtiyse yedim çok üzgünüm gerçekten çok özür dilerim hepinizden menü yazmasam problem olur mu
Sağol canım cok şükür büyük bir kaza olmadan atlattıkCanım çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış
Allah razi olsun ablacığım@Tostombalakanne canım çok geçmiş olsun. Allah esirgemis sizi.
Çok üzgünüm gerçekten gece sahuru normal tuttum iftarı da çorba ve salatayla geçireceğimÇok gecmis olsun canim Rabbim korumuş neyseki
Ama olan sana olmus
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Iyim canim ilaclar iyi geldi ama agzimda yaralar çıktı busfer de belkide antibiyotik agir geldi
Afiyet olsun canım
Sağol kaptanım elimden geldiğince dikkat edeceğimCook gecmis olsun canim cok şükür verilmis sadakaniz varmis..
Sen 2 gun yediklerine dikkat edersin sorun olmaz
ben diyorum ki niye erken uyaniyor diye. gece hep 1-2 de uyaniyor yanina yatiyorum 5 te sessizce kalkıyorum 5:30 ta geliyor yanima. tekrar yat.. ,6:30 ta sessizce kalktım gene. 7 de uyandiBenim oğlumda bu sekilde hikaye vs babasi uyutuyor ama bu normal baglanma şekli ozellikle bu yas grubunda ölüm algısı oluşuyor anne babanin yaslanip olecegini dusunuyorlarmis ki bizimki büyümek istemiyor büyürsem yaslanip ölürsünüz diye ağlıyor ara sıra ;(
Oralarda olmak vardır abla
Kaç yaşındasın bilmiyorum? Yaşın varsa menepoza hazırlık yoksa pco olabilir. Hamilelik olmadığından eminsen eczaneden söktürücü alıp, regl olduğunda doktora git, 3-5. Günü arası, hormon testi ve utrasyon yapıolar. Bekar değilsen alttan muanede daha net gözüktüğü için onu trrcih ederler, istemezseb rica et belki karından da bakarlar.Yaaa kızlarrrrr şubatta regl olmadım martta regl oldum şimdi yine nisan ve ben regl olamadımmmmm regle mi yanayım tartıda gördüğüme mi allahtan detoks yapıyom bide güya
hiç başıma gelmezdi neden olunmazki acep... bu ayda olamazsam dr. yolu gözüküyo dr. alttan mı bakar yaa hayır ama yaaaa
Evli değil diye yapamazlar zaten.Ablam gorumcemde olamiyo kendisi hiç evlenmedi ama oda 45 yaşında alttan muayene yok onada test verdi sonuc temiz adet söktürücü ilaç verdi oda geçen ay olmadı bu ay oldu korkma yani alttan muayene yok
yok canım her set 30 tane toplam 90 tane yaptım.3 set leg 30 tane mi canım
su 3 ltsalı menusu
10.00 4 yk menemen2 dlm peynir 3 zeytin 2 dlm cavdar
14.00 mandalin elma 2er dilim ceyrek muz
17.00 4 yk susuz etli nohut ,bir kase salata,1 kase yogurt
su
spor.
35 dk tempolu koşu
30 dk eva hareketli video
20 adt leg raise
30 sn plank
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii @T u t a s t e
Eki Görüntüle 2819224
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?