- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Canim plank nekadar yaptin 30 30 30 yazcagina mesela 2dk yaptin veya 3dk çarpsana boyle yazmak daha zorZipzip- plakta 30 sn durup mola verdiğim için diğerinide 30 tane yapıp mola verdim. eğer 10 tane yapıp mola vermem gerekirse bugün öyle yaparım
Allah korumuş cok gecmis olsun cnmZipzip- E Elif_Eylul kaptanlarım biz bugün talihsiz bir kaza geçirdik arabayla yaşlı bir teyzeye çarptık ama Allahtan sadece dokundu direksiyonu kırdıkda büyük bir felaket yaşanmadı teyze yola atladı o da çok korktu defalarca özür diledi bizden biz ayrı o ayrı perişan olduk panik atağım tetiklendi strese girdim elime ne geçtiyse yedim çok üzgünüm gerçekten çok özür dilerim hepinizden menü yazmasam problem olur mu
Gecmis olsun tatlim diş cok zor olur
Ben kaçırmışım tatlim gecmis olsunTeşekkür ederim canımın içi çok iyi olduk yediğim bişey dokunmuştu o kadar
Hosgeldin cnmHayırlı sabahlar günaydınn
Yok cnm yaa hava cok kötüOralarda olmak vardır abla
resmen allah korumuş iyiki kötü bir şey yaşamamışsınız bir ömür vicdan azabı olurdu gerisi çok geçmiş olsun canımZipzip- E Elif_Eylul kaptanlarım biz bugün talihsiz bir kaza geçirdik arabayla yaşlı bir teyzeye çarptık ama Allahtan sadece dokundu direksiyonu kırdıkda büyük bir felaket yaşanmadı teyze yola atladı o da çok korktu defalarca özür diledi bizden biz ayrı o ayrı perişan olduk panik atağım tetiklendi strese girdim elime ne geçtiyse yedim çok üzgünüm gerçekten çok özür dilerim hepinizden menü yazmasam problem olur mu
evet canım bu haftada bekleyim dr. gidecem mecbur artıkgünaydın canımm
benimde plank sebebiyle sanırım karnımın içi acıyor. ama yine de spor güzel şey.
tuzlu su gargarası yapayım canım o zaman teşekkürler
aynen öyle pamuk ipliğine bağlı hayatımız..
günaydın migii
günaydın canımmm
Seda bacımız gibi bir parmak yanağa o zaman
amin canimm teşekkürlerr
ya o zaman kesin doktora gitmen gerekiyor. ama bende hiç bilmiyorum muayene nasıl oluyorr.
ay inşallah valla filizcimZannetmem canim ultrason tahlille hallediyolar
bekar die mi alttan muayene etmedi acaba. cevabın için teşekkür ederim canım. alt tarafla alakalı şeylere yıllardır çok uzağım doğum hamilelikte olmayınca doğrusu bu :)Ablam gorumcemde olamiyo kendisi hiç evlenmedi ama oda 45 yaşında alttan muayene yok onada test verdi sonuc temiz adet söktürücü ilaç verdi oda geçen ay olmadı bu ay oldu korkma yani alttan muayene yok
benim küçük çocuğum yok ama kardeşlerime verebilirim eğer atarsan. gerçekten harikasın canım. allah tamamlamanızı nasip etsin. bilinçli annenin evladı olmak başka bir ayrıcalık maşallah sana.yaa özelden pdfleri atabilirim isterseniz ..
hoş. ramazan afişi ipe tutturucaz mandallarla ,30 gunluk (3 saatlik 6 saatlik oruc tuttugu zaman boyayacak ) oruc takibi , ezber balonlarlari (dua ezberledikce ucan balonlari renklendirecek ), oyun (borularla camiye su taşima oyunu ), üc boyutlu kuran okuyan namaz kilan cocuk figuru (basit duzeyde kendi katlayip boyayacak ) vb seyler yapilacak etkinlikleri de rulo yapip yine ipe takacagim 30 gun icinde oradan alıp yapicak insallah
hasır gibi ipler var hani ondan aldım kızım mandallarida cok sever baya heyecanlı.. duvarda şimdi bi sergisi var okuldan yaptiklari anne artık bunlari sökelim ramazann geliyor ramazaan diyo
eskiden pek severdim darbuka mezdeke ne de olsa angara bebesiyizGünaydın yavrular
Günaydın canım darbuka eşliğinde kıvırmanda lazım öyle boş olmaz
1 yıldır iş yerinde öğle yemeğine gitmiyorum. artık menüye bile bakmıyorum migiciğim . dün kardeşim geldi ziyaretime aldım onu götürdüm kız tek başına yedi sonra yerime gelince evden getirdiğim yemeğimi yedim. inan bana insan yapıyor. sadece kendini alıştırmak lazım... kabak fikrin çok güzel :)yarinki öğle menüden kaçmam lazim
neredeyse güllaç ve nohut var tavuk suyuna iyiydi aman.. anneme gitmeye düşünüyorum.yada kabak detoksu hazirlayıp işyerinde yerim.
inşallah en az 5 verirsin. bende ramazanda 5 versem bu olay kapanacakta inşallah valla. bide regl aramızı hiç sevmiom ramazanda mahvediyor düzenleriAynı bende Ramazan'ı iyi degerlendirmemiz lazım ben net beş kilo diyorum ama bakalım bı başında bı sonunda tartilicam bakalım ne çıkacak
ben yapamadım akşam mutfakta çok vakit geçirdim sonrada ders çalıştım baktım saat 12 olmuş yattım yorgundum.. 2 gündür spor yapamıom adet olamayınca şişimde var.. menülerde hafif olmasa atı çıkardım varya kesin bu cumaBunlari anlamadim desem
30sn ×3 90 sn ye mi canim ona gore hesap edeceğim
cevabın için teşekkürler canım. kist aklıma gelmemişti haklısın bir kaç gün daha bekleyip gidiyim o zaman ben sağolasınCanım mutlaka git. Kist oluyor bazen basit... Bu kistler bir kaç aya kayboluyor. (Yumurta çatlamayip büyüyor) bazen de başka kistler oluyor. Sakın ihmal etme canım.
sen gelene kadar bizde durmayız ye sen ye aklın bizde kalmasınGeçmişin birazını okudum devam edeceğim kahvaltidan sonra
oyy maşallah abla ne güzel manzara.. valla kışa o kadar doyduk ki gözümde 1 gr. istek yok ama bahçen varya o bahçen tam yazlık hayal ettim onu ağzının tadıyla çıkar tadını
38 yaşımdayım canım. hamilelik değildir geçen ayda öyle mi die test bile yaptırdım yıllar yıllar sonra resmen test aldım o kadar yabancıyımki bu işlere valla bi hamile kalsam bir şey bilmiyo gibiyim 2 çocuğu ben doğurup büyütmedim sanki:)Kaç yaşındasın bilmiyorum? Yaşın varsa menepoza hazırlık yoksa pco olabilir. Hamilelik olmadığından eminsen eczaneden söktürücü alıp, regl olduğunda doktora git, 3-5. Günü arası, hormon testi ve utrasyon yapıolar. Bekar değilsen alttan muanede daha net gözüktüğü için onu trrcih ederler, istemezseb rica et belki karından da bakarlar.
Evli değil diye yapamazlar zaten.
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Gunaydin canım ❤Herkese günaydınnnn.
Gunaydin ablacım ❤Günaydıııııııınn
Gunaydin canım ❤Günaydın
Gunaydin canım ❤Günaydın Kızlar
Geldik hafta ortasina bugün yarın menülere dikkat edelim lütfen ödem yapicak hićbirsey yemeyinnnnn
Günaydın canım ❤Günaydın....geçmiş yapamadan geldim...umarim herkes iyidir...sabah kalktım sporumu yaptim...kahvalti sofrasından bi gunaydin diyeyim dedim
Guanydin canim ❤Günaydın son iki gün her zamankinden daha çok dikkat edelim.
Günaydın canım ❤Hayırlı sabahlar günaydınn
Ilk gunden cok spor yapmissin canim
Guanydin canım ❤Günaydin.:)
Günaydın canım ❤Günaydın hanimlar
Günaydın canım ❤GÜÜÜ---NAAAYYYYY-----DIIINNNNNNN
Sabakların sultanı baabında
gününüz huzurla geçsin kızlar
Günaydın ablacim ❤
Tamam canım ❤yok canım her set 30 tane toplam 90 tane yaptım.
Yaa tek yarış yapmak lazim aslinda bir daha iki secenek yapmayalim
Guzel su icmissin
Hic bilmiyorum desem ama fark etmez sanirimZipzip- plakta 30 sn durup mola verdiğim için diğerinide 30 tane yapıp mola verdim. eğer 10 tane yapıp mola vermem gerekirse bugün öyle yaparım
Yaaaa çok kötü oldum ben 20lik disim kırıldı bekliyorum simdi mesaj gelsinde gideyim cerraha diyeAllah korumuş cok gecmis olsun cnm
Gecmis olsun tatlim diş cok zor olur
Gecmicek gibiyse bekleme
E Elif_Eylul
Senindemi agriyordu cnm,gecmis olsun
Ben kaçırmışım tatlim gecmis olsun
Hosgeldin cnm
Yok cnm yaa hava cok kötü
Bende yillardir o yüzden gitmiyorum dr abekar die mi alttan muayene etmedi acaba. cevabın için teşekkür ederim canım. alt tarafla alakalı şeylere yıllardır çok uzağım doğum hamilelikte olmayınca doğrusu bu :)
Aaaa nasil kirildi cnm durduk yerdeYaaaa çok kötü oldum ben 20lik disim kırıldı bekliyorum simdi mesaj gelsinde gideyim cerraha diye
ramazandan sonra öğle yemegini iptal etmeyi düşünüyorum.resmen allah korumuş iyiki kötü bir şey yaşamamışsınız bir ömür vicdan azabı olurdu gerisi çok geçmiş olsun canım
evet canım bu haftada bekleyim dr. gidecem mecbur artık
ay inşallah valla filizcimküçüğü doğuralı 19 yıl oldu ve bende 19 yaşımdaydım. tamam yeni doğum yapmış olsamda açasım gelmezdi ama gerçekten hiç o doğumları yapmamış gibiyim çok eziyet geliyo bana düşünmek bile
bekar die mi alttan muayene etmedi acaba. cevabın için teşekkür ederim canım. alt tarafla alakalı şeylere yıllardır çok uzağım doğum hamilelikte olmayınca doğrusu bu :)
benim küçük çocuğum yok ama kardeşlerime verebilirim eğer atarsan. gerçekten harikasın canım. allah tamamlamanızı nasip etsin. bilinçli annenin evladı olmak başka bir ayrıcalık maşallah sana.
eskiden pek severdim darbuka mezdeke ne de olsa angara bebesiyizama artık hiç gelmiyo içimden.. ha senin için oynar mıyımmmmmmmmm şov yaparım
1 yıldır iş yerinde öğle yemeğine gitmiyorum. artık menüye bile bakmıyorum migiciğim . dün kardeşim geldi ziyaretime aldım onu götürdüm kız tek başına yedi sonra yerime gelince evden getirdiğim yemeğimi yedim. inan bana insan yapıyor. sadece kendini alıştırmak lazım... kabak fikrin çok güzel :)
inşallah en az 5 verirsin. bende ramazanda 5 versem bu olay kapanacakta inşallah valla. bide regl aramızı hiç sevmiom ramazanda mahvediyor düzenleri
ben yapamadım akşam mutfakta çok vakit geçirdim sonrada ders çalıştım baktım saat 12 olmuş yattım yorgundum.. 2 gündür spor yapamıom adet olamayınca şişimde var.. menülerde hafif olmasa atı çıkardım varya kesin bu cuma
cevabın için teşekkürler canım. kist aklıma gelmemişti haklısın bir kaç gün daha bekleyip gidiyim o zaman ben sağolasın
sen gelene kadar bizde durmayız ye sen ye aklın bizde kalmasın
oyy maşallah abla ne güzel manzara.. valla kışa o kadar doyduk ki gözümde 1 gr. istek yok ama bahçen varya o bahçen tam yazlık hayal ettim onu ağzının tadıyla çıkar tadını
38 yaşımdayım canım. hamilelik değildir geçen ayda öyle mi die test bile yaptırdım yıllar yıllar sonra resmen test aldım o kadar yabancıyımki bu işlere valla bi hamile kalsam bir şey bilmiyo gibiyim 2 çocuğu ben doğurup büyütmedim sanki:)
söktürücüde iyi fikirmiş ama. bana dr. yolu gözüktü desene. uyarılarını dikkate alacağım allah razı olsun
Cok gecmis olsun ablacimBenim haftasonu ev cok kalabalikti bide cuma pazartesi tatildi
İş güç derken fazla gelemedim
Gecmisi kacirincada bi adapte olamadim :))
Dün de yine cocuklar geldi
Sonra kv gile yemek yaptim götürdüm
Benim oglan beli için hastaneye yatti, gecmeyen bel agrisi var
En son sinirleri uyusturacaklar
Aksam o geldi yemeğe
Benimde sigorta, issizlik bürosuyla ilgili bi sürü kağıt kürek işim var
Kafami cok meşgul ediyor onlar
Biraz uzak kalinca Takima yabanci gibi hissttim kendimi :))
Sagol tatlimCok gecmis olsun ablacim
Doktorun demesi 20lik dişler sağlam olmuyormuş canım bende çektirdim 2 tane 20lik.Aaaa nasil kirildi cnm durduk yerde
İnşallah cabuk atlatirsin cnm
Ben bi kere diş cektirmistim hic zorluk yasamadim
Uyuşukluk gecince hemen yemeğe baslamistim
yoğun bi hayatın var ablacım gerçekten.. oğluna da geçmiş olsun. ayrıca işlerin içinde kolay gelsin.Benim haftasonu ev cok kalabalikti bide cuma pazartesi tatildi
İş güç derken fazla gelemedim
Gecmisi kacirincada bi adapte olamadim :))
Dün de yine cocuklar geldi
Sonra kv gile yemek yaptim götürdüm
Benim oglan beli için hastaneye yatti, gecmeyen bel agrisi var
En son sinirleri uyusturacaklar
Aksam o geldi yemeğe
Benimde sigorta, issizlik bürosuyla ilgili bi sürü kağıt kürek işim var
Kafami cok meşgul ediyor onlar
Biraz uzak kalinca Takima yabanci gibi hissttim kendimi :))
afiyet olsun6 nisan sali
Öğle
2 yumurtali omlet
Peynir
5 zeytin
Yesillik
Ara 1 avuc kuruyemis
Yogurt
Aksam
4 parmak balik, yagsiz makinede kizarmis
2 dil. Tb ekm
Marul
Yogurt
Ara 2 tk fistik ezmesi
afiyet olsunnGünaydın menümü yazayım
Sabah 2 dl ekmekle beyaz peynirli tost
Öğlen 15
1 kase bamya yemeği
Akşam
ciğer sote
Soğansalatası
Su 1.5 lt
1 sette 30 tane leg raise mi yaptın.Zipzip- plakta 30 sn durup mola verdiğim için diğerinide 30 tane yapıp mola verdim. eğer 10 tane yapıp mola vermem gerekirse bugün öyle yaparım
20 lik dişler diş doktorları zengin olsun diye çıkıyor.Doktorun demesi 20lik dişler sağlam olmuyormuş canım bende çektirdim 2 tane 20lik.
canım ben plankı 2 gündür yapıyorum malum ama karın içim hamlamış biliyor musun? oğlanın yanına oturur şekilde ayaklarımı uzatmıştım akşam uyuyana kadar bekliyorum. oğlan uyudu yanından kalkayım dedim kendimi toparlarken karnımın içinin ağrıdığını hamladığını hissettim. birde omzuma doğru aynı şekilde. bence plank sürekli yapalım ne dersiniz?1 sette 30 tane leg raise mi yaptın.
O nasıl bir rüya kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?