Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doktor regl olduktan sonra uzamaz dedi 2 yıldır oluyor düzene girince uzamaz dedi 6 aydır düzenli oluyor
Bilemiyorum bakalım nereye kadar
20 22 yaşına kadar boy uzuyor canım. Ünv bir arkadaşm bir boy attı anlatamam. Kız ciddi ciddi uzadı valla. Benim ablmın kızı boyu artık uzamasın diye ablam dr götürdü 23 yaşında 180 cm boyu maşallah 60 lı kilolarda

Doktor ne dedi peki
Ablan ve eniştenin boyu kaç

Gerçekten daha fazla uzamak istemiyor ama yapacak birşey yok yani

Lafini sözünü dinledigi biri varsa o konussun diye yazmışım ama gondermemisim mesaji

Doktor ne dedi peki
Ablan ve eniştenin boyu kaç

Gerçekten daha fazla uzamak istemiyor ama yapacak birşey yok yani
Tahlil yapıp hormonlara baktılar. Çok şükür sorun yoktu. Doktor merak etmeyin yavaşlar ve durur dedi. Ablam 165 64 civarı benden kısa. Eniştem uzun o da öyle aşırı uzun boylu değil yani. Gelinliğin altına babet giydi. Bakan dönüp bir daha bakıyordu. Hatta foto çekimnde (açık havada) başka gelin baya meraklı meraklı bakmış sonra yeğenm basamak çıkarken gelinliği kaldırmış. O sırada başja bir gelinn ayakkabıya bakmaya çalışırken yere düşmüş.

Selam canlar
Koranali günler yoğun geçiyor ben de:)
Tel trafiği, evde sağlıklı beslenme adına mutfakta geçen saatler derken bu saat oluyor
Çok şükür iyi geçiyoruz süreç yediğimiz içtiğimiz mi etken bağışıklıkmi bilmiyor ama şuan ilerlemezse grip kadar zorlamıyor
Bugün iştahım gitti Başka zaman olsa bulunmaz fırsat olurdu:) ama çabuk atlatmak için yememe dikkat ediyorum
Hiç tartilmadim yarın sabah tartilirim cuma için yarinlik olsa dikkat ediyim diye düşünüyorum

Abla bence onun bekarlikla alakası yok yani gebeyken bile 9 ay boyunca doktorum hep kasıktan baktı bence tahlil yapar sanada korkma beni yanında hisset elini tutuyomusum gibi
Ayyyy cansın sen yaaa
Ablacım sen çok gencmissin canım ya ben daha buyuksundur diye tahmin ediyodum citirmissin
iste bu bana baya bi gider
birbeste ablacim öğlen yediğkmle duruyorum karnım tok iş detoks yapmam sartmi çok tokum
Tabi ben yazana kadar sen uyudun bile olurdu canim ama eger icmediysen aksam, yarin sabah kahvaltina bol yeşillik ekle istersen çiğ sebze sabah bari girmis olur bağırsaklarına
Bu ne detoks muş böyle birbeste ablam bunlar zehirlenecek valla
Yooooooo yağlarını eriteceklerrrrrrr

kendim hariç hepsine güveniyorum bennnnn

benim karnım çok şişti bişiyler dönüyo bendeya hayırlısı
Canim allah şifanizi versin zararsiz atlatıverin inşallah bir taraftanda kilona dikkkat ediyorsun aslinda psikolojik olarak iyi gelebilir bu kafanda bir seyle mesgul olmak birde spor yapabilirsen kensini iyi hissediyorsan tabi günler daha hızlı geçer inşalalh

Bugünki menüm
Sabah11.00 1.5 kepekli ekmek 1 kibrit kutusu peynir domates salatalık yeşil soğan 1 tabak yumurta salatası
15.30 1 portakal
Akşam19.00 1 küçük tabakta taze fasulye 1 tb kepekli ekmek ayran bol yeşillik
Su 3 lt
3470 adım 90 p
Ev temizliği 3 saat puanı hesaplayamadım
Zipzip- N Nidsalii

Dün söyledim mi bilmiyorum ama geçmiş olsun. Önce sağlık kilo her zaman verilir. Diyetisyen bu takvileri önermişti korona olana.

Eklentiler

• IMG_20210408_002147.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 37
Aynen doktor arkadaşm koronayken evde bol bol yürüyün demişti.

birbeste alttan muayne istege bağlıdır doktora girmeden hemşiresine belirtebilirsin batindan bakarlar

Aynen 3 yasa kadar korku bilmezler, rüyalarını hatırlamazlar ,karanlik fobileri yoktur ama kaybetme korkusu hep vardır ozellikle anneye
Karlı bir Almanya sabahindan gunaydinlarrr

Eki Görüntüle 2819268
Bana bana karrrr yolla:)

Oldu şimdi yine oldu
Valla bu kovid hakkında denilen herseyin bir kesinligi yok
Geçmiş olsun canim ilki ile arasi ne kadar kac ay 3 ay sonra gelir tat koku dediler 4 ay oldu bende hala yok
cok geçmiş olsun canim

Bugün diyetisyen bitti, bunları göndermiş koruma için, paylaşmak istedim.
Sagol canım paylaşım icin
Benim esim pasta ustasi ,abisi tatli ustasi daha dun kapı caldi baktim yegen kaynim soğuk baklava gondermis ,onceki gun esim kurabiye getirmiş kendide yemiyor cocuklar zaten yemiyor taze taze yersiniz diyor bide Allah'tan annemler geldi onlara yedirdim bugun yegenimle oğluma pogaca acma vs yaptim benim ev hep bu sekilde onlara uysam halim ne olur
cok gecmis olsun arkadaşim

bugun abimin esininde poztif oldugunu ogrendik sabah cok uzuldum emziriyordu
Cok geçmiş olsun emzirdihi icin cigere inmezse ilac kullanmasina gerek kalmiyor bana test bile yapmadılar ilac kullanamayacaksiniz diye ama atesim yada nefes problemim olmadi,2 kez sitma nöbetlerim oldu ama cok sukur ilacsiz gecti bir daha gelmesin ve insallah oda rahat atlatır
Kotu olmus ama önümüze bakalim :)
14 yaşında ama boy 174 kilo 55
Masallah
Senin oğlana da maşallahhh

Benim kız daha fazla uzamak istemiyor
Unide arkadasim cok uzundu valla cok zor buldu erkekler ondan kısa kaliyordu sizde uzun musunuz ? Onun ailecek öyleydi
Kiz daha uzamaz yaaa gerci kizlar 18yasina kadar uzarmis,daha nereye kadar uzucak
Uzayabilir benim eltim 18 yasinda evlendi 1 sene sonra boyu uzamisti doğumdan sonra boyu uzadı :)
Allah kabul etsin canim
Evet tırnaklı yarım ekmek birde lahmacun bir halt yemesem olmuyor maalesef yarına telafi ederm inşallah
dusunme artik yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…