Afiyet olsun canımAy bu detoksun tadini beğenemedimboğazıma yapışıyor gibi sanki. Ama napalim verdik bi söz
Sabah 07.00
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
Öğle 12.30
Kabak yemeği 6 yk
3 yk bulgur pilavi
4 yk yoğurt
Akşam da işte bu caaanim detokss
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Hiç yememişsin bugünAy bu detoksun tadini beğenemedimboğazıma yapışıyor gibi sanki. Ama napalim verdik bi söz
Sabah 07.00
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
Öğle 12.30
Kabak yemeği 6 yk
3 yk bulgur pilavi
4 yk yoğurt
Yaa pandemi her alanda etkiledi biziAblacım kickboks yapıyor ama malüm pandemide gidemiyor
Bu sene spor lisesini kazandı
Yok canım derecesi geçen martta yarışmaya katılacaktır hazırlanıyordu ama pandemiden dolayı iptal etiler,
Afiyet olsun canımAy bu detoksun tadini beğenemedimboğazıma yapışıyor gibi sanki. Ama napalim verdik bi söz
Sabah 07.00
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
Öğle 12.30
Kabak yemeği 6 yk
3 yk bulgur pilavi
4 yk yoğurt
Aynen canım gerçekten artık çok sıkılmaya başladımYaa pandemi her alanda etkiledi bizi
Canım afiyet olsun keşke öğlene fasulye ve yoğurt yeseydi çok az olmuş sankiMenümü de yazayım
Sabah; 2 yum 2 yk yulaf 1 yk tahinden omlet salatalık domates 1 biber 8 yeşil zeytin
Ara; 10 fındık ve kuru üzüm
Bi ara; yine kuruyemiş (badem 1 ceviz kuru üüzm erik vs)
Bi ara; 3 çatal taze fasülye yemeği
20.00 detoks 1
Su; 3lt
Afiyet olsun canımMenümü de yazayım
Sabah; 2 yum 2 yk yulaf 1 yk tahinden omlet salatalık domates 1 biber 8 yeşil zeytin
20.00 detoks 1
Su; 3lt
Bu ne detoks muş böyleMenümü de yazayım
20.00 detoks 1
Su; 3lt
Planım öyleydi öğlen yemek yicektim dünden kabağım falan da vardı ama hastane işi çıkınca kaldı.Canım afiyet olsun keşke öğlene fasulye ve yoğurt yeseydi çok az olmuş sanki
Geçmiş olsun canımPlanım öyleydi öğlen yemek yicektim dünden kabağım falan da vardı ama hastane işi çıkınca kaldı.
20.00 detoks 1
Su; 3lt
Valla 1 numaraya yakın yaptım çünkü salatalık yoktuKaç numarayı yaptın
Valla canim cok vermiyorum bendde genelde -500 falan oluyor. Haftaya yarisalim istersenHiç yememişsin bugünsenle yarışmak isterdim ama seni yenmek imkansız olur
Sagol canimmAfiyet olsun canım
Benimde salatalık yoktu 1 yeşil biber koydum onun yerine ama tadı güzel geliyor banaValla 1 numaraya yakın yaptım çünkü salatalık yoktu1 elma, bikac dal maydonoz, bi kaç yaprak nane l, 1 bardak demlenmiş yeşilçay ve bi minik parca zencefil attim
Valla canim cok vermiyorum bendde genelde -500 falan oluyor. Haftaya yarisalim istersen
Sagol canimm
Bu hafta mezun olmazsam inşallah haftaya yarışırızValla 1 numaraya yakın yaptım çünkü salatalık yoktu1 elma, bikac dal maydonoz, bi kaç yaprak nane l, 1 bardak demlenmiş yeşilçay ve bi minik parca zencefil attim
Valla canim cok vermiyorum bendde genelde -500 falan oluyor. Haftaya yarisalim istersen
Sagol canimm
Ben dün maydanoz yapmıştım hiç işe yaramadı valla maydanoz taze nane yarım limon blendir ama işe yaramadıBir detoks fotosu da benden gelsin. Maydonozu çok koymuşum.
20.00 detoks 1
Su; 3lt
Limon da sıktım unutmuşum yarim limon sıktım bide. Tadını sevemedim amaBenimde salatalık yoktu 1 yeşil biber koydum onun yerine ama tadı güzel geliyor bana
Limon koymadın mı
Detoksun kötüsü yok bence :)Kızlar bende böyle bir detoks çayı yapmak istiyorum yarın için sizce nasıl
Maydonaz sapı 3 4 dal
1 salatalık
Bir çabuk tarçın
1 yeşil çay
Sizce iyi ödem atarmı
İyi akşamlar canım. Temizlik bitmiş. Miss gibi.
Gramlari dikkate almıyorum.
Evet almamışım ben de çok sevindimHosgeldin canım cok kilo da almamissin
Çok şükür..Sagol bitanem
Benim 7-8 sene olmustur
Atak döneminde heralde bebis cnm
Dunyalari yiyip arti 2 gelmek harikaaa :)))
hem Hareket ettim hem de çok su içtim onun faydasını gördüm sankiBende seni göremedim hatta sordum arkadaşlara bir durum mu var die kötü bir şey olmasında arada elbette bunlar yaşanacak her gün her gün giremeyedebiliriz sen iyi olda...
Aslında bende diyetten çok şüpheleniyorum hayatımdaki tek fark bu aylardır. stres vs. her zamanki hayat yani. arada hurma yiyorum ama pekmez yemiyorum hiç haklısın kana dikkat etmek lazım. menopozda olur mu olur valla yaşıda yokki bunun. Alt deme bana
Canımmmm hoşgeldinnnnnn eğer bol yediysen bolda hareket etmiş olmalısın 2 kg. çok değil yarısıda ödemse bitti gitti :) Haydi hedef 54.5 olsunnnnnn
sağlığını bozacak ya da seni üzecek bir şey olmasında bir gün yememekten insana bişi olmuyo tartıda güleceksin inşallah canım. benden sürpriz hiç bekleme kilom aynı 100 gr. eksiktim bugün sadece. artık 2 gün ne olduysa o olacakhaftaya allah kerim diyorum
ben 75 dk. yürüdümmmmmmmmm çok şükür yaa 2 gündür yapamamıştım spor adına hiç bir şey kolay gelsin canım
allahım başka dert vermeyanında ne yedin içtin iyi gider varya
ben bu kadar yemiom neden 10 kg. veremiom acaba
ece sarının menüsü mü bu kendiside çok verdi maşallah... ama bana yaramaz bu diyet kh çokmuş cesaret edeemm yo yoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?