Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah limonlu su içtim evden çıkmadan işe gidince hindistan cevizli filtre kahve içtim.
Öğlen 2 kadın budu köfte patates püresi ve ayran aşı çorbası vardı yemekte içinde kabak ıspanak falanda vardı.
Akşam 1.5 kepçe kuru fasulye 1 kase cacık çeyrek kuru soğan 1 lokma kepekli ekmek
10 set leg raise
60 sn Plank zor yaptım karnıma çok fena agrı girdi uzandım eğer iyi hissedersem kendimi devam ederim yapmaya.
8100 adım
3 litre su Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Ni454

Afiyet olsun canım

Bir çok şeye faydası var canm
Araştırıp içiyorum ne içersem içeyim
  • İştah azaltıcı özellikleri vardır, metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını kolaylaştırır.
  • Vücuttaki kötü kolesterol seviyesini azaltır, iyi kolesterolü dengede tutar.
  • Kolesterolü dengede tuttuğu için kalp ve damar hastalıkları riskini düşürür.
  • Hibiskus çayı hipertansiyonu da dengede tutar.
  • Karaciğer dostudur. Karbonhidrat emilimini yavaşlatır ve kan şekerini dengeler.
  • Antidepresan özellikleri mevcuttur. Bu sayede uykusuzluğa ve strese karşı da etkilidir.
  • Kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olur. Böylece diyabet riskini azaltır.
  • Yapılan bir çalışmaya göre kanser hücrelerinin çoğalmasını yavaşlattığı kanıtlanmıştır.
  • Regl ağrılarına iyi gelir. Adet döneminde görülen sancı ve krampların azalmasına yardımcı olur.
  • Zengin C vitamini içeriği sayesinde grip ve soğuk algınlığına karşı da etkilidir.
  • Fiziksel ve zihinsel olarak rahatlama sağlar. Sinir sistemini sakinleştirir.
  • Vücuttaki serbest radikallerin yok edilmesine yardımcı olan hibiskus çayı, yaşlanma etkilerini de geciktirir.
  • Bağırsak hareketlerini arttırır. Bu sayede sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur.
  • Vücut direncini arttırır. Kış hastalıklarına yakalanma riskini azaltır.
  • Antibakteriyel özelliği sayesinde vücudun temizlenmesine de yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…