Bu Ramazan kendine de hayran olacaksın. Tatlı için cuma günü uygun. Diğer günler hurma incir kayısı için izin veriyorum.Ramazanda kilo verenlere hayranım
Ben tatlısız iftar düşünemiyorum
Hiç veremedim ramazanda
Şerbetli Tatlı hayatta yemem midem bulanır en fazla dondurma yerim o da arada sıradaRamazanda kilo verenlere hayranım
Ben tatlısız iftar düşünemiyorum
Hiç veremedim ramazanda
Lahmacunlar beşer beşer tatlıya yer mi kalıyor.Şerbetli Tatlı hayatta yemem midem bulanır en fazla dondurma yerim o da arada sırada
Ahhahahahaaha kız hele kolayı duysanLahmacunlar beşer beşer tatlıya yer mi kalıyor.
E sonuç belliCanım ben 1.72 yim eşim 180 182 civarı
Cıksssss söylemem zatenOnu da duymayayim.
Belki biraz daha uzar canım basketbol filan oynasaE sonuç bellibenim oğlan 170 te kaldı galiba 16 yaşında ama bizde selvi boylu değiliz sonuçta keşke dayılarına çekeymiş
Ama tatlım hem döner hem lahmacun aynı gün.Aşk olsun
Vicdan azabından uyuyamıyorum yarın olsun tartılcm cuma gününden bu yana hiçkaçamak yapmadım bugün kötü olduAma tatlım hem döner hem lahmacun aynı gün.
Olmuş mu sence?
Afiyet olsun canımÇarşamba menüm
Kahvaltı/1yumurta,1 yk peynir,1 tk pekmez ,2 d.ekmek
Ara/ st.türk kahve,5 hurma
Akşam/6 yk yoğurtlu kabak,4 köfte,2 yk yoğurt.
Ara/ çay
Su/1,5 litre detoks çayı 1 litre
Spor 180 sn PLANK
Zipzip- E Elif_Eylul
Teşekkür ederim canım bilgiler için çok iyi bir çay gerçekten ben de alayım yarın peki hibuskus çayı aktardan mı alayım yoksa sallama çayı var mı ?Bir çok şeye faydası var canm
Araştırıp içiyorum ne içersem içeyim
- İştah azaltıcı özellikleri vardır, metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını kolaylaştırır.
- Vücuttaki kötü kolesterol seviyesini azaltır, iyi kolesterolü dengede tutar.
- Kolesterolü dengede tuttuğu için kalp ve damar hastalıkları riskini düşürür.
- Hibiskus çayı hipertansiyonu da dengede tutar.
- Karaciğer dostudur. Karbonhidrat emilimini yavaşlatır ve kan şekerini dengeler.
- Antidepresan özellikleri mevcuttur. Bu sayede uykusuzluğa ve strese karşı da etkilidir.
- Kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olur. Böylece diyabet riskini azaltır.
- Yapılan bir çalışmaya göre kanser hücrelerinin çoğalmasını yavaşlattığı kanıtlanmıştır.
- Regl ağrılarına iyi gelir. Adet döneminde görülen sancı ve krampların azalmasına yardımcı olur.
- Zengin C vitamini içeriği sayesinde grip ve soğuk algınlığına karşı da etkilidir.
- Fiziksel ve zihinsel olarak rahatlama sağlar. Sinir sistemini sakinleştirir.
- Vücuttaki serbest radikallerin yok edilmesine yardımcı olan hibiskus çayı, yaşlanma etkilerini de geciktirir.
- Bağırsak hareketlerini arttırır. Bu sayede sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur.
- Vücut direncini arttırır. Kış hastalıklarına yakalanma riskini azaltır.
- Antibakteriyel özelliği sayesinde vücudun temizlenmesine de yardımcı olur.
Erken yemişsin. İnşallah yakar metobolizman. Üzülme canım.Vicdan azabından uyuyamıyorum yarın olsun tartılcm cuma gününden bu yana hiçkaçamak yapmadım bugün kötü oldu
Eva kaç puan dı ben de hesaplayayim.180sn plank 540p
200 mekik 200p
5 set 10 tekrar leg raise 150p
Toplam 890pZipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?