- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Onun puanı yok canım listede ben göremedimEva kaç puan dı ben de hesaplayayim.
İnşaallah yarına görcmErken yemişsin. İnşallah yakar metobolizman. Üzülme canım.
5 kilocuk yeter fülüz 5Üzülme Perimmmm
Sende birzaman sonra şisko olursun
20 22 yaşına kadar boy uzuyor canım. Ünv bir arkadaşm bir boy attı anlatamam. Kız ciddi ciddi uzadı valla. Benim ablmın kızı boyu artık uzamasın diye ablam dr götürdüDoktor regl olduktan sonra uzamaz dedi 2 yıldır oluyor düzene girince uzamaz dedi 6 aydır düzenli oluyor
Bilemiyorum bakalım nereye kadar
Doktor ne dedi peki20 22 yaşına kadar boy uzuyor canım. Ünv bir arkadaşm bir boy attı anlatamam. Kız ciddi ciddi uzadı valla. Benim ablmın kızı boyu artık uzamasın diye ablam dr götürdü23 yaşında 180 cm boyu maşallah 60 lı kilolarda
Bol su içtim sabah kiraz sapı şimdi de yeşil çay miss gibi hemi de limonluAfiyet olsun evde degildin sanirim onun etkisi sanirim
Afiyet olsun canım
Yarina turşuya dikkat et ödem yapmasin tarti öncesi
Lafini sözünü dinledigi biri varsa o konussun diye yazmışım ama gondermemisim mesajiya inat bir babam var sağolsun. bişe olmaz modunda. bende aynını dediim kardeşime. ilaç yazmaması beni çok şaşırttı. yada ne bileyim bir diyet, bir yöntem. başka doktor için ikna etmelerini isteyeceğim artık
Tahlil yapıp hormonlara baktılar. Çok şükür sorun yoktu. Doktor merak etmeyin yavaşlar ve durur dedi. Ablam 165 64 civarı benden kısa. Eniştem uzun o da öyle aşırı uzun boylu değil yani. Gelinliğin altına babet giydi. Bakan dönüp bir daha bakıyordu. Hatta foto çekimnde (açık havada) başka gelin baya meraklı meraklı bakmış sonra yeğenm basamak çıkarken gelinliği kaldırmış. O sırada başja bir gelinn ayakkabıya bakmaya çalışırken yere düşmüş.Doktor ne dedi peki
Ablan ve eniştenin boyu kaç
Gerçekten daha fazla uzamak istemiyor ama yapacak birşey yok yani
Ayyyy cansın sen yaaaAbla bence onun bekarlikla alakası yok yani gebeyken bile 9 ay boyunca doktorum hep kasıktan baktı bence tahlil yapar sanada korkma beni yanında hissetelini tutuyomusum gibi
Ablacım sen çok gencmissin canım ya ben daha buyuksundur diye tahmin ediyodum citirmissin
Tabi ben yazana kadar sen uyudun bilebirbeste ablacim öğlen yediğkmle duruyorum karnım tok iş detoks yapmam sartmi çok tokum
Yooooooo yağlarını eriteceklerrrrrrr
Canim allah şifanizi versin zararsiz atlatıverin inşallah bir taraftanda kilona dikkkat ediyorsun aslinda psikolojik olarak iyi gelebilir bu kafanda bir seyle mesgul olmak birde spor yapabilirsen kensini iyi hissediyorsan tabi günler daha hızlı geçer inşalalhSelam canlar
Koranali günler yoğun geçiyor ben de:)
Tel trafiği, evde sağlıklı beslenme adına mutfakta geçen saatler derken bu saat oluyor
Çok şükür iyi geçiyoruz süreç yediğimiz içtiğimiz mi etken bağışıklıkmi bilmiyor ama şuan ilerlemezse grip kadar zorlamıyor
Bugün iştahım gitti Başka zaman olsa bulunmaz fırsat olurdu:) ama çabuk atlatmak için yememe dikkat ediyorum
Hiç tartilmadim yarın sabah tartilirim cuma için yarinlik olsa dikkat ediyim diye düşünüyorum
Plank cok iyi canim
Cok geçmiş olsun canım.Nasilsinz kızlar
Eşim testi pozitif benimki negatif çıktı
Dün söyledim mi bilmiyorum ama geçmiş olsun. Önce sağlık kilo her zaman verilir. Diyetisyen bu takvileri önermişti korona olana.Selam canlar
Koranali günler yoğun geçiyor ben de:)
Tel trafiği, evde sağlıklı beslenme adına mutfakta geçen saatler derken bu saat oluyor
Çok şükür iyi geçiyoruz süreç yediğimiz içtiğimiz mi etken bağışıklıkmi bilmiyor ama şuan ilerlemezse grip kadar zorlamıyor
Bugün iştahım gitti Başka zaman olsa bulunmaz fırsat olurdu:) ama çabuk atlatmak için yememe dikkat ediyorum
Hiç tartilmadim yarın sabah tartilirim cuma için yarinlik olsa dikkat ediyim diye düşünüyorum
Aynen doktor arkadaşm koronayken evde bol bol yürüyün demişti.Ayyyy cansın sen yaaa
iste bu bana baya bi gider
Tabi ben yazana kadar sen uyudun bileolurdu canim ama eger icmediysen aksam, yarin sabah kahvaltina bol yeşillik ekle istersen çiğ sebze sabah bari girmis olur bağırsaklarına
Yooooooo yağlarını eriteceklerrrrrrr
kendim hariç hepsine güveniyorum bennnnn
benim karnım çok şişti bişiyler dönüyo bendeya hayırlısı
Canim allah şifanizi versin zararsiz atlatıverin inşallah bir taraftanda kilona dikkkat ediyorsun aslinda psikolojik olarak iyi gelebilir bu kafanda bir seyle mesgul olmak birde spor yapabilirsen kensini iyi hissediyorsan tabi günler daha hızlı geçer inşalalh
Aynen 3 yasa kadar korku bilmezler, rüyalarını hatırlamazlar ,karanlik fobileri yoktur ama kaybetme korkusu hep vardır ozellikle anneyeben diyorum ki niye erken uyaniyor diye. gece hep 1-2 de uyaniyor yanina yatiyorum 5 te sessizce kalkıyorum 5:30 ta geliyor yanima. tekrar yat.. ,6:30 ta sessizce kalktım gene. 7 de uyandi
sürekli diyordu anne beni birakip gitmeyeceksin demi diyor. gözyaşım pıt...
delikli uyumaya başladi son bi haftadir. rüyasini anlatiyordu köpek felan vardi diyor hayal meyal görüyor bu yaşlarda çocuklarin hayal gücü çok geniş gerçekten.
Bana bana karrrr yolla:)
Geçmiş olsun canim ilki ile arasi ne kadar kac ay 3 ay sonra gelir tat koku dediler 4 ay oldu bende hala yokOldu şimdi yine oldu
Valla bu kovid hakkında denilen herseyin bir kesinligi yok
cok geçmiş olsun canimBen de istiyorum kurşun, ayak parmağımı kırdım bugün
Geçmil olsun, dün gece ben de öyleydim her yerim ağrıyordu, elimi kolumu kımıldatacak halim yoktu, ateşim de 38di. Sabah kadar uyudum, bugün iyiyim çok şükür, hoş bugün de parmağı kırdık
Ne yapacaksınız? Eşini odada karantina mı olacak, bu saatten sonra sana bulaşır mı? Belki senin antikorların hala koruyuculuğu vardır
Sagol canım paylaşım icinBugün diyetisyen bitti, bunları göndermiş koruma için, paylaşmak istedim.
Benim esim pasta ustasi ,abisi tatli ustasi daha dun kapı caldi baktim yegen kaynim soğuk baklava gondermis ,onceki gun esim kurabiye getirmiş kendide yemiyor cocuklar zaten yemiyor taze taze yersiniz diyor bide Allah'tan annemler geldi onlara yedirdimMigi' ye muhalefet gibi olacak ama ben kendi elimle eşimin tatlısını Ramazan'da hiç eksik etmedim. Yemezsin olur biter Migi bunu basardigin an diyetin çok güzel devam eder. Biz yemiyoruz diye evdekilerin canınin çektiğine engel olmaya hakkımız var mı? Eskiden sen de ye boğazımdan geçmiyor derdi şimdi ısrar etmemeyi öğrendi. Zamanla sen de yemediklerini gördüğünde saldırıp diyetini bozmamayi öğrenirsin. Bir şekilde karşına çıkacak ne zamana kadar aldırmayacaksin tatlıyı.Bir nevi nefis terbiyesi...
Cok geçmiş olsun emzirdihi icin cigere inmezse ilac kullanmasina gerek kalmiyor bana test bile yapmadılar ilac kullanamayacaksiniz diye ama atesim yada nefes problemim olmadi,2 kez sitma nöbetlerim oldu ama cok sukur ilacsiz gecti bir daha gelmesin ve insallah oda rahat atlatırcok gecmis olsun arkadaşim
bugun abimin esininde poztif oldugunu ogrendik sabah cok uzuldum emziriyordu
Kotu olmus ama önümüze bakalim :)Sabah
1 tb ekmek peynirli tost
4 zeytin
Bir kase yoğurt
Ara 15.30 yarım tavuk döner
Bir kase pul biberli yoğurt
Akşam 18. 00
1 buçuk lahmacun
Bir kase salata
1. 5 bardak ayran
Su 2.5 litre
Zipzip- @Elif Eylul @Penguen
Masallah14 yaşında ama boy 174 kilo 55
Unide arkadasim cok uzundu valla cok zor buldu erkekler ondan kısa kaliyordu sizde uzun musunuz ? Onun ailecek öyleydiSenin oğlana da maşallahhh
Benim kız daha fazla uzamak istemiyor
Uzayabilir benim eltim 18 yasinda evlendi 1 sene sonra boyu uzamisti doğumdan sonra boyu uzadı :)Kiz daha uzamaz yaaa gerci kizlar 18yasina kadar uzarmis,daha nereye kadar uzucak
Allah kabul etsin canimMenümü yazayım kıslar
Gece sahuru 12.10 da
Eki Görüntüle 2819819
Iftar 19.50
500 ml su
1 büyük kase ıspanak çorbası
1 kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası
2 kaşık bezelye yemeği
Sahura kadar 2 lt ye tamamlarım suyumu
Zipzip-
@Elif Eylul
kackaloribu
dusunme artik yola devamEvet tırnaklı yarım ekmek birde lahmacunbir halt yemesem olmuyor maalesef yarına telafi ederm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?