Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Büyük geçmiş olsun, inşallah bulaşmamıştır eşinize de size de. Atasözleri değişti artık coronayla imanın kimde olduğu belli değil oldu, herkese covidli muamelesi yapıp uzak durmak gerek de sosyal hayat işte mümkün olamıyor. Hemen c vit d vit takviyeye başlayın bence, en azından olduysanız da hafif atlatırsınız.

İnşallah bulaşmamistir sen onun herseyini ayir benim kardesim annemin covidli bardagindan cay icti ayni evde bulasmadi annemle babama kardesim bakti mecbur. Bizde babamdan korkuyorduk koah baslangici var ama en rahat o geçirdi cok şükür aklina kotu seyler getirme moralini yuksek tut iyi beslenin bu surecte istah azalinca agrilar artıyor . D , çinko, c, multivitamin takviyeleri alin . Kekik ,ihlamur zencefil zerdeçal çayları

Cok büyük hakka girdi o kişi burada kaç kişi temaslı olduk ya hiç mi korkmaz insan küçük çocuklarımız var bebeği olanlar vardı ya birimizin canına birşey olursa

Olabilir canım sen kendine ve çocuklara dikkat et bizde geçirdik ama eşimde belirti vardı bizde yoktu mesela tetikte ol.

Önemli olan bağışıklık sistemi dengeli sağlıklı beslen bol vitamin

Ev de var multi vitamin ise yarar mı canım

Olabilir canım sen kendine ve çocuklara dikkat et bizde geçirdik ama eşimde belirti vardı bizde yoktu mesela tetikte ol.

Önemli olan bağışıklık sistemi dengeli sağlıklı beslen bol vitamin
Çocuklara takviyeye başlayayım hemen elimden geldiğince dikkat edeceğim

Cok büyük hakka girdi o kişi burada kaç kişi temaslı olduk ya hiç mi korkmaz insan küçük çocuklarımız var bebeği olanlar vardı ya birimizin canına birşey olursa
Işte öyle insanin bir daha yuzune bakmayacaksin resmen baska cana kastetmek . Ben komsularima dedim helal etmiyorum sizden gelmisse bile bile temasli olduklari halde gezdiler ve sikayet edince evde olmaması gerek gezerken gördün aradin o eve cikti hicbir yaptırımı yok kamera kaydi bile geçersiz sayiliyor

Hiç belli olmuyor ki, eşim pozitifliyle 9 saat aynı arabada yanyana yolculuk yaptı bulaşmadı, teyzem çiçekciden para bozdurdu adam öksürmüş bulaşmış. Karı koca kendi arasında bulaştırmayan da var. O pozitifin eşine de bulaşmamıştı.
İşyerinde tavuk suyu çorbasını biten kavanoza doldururdum eve gidip çocuğa içireceğim çünkü bu akşam karnabahar pizzası yapacağım yemese sevmese diye düşündüm
Karnabahar pizzasını sen yiyeceksen bu akşam için uygun değil bence karnabahr gaz yapar, pizza malzemesi de kalorili, bugun daha hafif geçirmeni öneririm.
Aaa artık kan ve rötgene göre mi tanı koyuyorlar, ablamı da covide kan almaya vermişler ben de ne alaka diyordum.

Tamam kaptanım yarın bildirim yaparim o değil de o kadar alışmışım ki yeşile kendimi bulamadim

Merhaba canım bebeğin kaç aylık yada yasindami tamam sütün yetmiyor olabilir mamayla destekle ayına göre eğer yaşındaysa ek gıdaya geçebilirsiniz.
Ve eşler karışırlar hepimizin ki öyle bizde geçen aksm masada bagristik ama umursama geç. Yada sakin bir zamanda al karşına konuş biz.mesela öyleyiz küs durmayız gerçi bu duruma getirene kadar o kadar cokkk dil döktüm ki eşime .
Stresten sütun etkilenir. Stres yapmamaya çalis ve Kimininki Allah vrrgisiy sütü taşar kimide ben gibi az biseyin yolunu gözler seninki de öyle.muhtemelen ve bol su iç yeşillik ye canım.

Yarına birakabilirim ama ne pişireceğim diye düşünüyorum

olabilir 1 günde iyi canım neden olmasın. haftada 500 gr. 1 kg. lar çok iyi senin kilondaki insan için. biz kendimiz acele ediyoruz sadece canım benim 3 kg. dedik totem yaptık 3 kiloyu ben anca ayda veririm bilmiom mu kendimi bu hafta beş deriz ne olmuş
sen verde 300 gram ver canım. biz bu özeni göstermesek daha fazlası şuan üzerimizdeydi demi ama... bende yürüyemedim bugün malesef sağlık olsun. akşamda dr. gidecem hayırlısı bakalım. en kötü 40 dk leslie yapabilirsin evde onu yapabiliyorsun die hatırlıorum . perşembe umutsuzluğu mu çöktü sana kıyamammm benim eksimi görsen kendininkini seversin emin ol amannnn vücudumun canı sağ olsun ben kaçamak yapmadım oda ne zayıflarsa onu zayıflayacak ben şimdiden haftaya odaklıyım allah biliyo
aa estağfirullah canım çaktırmadan az ye sen salata yemen zaten harika

Çok çok çok geçmiş olsun canım inşallah sizde birşey çıkmaz

Kanda bir deger belli ediyormus simdi unuttum ama soyle ki ciğere inmemis ilk safhada kanda ciğerde temiz oluyor. Kizima bebek oldugu icin test yapmadilar ama emmesi bozuldu kuzum nefes alamiyordu gelmiyor ekip neymis kitleri yok bebeklere göre taksiyle götürün diyor taksiciler insan degil yada benden sonra binecek kisi ne olacak bebk birde maske takmıyor. Ambulansla götürdük ciğerde minik bozukluk vardi ama cok değildi kan değerleri cok bozuktu ama hemsireye dedim sevmeyin pozitif olabilir temasli , küçük covid diye bir suru sevdi artik saglikcilarda cildirdi

Küçük covid ne ya

canım çok üzüldüm. insanlarda hak kavramı yok gerçekten. umarım geçmemiştir. gönlünü ferah tut. bolca vitamin alın.
İşyerinde tavuk suyu çorbasını biten kavanoza doldururdum eve gidip çocuğa içireceğim çünkü bu akşam karnabahar pizzası yapacağım yemese sevmese diye düşündüm
migi akşama başka bişey yemelisin. salata yap bi kase onu ye bence. yarın sabah tartıda üzülmemek için akşam hafif geçmeli.
Kaptanım baktın takım elden gidiyor yarışmayı bitirdin dimi tamamdır kaptanımmm

Gerçekten topluca kafayı yedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…