Büyük geçmiş olsun, inşallah bulaşmamıştır eşinize de size de. Atasözleri değişti artık coronayla imanın kimde olduğu belli değil oldu, herkese covidli muamelesi yapıp uzak durmak gerek de sosyal hayat işte mümkün olamıyor. Hemen c vit d vit takviyeye başlayın bence, en azından olduysanız da hafif atlatırsınız.Gerçekten moral ve motivasyon acısından bitik durumdayım arkadaşlar esimin iş yerinde çalışan bir arkadaşı kovid şüphesine rağmen bunu herkesden saklayıp işe gelmeye devam etmiş bugün hep testinin pozitif olduğunu öğrenmişler hem de hastaneye kaldırılmış eşim de temaslı olmuş haliyle bi insan bunu neden yapar cidden aklım almıyor herkesten saklamış gizli gizli test olmuş sonucu beklemeden ise gelmiş neden yani neden çok mu ucuz hayatlarımız var bizim
İnşallah bulaşmamistir sen onun herseyini ayir benim kardesim annemin covidli bardagindan cay icti ayni evde bulasmadi annemle babama kardesim bakti mecbur. Bizde babamdan korkuyorduk koah baslangici var ama en rahat o geçirdi cok şükür aklina kotu seyler getirme moralini yuksek tut iyi beslenin bu surecte istah azalinca agrilar artıyor . D , çinko, c, multivitamin takviyeleri alin . Kekik ,ihlamur zencefil zerdeçal çaylarıInşaallah canım kendim için de çok korkuyorum alerjik astım var maalesef bir de mutasyonlu virüsmüş bu çocukları en etkileyen virüs Rabbim korusun esimin gidecek yeri yok olsa gidecek ama zaten 3 gündür eve gelip gidiyor bu bize de bulaşmış olabilir mi
Cok büyük hakka girdi o kişi burada kaç kişi temaslı olduk ya hiç mi korkmaz insan küçük çocuklarımız var bebeği olanlar vardı ya birimizin canına birşey olursaMaalesef oyle canim bizim komsularimiz sakladi dedeleri bizim hatun herhalde korona demis sagda solda komsum aradi dikkat et bunlar sakliyor diye, ama sacmalik su burada bir hastanede sadece ciger kan bakiyor temiz deyip gönderiyordu onlarda biz temiziz diye gezdiler kapida karsilastik maske bile takmamis kızdım .Ertesi gün oğlumda basladi sonra hepimiz eşim gitti test yapamadılar kan ciğer temiz ya ben çalışıyorum diyor yok saglik ocağından rapor aldi gitmedi semptomlar arti tanidik bulduk sürüntu yaptırdı sonucu pozitif insan biliyor kendini bile bile nasil gelir hic mi kul hakkı bilmiyorlar
Olabilir canım sen kendine ve çocuklara dikkat et bizde geçirdik ama eşimde belirti vardı bizde yoktu mesela tetikte ol.Inşaallah canım kendim için de çok korkuyorum alerjik astım var maalesef bir de mutasyonlu virüsmüş bu çocukları en etkileyen virüs Rabbim korusun esimin gidecek yeri yok olsa gidecek ama zaten 3 gündür eve gelip gidiyor bu bize de bulaşmış olabilir mi
Ev de var multi vitamin ise yarar mı canımBüyük geçmiş olsun, inşallah bulaşmamıştır eşinize de size de. Atasözleri değişti artık coronayla imanın kimde olduğu belli değil oldu, herkese covidli muamelesi yapıp uzak durmak gerek de sosyal hayat işte mümkün olamıyor. Hemen c vit d vit takviyeye başlayın bence, en azından olduysanız da hafif atlatırsınız.
Çocuklara takviyeye başlayayım hemen elimden geldiğince dikkat edeceğimOlabilir canım sen kendine ve çocuklara dikkat et bizde geçirdik ama eşimde belirti vardı bizde yoktu mesela tetikte ol.
Önemli olan bağışıklık sistemi dengeli sağlıklı beslen bol vitamin
Işte öyle insanin bir daha yuzune bakmayacaksin resmen baska cana kastetmek . Ben komsularima dedim helal etmiyorum sizden gelmisse bile bile temasli olduklari halde gezdiler ve sikayet edince evde olmaması gerek gezerken gördün aradin o eve cikti hicbir yaptırımı yok kamera kaydi bile geçersiz sayiliyorCok büyük hakka girdi o kişi burada kaç kişi temaslı olduk ya hiç mi korkmaz insan küçük çocuklarımız var bebeği olanlar vardı ya birimizin canına birşey olursa
Hiç belli olmuyor ki, eşim pozitifliyle 9 saat aynı arabada yanyana yolculuk yaptı bulaşmadı, teyzem çiçekciden para bozdurdu adam öksürmüş bulaşmış. Karı koca kendi arasında bulaştırmayan da var. O pozitifin eşine de bulaşmamıştı.Inşaallah canım kendim için de çok hkorkuyorum alerjik astım var maalesef bir de mutasyonlu virüsmüş bu çocukları en etkileyen virüs Rabbim korusun esimin gidecek yeri yok olsa gidecek ama zaten 3 gündür eve gelip gidiyor bu bize de bulaşmış olabilir mi
Karnabahar pizzasını sen yiyeceksen bu akşam için uygun değil bence karnabahr gaz yapar, pizza malzemesi de kalorili, bugun daha hafif geçirmeni öneririm.İşyerinde tavuk suyu çorbasını biten kavanoza doldururdum eve gidip çocuğa içireceğim çünkü bu akşam karnabahar pizzası yapacağımyemese sevmese diye düşündüm
Aaa artık kan ve rötgene göre mi tanı koyuyorlar, ablamı da covide kan almaya vermişler ben de ne alaka diyordum.Maalesef oyle canim bizim komsularimiz sakladi dedeleri bizim hatun herhalde korona demis sagda solda komsum aradi dikkat et bunlar sakliyor diye, ama sacmalik su burada bir hastanede sadece ciger kan bakiyor temiz deyip gönderiyordu onlarda biz temiziz diye gezdiler kapida karsilastik maske bile takmamis kızdım .Ertesi gün oğlumda basladi sonra hepimiz eşim gitti test yapamadılar kan ciğer temiz ya ben çalışıyorum diyor yok saglik ocağından rapor aldi gitmedi semptomlar arti tanidik bulduk sürüntu yaptırdı sonucu pozitif insan biliyor kendini bile bile nasil gelir hic mi kul hakkı bilmiyorlar
Tamam kaptanım yarın bildirim yaparimKizlar oncelikle plank ve leg raise yarismasina son veriyorum
Haftaya baska yarışlar yapariz.....
Birde geleneksel hale gelen persembe tarti hatırlatmasını yapayim
Kizlar yarin bildirim yaparken tarihe ve nota dikkat ederek bildirim yapmayi unutmayin
Eksik notlu bildirimler gecersiz sayilacak
@Elif Eylul
@Nidsalii
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
Chedarice
@sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@SATURN71
@Zeynolin44
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
Wilma11
@Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@first ladyy
@AhSen_2504
@bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
@Elhan
birbeste
@sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
Merhaba canım bebeğin kaç aylık yada yasindami tamam sütün yetmiyor olabilir mamayla destekle ayına göre eğer yaşındaysa ek gıdaya geçebilirsiniz.Merhaba kizlar yine buradan koptum bu aralar, diyetimi bozdum moralim yerlerde toparlayamıyorum kendimi
Gecen aksam bebeğime sütüm yetmedi gece yarılarına kadar ağladı eşimde sert çıkıştı bana cocuk ac bilmem ne bilmem ne konuştu vs
Hemen meyve püresi falan verdim uyudu cocuk sonra eşimle atiştik aramız limoni hic keyfim yok hersey bu aralar üst üste geliyo ev yarim yamalak kaldi ramazan geliyo benn hangisine yetiseyim hangisini yapayım Allah aşkınıza biz kadınların hali niye bu kadar zor tüm çileler bizemi sadece
Yarına birakabilirim ama ne pişireceğim diye düşünüyorumHiç belli olmuyor ki, eşim pozitifliyle 9 saat aynı arabada yanyana yolculuk yaptı bulaşmadı, teyzem çiçekciden para bozdurdu adam öksürmüş bulaşmış. Karı koca kendi arasında bulaştırmayan da var. O pozitifin eşine de bulaşmamıştı.
Karnabahar pizzasını sen yiyeceksen bu akşam için uygun değil bence karnabahr gaz yapar, pizza malzemesi de kalorili, bugun daha hafif geçirmeni öneririm.
Aaa artık kan ve rötgene göre mi tanı koyuyorlar, ablamı da covide kan almaya vermişler ben de ne alaka diyordum.
Hiç yoktan iyidirEv de var multi vitamin ise yarar mı canım
olabilir 1 günde iyi canım neden olmasın. haftada 500 gr. 1 kg. lar çok iyi senin kilondaki insan için. biz kendimiz acele ediyoruz sadece canım benim 3 kg. dedik totem yaptık 3 kiloyu ben anca ayda veririm bilmiom mu kendimi bu hafta beş deriz ne olmuşCanım haftamizin bir günü dahi olsa detoks yapsak yeter bize. Benim sonuçlar dün iyiydi ama bugün çok iç açıcı değildi. Bakalım yarın sabaha aynı ritmi tutturursam iyi. Seni hayal kırıklığına ugratmak istemiyorum. Bir kilo kadar gider zannımca. Bugün hava çok bozuk yağmur ve soğuk ikisi bir arada... yürüyüş yapamıyorum aksilige bak...hayırlısı artık.
aa estağfirullah canım çaktırmadan az ye sen salata yemen zaten harikaOo rakibem hızlı geliyorsun
Koku 3-4. Gün gitti bende insallah hafif atlatir
canim aslinda doğru bilinen yanlis bu aktardan aldigin acik cayin hicbir etiketi yok o cay ne zamandir aktarda , ne zaman geldi, kimlerin elinden gecti en tehkikelisi aflotoksin yuzunden acik yesilcayla zehirlenip ölen var . Onun yerine kutulu dökme yeşilçay tercih edilmeli skt si uretimi vs belli olan
Korumaya bir ulassam abla kendim bile yaparım. En kaliteli baklavada bile glikoz surubu kullaniliyor en iyisi evde yapmak miss gibi
Cok sevindim zamanla azalacak sure 5 dk da dalacak
supersin oldun sen migim :)
Uykumusum hemen yazıyorum
yuklenme bence bir sure kalici bir sakatlık kalmasin , buz kompleksi uygula aksamlari
Bir nevi pro günü gibi bol eksiler
Cok ozur dilerim malesef ben yapamadım annem ablam geldi ki annem emzirdigim icin sadece oyle bir su içtiğimi görse vurur benisalata yedim
Çok çok çok geçmiş olsun canım inşallah sizde birşey çıkmazCok büyük hakka girdi o kişi burada kaç kişi temaslı olduk ya hiç mi korkmaz insan küçük çocuklarımız var bebeği olanlar vardı ya birimizin canına birşey olursa
Kanda bir deger belli ediyormus simdi unuttum ama soyle ki ciğere inmemis ilk safhada kanda ciğerde temiz oluyor. Kizima bebek oldugu icin test yapmadilar ama emmesi bozuldu kuzum nefes alamiyordu gelmiyor ekip neymis kitleri yok bebeklere göre taksiyle götürün diyor taksiciler insan degil yada benden sonra binecek kisi ne olacak bebk birde maske takmıyor. Ambulansla götürdük ciğerde minik bozukluk vardi ama cok değildi kan değerleri cok bozuktu ama hemsireye dedim sevmeyin pozitif olabilir temasli , küçük covid diye bir suru sevdi artik saglikcilarda cildirdiHiç belli olmuyor ki, eşim pozitifliyle 9 saat aynı arabada yanyana yolculuk yaptı bulaşmadı, teyzem çiçekciden para bozdurdu adam öksürmüş bulaşmış. Karı koca kendi arasında bulaştırmayan da var. O pozitifin eşine de bulaşmamıştı.
Karnabahar pizzasını sen yiyeceksen bu akşam için uygun değil bence karnabahr gaz yapar, pizza malzemesi de kalorili, bugun daha hafif geçirmeni öneririm.
Aaa artık kan ve rötgene göre mi tanı koyuyorlar, ablamı da covide kan almaya vermişler ben de ne alaka diyordum.
Tamam kaptanım yarın bildirim yaparimo değil de o kadar alışmışım ki yeşile kendimi bulamadim
Küçük covid ne yaKanda bir deger belli ediyormus simdi unuttum ama soyle ki ciğere inmemis ilk safhada kanda ciğerde temiz oluyor. Kizima bebek oldugu icin test yapmadilar ama emmesi bozuldu kuzum nefes alamiyordu gelmiyor ekip neymis kitleri yok bebeklere göre taksiyle götürün diyor taksiciler insan degil yada benden sonra binecek kisi ne olacak bebk birde maske takmıyor. Ambulansla götürdük ciğerde minik bozukluk vardi ama cok değildi kan değerleri cok bozuktu ama hemsireye dedim sevmeyin pozitif olabilir temasli , küçük covid diye bir suru sevdi artik saglikcilarda cildirdi
canım çok üzüldüm. insanlarda hak kavramı yok gerçekten. umarım geçmemiştir. gönlünü ferah tut. bolca vitamin alın.Gerçekten moral ve motivasyon acısından bitik durumdayım arkadaşlar esimin iş yerinde çalışan bir arkadaşı kovid şüphesine rağmen bunu herkesden saklayıp işe gelmeye devam etmiş bugün hep testinin pozitif olduğunu öğrenmişler hem de hastaneye kaldırılmış eşim de temaslı olmuş haliyle bi insan bunu neden yapar cidden aklım almıyor herkesten saklamış gizli gizli test olmuş sonucu beklemeden ise gelmiş neden yani neden çok mu ucuz hayatlarımız var bizim
migi akşama başka bişey yemelisin. salata yap bi kase onu ye bence. yarın sabah tartıda üzülmemek için akşam hafif geçmeli.İşyerinde tavuk suyu çorbasını biten kavanoza doldururdum eve gidip çocuğa içireceğim çünkü bu akşam karnabahar pizzası yapacağımyemese sevmese diye düşündüm
Kaptanım baktın takım elden gidiyor yarışmayı bitirdin dimiKizlar oncelikle plank ve leg raise yarismasina son veriyorum
Haftaya baska yarışlar yapariz.....
Birde geleneksel hale gelen persembe tarti hatırlatmasını yapayim
Kizlar yarin bildirim yaparken tarihe ve nota dikkat ederek bildirim yapmayi unutmayin
Eksik notlu bildirimler gecersiz sayilacak
@Elif Eylul
@Nidsalii
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
Chedarice
@sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@SATURN71
@Zeynolin44
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
Wilma11
@Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@first ladyy
@AhSen_2504
@bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
@Elhan
birbeste
@sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
Gerçekten topluca kafayı yedik.Kanda bir deger belli ediyormus simdi unuttum ama soyle ki ciğere inmemis ilk safhada kanda ciğerde temiz oluyor. Kizima bebek oldugu icin test yapmadilar ama emmesi bozuldu kuzum nefes alamiyordu gelmiyor ekip neymis kitleri yok bebeklere göre taksiyle götürün diyor taksiciler insan degil yada benden sonra binecek kisi ne olacak bebk birde maske takmıyor. Ambulansla götürdük ciğerde minik bozukluk vardi ama cok değildi kan değerleri cok bozuktu ama hemsireye dedim sevmeyin pozitif olabilir temasli , küçük covid diye bir suru sevdi artik saglikcilarda cildirdi
Valla takimda saglam kisi kalmayacak dedim en iyisi bitirmek herkes kendine uygun sporlari yapsinKaptanım baktın takım elden gidiyor yarışmayı bitirdin dimitamamdır kaptanımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?