carşamba menusu
8.30 sirkeli balli su
10.00 salata(bir has yumurta maydonoz keten chia baharat)2 dlm peynir 4zeytin 1dlm cavdar
1 kupa yesilcay
14.00 3 tane hurma kucuk
15.00 fit çay demleme
17.00 bir kase yogurtlu kabak 2 yk bulgur pilavi
21.00 fit cay
su 300 ml detoks suyu
2 lt su
spor.
60 dk yuruyus
25 dk eva hareketli video
41 adt leg raise
54 sn plank
13 dk karın egzersizi
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii North River
Eki Görüntüle 2820017 Eki Görüntüle 2820018
Afiyet olsun kizlarHayırlı geceler kızlar rahatsızım biraz uğrayamadım birkaç gündür. Ama diyetime dikkat ediyorum. Bugünün menüsünü yazayım
Sabah 9:30
Omlet
1 dilim peynir tb ekmeği
Domates salatalık maydanoz
İkindi 16:00
6 yk nohut yemeği
6 yk makarna
Bir kase çorba
Ara 21:00
Beyaz çay
1 avuç dut kurusu
Çok yoğun bir gündü spor yapamadım ama çok yoruldum
Su az oldu 1,5 lt
teşekkür ederim dün baya inat ettim ağladi sizladi .dedim ki masal okuyalım mı dedim olur anne dedi sustu. 4-5 masal okumuşum.Zamanla süre kısalır, sen yetee ki kararlı ol, 1 kere bile sallarsan başa dönersin, tebrik ederim bu adımın için
Günaydın canım ❤Günaydın
Allah sizden razı olsun
Çünkü Maşallah kızımı masal okuyarak kendı uyutmasına başardım bugün de yine aynısını yapacağım bi saat sürdü masal okudum damağım kurudu bitince gidip su içtim
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤Günaydın uyuyan güzeller herkes uykuda sanırım
Günaydın canım ❤Günaydin kızlar
Günaydın canım ❤Günaydın herkese güzel geçer umarım bugün yarına eksilerle geliriz
Günaydın canım ❤günaydınnn herkeseee
Canım rakibim ortim e katılıyorum @birazhuzurdu2008 gayet gençsin abla abla denilince bende baya vardır dedim bende 37 şekerim boşversene gayet genciz hele bismillahAyyyy cansın sen yaaa
iste bu bana baya bi gider
Tabi ben yazana kadar sen uyudun bileolurdu canim ama eger icmediysen aksam, yarin sabah kahvaltina bol yeşillik ekle istersen çiğ sebze sabah bari girmis olur bağırsaklarına
Yooooooo yağlarını eriteceklerrrrrrr
kendim hariç hepsine güveniyorum bennnnn
benim karnım çok şişti bişiyler dönüyo bendeya hayırlısı
Canim allah şifanizi versin zararsiz atlatıverin inşallah bir taraftanda kilona dikkkat ediyorsun aslinda psikolojik olarak iyi gelebilir bu kafanda bir seyle mesgul olmak birde spor yapabilirsen kensini iyi hissediyorsan tabi günler daha hızlı geçer inşalalh
allah razı olsun canim insallah uzun sürmez gecer@birbeste alttan muayne istege bağlıdır doktora girmeden hemşiresine belirtebilirsin batindan bakarlar
Aynen 3 yasa kadar korku bilmezler, rüyalarını hatırlamazlar ,karanlik fobileri yoktur ama kaybetme korkusu hep vardır ozellikle anneye
Bana bana karrrr yolla:)
Geçmiş olsun canim ilki ile arasi ne kadar kac ay 3 ay sonra gelir tat koku dediler 4 ay oldu bende hala yok
cok geçmiş olsun canim
Sagol canım paylaşım icin
Benim esim pasta ustasi ,abisi tatli ustasi daha dun kapı caldi baktim yegen kaynim soğuk baklava gondermis ,onceki gun esim kurabiye getirmiş kendide yemiyor cocuklar zaten yemiyor taze taze yersiniz diyor bide Allah'tan annemler geldi onlara yedirdimbugun yegenimle oğluma pogaca acma vs yaptim benim ev hep bu sekilde onlara uysam halim ne olur
Cok geçmiş olsun emzirdihi icin cigere inmezse ilac kullanmasina gerek kalmiyor bana test bile yapmadılar ilac kullanamayacaksiniz diye ama atesim yada nefes problemim olmadi,2 kez sitma nöbetlerim oldu ama cok sukur ilacsiz gecti bir daha gelmesin ve insallah oda rahat atlatır
Kotu olmus ama önümüze bakalim :)
Masallah
Unide arkadasim cok uzundu valla cok zor buldu erkekler ondan kısa kaliyordu sizde uzun musunuz ? Onun ailecek öyleydi
Uzayabilir benim eltim 18 yasinda evlendi 1 sene sonra boyu uzamisti doğumdan sonra boyu uzadı :)
Allah kabul etsin canim
dusunme artik yola devam
Gunaydin canım ❤Günaydınkızlar
Gunaydin canım gecmis olsunGünaydın. Guzel bi gun.olsun...
Ya benim sol diz kapagimin yanlari.agriyo...namaz kilarken eğilemiyorum...bugün spor yapmadım...hoplamasiz ziplamasiz video öneriniz var mi
ben bunu yaşıyorum hergün 5 te uyanmak işkence oldu neredeyse@birbeste alttan muayne istege bağlıdır doktora girmeden hemşiresine belirtebilirsin batindan bakarlar
Aynen 3 yasa kadar korku bilmezler, rüyalarını hatırlamazlar ,karanlik fobileri yoktur ama kaybetme korkusu hep vardır ozellikle anneye
Bana bana karrrr yolla:)
Geçmiş olsun canim ilki ile arasi ne kadar kac ay 3 ay sonra gelir tat koku dediler 4 ay oldu bende hala yok
cok geçmiş olsun canim
Sagol canım paylaşım icin
Benim esim pasta ustasi ,abisi tatli ustasi daha dun kapı caldi baktim yegen kaynim soğuk baklava gondermis ,onceki gun esim kurabiye getirmiş kendide yemiyor cocuklar zaten yemiyor taze taze yersiniz diyor bide Allah'tan annemler geldi onlara yedirdimbugun yegenimle oğluma pogaca acma vs yaptim benim ev hep bu sekilde onlara uysam halim ne olur
Cok geçmiş olsun emzirdihi icin cigere inmezse ilac kullanmasina gerek kalmiyor bana test bile yapmadılar ilac kullanamayacaksiniz diye ama atesim yada nefes problemim olmadi,2 kez sitma nöbetlerim oldu ama cok sukur ilacsiz gecti bir daha gelmesin ve insallah oda rahat atlatır
Kotu olmus ama önümüze bakalim :)
Masallah
Unide arkadasim cok uzundu valla cok zor buldu erkekler ondan kısa kaliyordu sizde uzun musunuz ? Onun ailecek öyleydi
Uzayabilir benim eltim 18 yasinda evlendi 1 sene sonra boyu uzamisti doğumdan sonra boyu uzadı :)
Allah kabul etsin canim
dusunme artik yola devam
Gunaydin gecmis olsun canim dinlen bence istersenGünaydın. Guzel bi gun.olsun...
Ya benim sol diz kapagimin yanlari.agriyo...namaz kilarken eğilemiyorum...bugün spor yapmadım...hoplamasiz ziplamasiz video öneriniz var mi
Ooo ortim yıkmış gecirmis
Bir haftadır var ağrı...ben kas hamlamasi gecer diye bekledim..ara vermek en iyisi sanirimGunaydin canım gecmis olsun
Bir kac gun dinlenip öyle basla istersen spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?