- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
Geçmiş olsun,en çok çarptığım yerAyak küçük parmağımı kırdım
Bu sene pide ve tatli yemiyoruzEn çok susatan şeyler aslında börek,çörek,biz alıştık bir kaç senedir yumurta peynir ayran çok nadir hamurişi,ama iftarlar sıkıntılı illa pide tatlı vs.
Sonuçlar pekiiiiiiIyiyim canım bende yarisma devam tabi ki her hafta yaristayiz
Son 4 haftadir iki defa birinci ,bir defa ikinci bir defa da üçüncü oldukSonuçlar pekiiiiii
Onlar olabilir ama arada bir hergun yeMemek lazimSütlü demi olmazdondurma
Vayy vay vayyyyySon 4 haftadir iki defa birinci ,bir defa ikinci bir defa da üçüncü olduk
Hadi tatlı ok, güllaç hariç yemeyebilirim de, ekmeği bırakmış bir insan olarak hala o sıcak pidenin susam kokusuna nasıl hayır diyeceğin onu düşünüyorumBu sene pide ve tatli yemiyoruz
PerimVayy vay vayyyyytebrik ederim herkesiiiii
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımSabah limonlu su içtim evden çıkmadan işe gidince hindistan cevizli filtre kahve içtim.
Öğlen 2 kadın budu köfte patates püresi ve ayran aşı çorbası vardı yemekte içinde kabak ıspanak falanda vardı.
Akşam 1.5 kepçe kuru fasulye 1 kase cacık çeyrek kuru soğan 1 lokma kepekli ekmek
10 set leg raise
60 sn Plank zor yaptım karnıma çok fena agrı girdi uzandım eğer iyi hissedersem kendimi devam ederim yapmaya.
8100 adım
3 litre suZipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Ni454
Tamam kaptan hele bi eksilmeyi başarayım da önce sonrasına bakıcaz.Onlar olabilir ama arada bir hergun yeMemek lazim
Ama sen ama sen sen bizim takimdaFülüzüüümmmmm
Bir çok şeye faydası var canmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
3 tane 20 lik çıktı biri 10 biri 8 biri de 5 yaşında4 cü halen ortalıkta yok bakalım ne zaman pırtlayacak
Afiyet olsun canım
Hibuskus çayınin neye faydası var canım? afiyet olsun
60 dk leslie yaptım 3 gündür spor yok ben de başlamam lazımdı
Abla bana da bi tarif versene☺
Çok çok geçmiş olsun canım insaAllah sana geçmez
Eniştem 10 gün pozitif kaldı 10 gün sonra test yaptılar negatif çıktı bir hafta sonra şikayetler tekrarlayınca tekrar testi pozitif olmuştu bu coronanin herkese farklı bir yansıması var galiba
Aaa o çok acımıştır ama çok geçmiş olsun canım kemik suyuna çorba iç iyi gelir derler Rabbim beterinden muhafaza etsin
Ben de 6 ay önce tv ünitesinin ayağına çarpmıştım parmağımı yok böyle bir acı ızdırap mosmor olmuştu da çok şükür kırık vs olmamıştı tekrar geçmiş olsun canım
Şaşırdım dimiiiiAma sen ama sen sen bizim takimda
Zaten senden olsa olsa misafir olur 45kilocuklaŞaşırdım dimiiiimisafirimmm
49 kizZaten senden olsa olsa misafir olur 45kilocukla
Aman 4kilonun aramizda lafimi olur49 kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?