Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu dedigini anlamadım canım
Ramazan plani ve hedefi kilo demek istemişim.
bende 2017 de falandı saçımı çok kısa kestirmiştim onun etkisini bekleyim bari. ha bi de 2015 gibi spor yapmıştım etkisi gelmek üzere
ben diyet serüvene 2016 da başlamişim.
diyetisyene gitmedim hamileyken diyet yaptım çünkü un tuz şeker kesinlikle yasaktı. hiç kilo almadan doğum yaptım. 80 ile hamile kaldim. mide bulantisi nedeniyle 78 e düşmüşüm bi ara 83 le doğum yaptım. o zaman kan sulandirici igne kullaniyordum.
o igneyi bi daha kullansam zayiflarim vermiyolar. demir ekskiliği anemi hastasiyim ayni zamanda. o igneyi bana iyi gelecegini düşünüyorum.

Canım mutlaka git. Kist oluyor bazen basit... Bu kistler bir kaç aya kayboluyor. (Yumurta çatlamayip büyüyor) bazen de başka kistler oluyor. Sakın ihmal etme canım.

Cook gecmis olsun canim cok şükür verilmis sadakaniz varmis..
Sen 2 gun yediklerine dikkat edersin sorun olmaz

Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış
Sağol canım cok şükür büyük bir kaza olmadan atlattık
@Tostombalakanne canım çok geçmiş olsun. Allah esirgemis sizi.
Allah razi olsun ablacığım
Çok gecmis olsun canim Rabbim korumuş neyseki
Ama olan sana olmus

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Iyim canim ilaclar iyi geldi ama agzimda yaralar çıktı busfer de belkide antibiyotik agir geldi

Afiyet olsun canım
Çok üzgünüm gerçekten gece sahuru normal tuttum iftarı da çorba ve salatayla geçireceğim
Cook gecmis olsun canim cok şükür verilmis sadakaniz varmis..
Sen 2 gun yediklerine dikkat edersin sorun olmaz
Sağol kaptanım elimden geldiğince dikkat edeceğim

ben diyorum ki niye erken uyaniyor diye. gece hep 1-2 de uyaniyor yanina yatiyorum 5 te sessizce kalkıyorum 5:30 ta geliyor yanima. tekrar yat.. ,6:30 ta sessizce kalktım gene. 7 de uyandi
sürekli diyordu anne beni birakip gitmeyeceksin demi diyor. gözyaşım pıt...
delikli uyumaya başladi son bi haftadir. rüyasini anlatiyordu köpek felan vardi diyor hayal meyal görüyor bu yaşlarda çocuklarin hayal gücü çok geniş gerçekten.

Kaç yaşındasın bilmiyorum? Yaşın varsa menepoza hazırlık yoksa pco olabilir. Hamilelik olmadığından eminsen eczaneden söktürücü alıp, regl olduğunda doktora git, 3-5. Günü arası, hormon testi ve utrasyon yapıolar. Bekar değilsen alttan muanede daha net gözüktüğü için onu trrcih ederler, istemezseb rica et belki karından da bakarlar.
Ablam gorumcemde olamiyo kendisi hiç evlenmedi ama oda 45 yaşında alttan muayene yok onada test verdi sonuc temiz adet söktürücü ilaç verdi oda geçen ay olmadı bu ay oldu korkma yani alttan muayene yok
Evli değil diye yapamazlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…