Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

carşamba menusu

8.30 sirkeli balli su
10.00 salata(bir has yumurta maydonoz keten chia baharat)2 dlm peynir 4zeytin 1dlm cavdar
1 kupa yesilcay
14.00 3 tane hurma kucuk
15.00 fit çay demleme
17.00 bir kase yogurtlu kabak 2 yk bulgur pilavi
21.00 fit cay

su 300 ml detoks suyu
2 lt su

spor.
60 dk yuruyus
25 dk eva hareketli video
41 adt leg raise
54 sn plank
13 dk karın egzersizi

Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii North River

Valla bende ilkinde hiçbir septom olmadı sadece halsizlik vardı
Eşim.2.kez oldu bende negatif suan
Esimde de aşırı halsizlik kas ağrısı var koku kaybı felan yok

Dün söyledim mi bilmiyorum ama geçmiş olsun. Önce sağlık kilo her zaman verilir. Diyetisyen bu takvileri önermişti korona olana.
Teşekkür ederim arkadaşım
D vitamini uzun süredir kullanıyorum C vitaminini de doğal yoldan almaya çalışıyorum

Allah razı olsun spor yapicak kadar iyi hissediyorum kendimi ama evdeki tempo izin vermiyor..doktor da her fırsatta dinlen iyi uyu dedi oyuzden bı surw daha yapmam herhalde

Valla bende ilkinde hiçbir septom olmadı sadece halsizlik vardı
Eşim.2.kez oldu bende negatif suan
Esimde de aşırı halsizlik kas ağrısı var koku kaybı felan yok
İkinci kez koranimi oldu dün doktor bana testlerin yüzde kırk yanılma payı var dedi
Sonuc nekadar dogru insan düşünmeden edemiyor
Çok geçmiş olsun cnm

Hayırlı geceler kızlar rahatsızım biraz uğrayamadım birkaç gündür. Ama diyetime dikkat ediyorum. Bugünün menüsünü yazayım
Sabah 9:30
Omlet
1 dilim peynir tb ekmeği
Domates salatalık maydanoz
İkindi 16:00
6 yk nohut yemeği
6 yk makarna
Bir kase çorba
Ara 21:00
Beyaz çay
1 avuç dut kurusu

Çok yoğun bir gündü spor yapamadım ama çok yoruldum
Su az oldu 1,5 lt

Teşekkür ederim canım bilgiler için çok iyi bir çay gerçekten ben de alayım yarın peki hibuskus çayı aktardan mı alayım yoksa sallama çayı var mı ?
Aktardan al canim daha sağlıklı
BEn paket hiçbir çayı kullanmıyorum
5 tl lik alsan yetiyor zaten 10 gün günde iki kere içiliyor 3 ay ara veriyorsun fazlası zarar

Sağol kuzum
Aktardan al canim daha sağlıklı
BEn paket hiçbir çayı kullanmıyorum
5 tl lik alsan yetiyor zaten 10 gün günde iki kere içiliyor 3 ay ara veriyorsun fazlası zarar
Anladım canım sabah havaya göre çıkar alırım insaAllah

MATE ÇAYININ BAŞLICA FAYDALARI

– Mate çayı antioksidan bakımından çok zengindir
– Mate önemli bağışıklık arttırıcı özelliklere sahiptir
– Yaşlanma belirtilerini yavaşlatabilir
– Kanı detoksifiye edebilir ve birçok kanser türünü önleyebilir.
– Stres ve uykusuzluğun azaltılmasına yardımcı olur.
– Yeşil çaya göre yaklaşık % 90 daha fazla antioksidan bulunur
– Mate, safra ve diğer mide asitlerinin artan üretimini uyararak sindirime ve ağız kokusuna katkıda bulunabilecek mide bakterilerini azaltmaya yardımcı olur.
– Mate çayı, bünyesinde barındırdığı fitokimyasallar sayesinde kalp ve damar hastalıklarını önler.
– Romatizmadan kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyucu özellikleri bulunur.
– İştahınızı keserek sindirim sisteminizi rahatlatır. – İdrar söktürücü fonksiyonu vardır.
– İçerdiği kafein ve klorojenik asit sayesinde zihinsel ve fiziksel yönden yorgunluğu alır.
– Diyabetli bireylerde kan şekerini düşürebileceğini göstermiştir.
– Gırtlak ve mesane kanserini yavaşlattığı bilimsel araştırmalar tarafından ortaya konmuştur.

HAZIRLANIŞI

Kurutulmuş ve minik yapraklar haline getirilmiş mate bitkisi, demleme usulüyle hazırlanır. Hafif acımsı tadı olan mate çayı hazırlanışı için; 1 fincan kaynamış suya, 1 tutam mate çayı ilave edilir. Birkaç dakika demlenir ve süzülerek içilir. Arzuya göre çubuk tarçın eklenerek içilebilir.

Aşırı tüketimlerde mate çayının zararları gözlemlenebilir. Kalp çarpıntısı, tansiyon sorunu gibi nedenleri önlemek adına fazla tüketimden ve uzun süreli kullanımlardan kaçınılmalıdır.

Zayıflama için düzenli içildiğinde, 3 hafta içildiğinde minimum 2 hafta ara verilmelidir.

-Hamileler ve emziren annelere önerilmez.
-Kalp hastaları ve tansiyon hastaları hekime danışarak içmelidir.
-Düzenli ilaç kullanan kişiler, yine doktora danışarak içebilirler.

Tatlım senin imtihanın hepimizden zormuş. Önünde saygıyla eğiliyorum.
Dünürümün annesine yaptırdığı gibi kendine diyet baklava yaptırmayı hiç düşündün mü? Şimdi değil de korumaya geçtiğinde pekala yiyebilirsin.

Son düzenleme:
Zamanla süre kısalır, sen yetee ki kararlı ol, 1 kere bile sallarsan başa dönersin, tebrik ederim bu adımın için

Oh maşallah canım sevindim adınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…