- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Migi ciddi ciddi Perşembe günü bunu mu yiyeceksin yaniİşyerinde tavuk suyu çorbasını biten kavanoza doldururdum eve gidip çocuğa içireceğim çünkü bu akşam karnabahar pizzası yapacağımyemese sevmese diye düşündüm
Şimdi aynısını aklımdan geçirdim herhalde yine evaya vurdu kendini dedim, inşallah öyledir kötü bişi yokturCordelia nın sesi çıkmıyor bugün. Yazdıysa da görmedim ama bi sorun dimi canımm? Genelde burada oluyorsun ya ondan merak ettim..
Eva yapıyordurCordelia nın sesi çıkmıyor bugün. Yazdıysa da görmedim ama bi sorun dimi canımm? Genelde burada oluyorsun ya ondan merak ettim..
Artık bir şey duyunca şaşırmamaya alıştırıyorum kendimi. insanları anlamak ne mümkün. bu saçmalıklar bu vicdansızlıklar sadece ben demelikler giderek çoğaldı gitti. daha ilerisi değil 5 sene sonra günaydın diecek adam kalmayacak galiba etrafta. imanı olan vicdanı olan bunu yapamaz zaten. allahtan korkmak lazım diecem yine bu sözler anlayanına gidecek. anlamayana ne yapsa ne desen boş.. adam yıllarca içerde yatıyo çıkıp karısını öldürüp geri yatıyo.. daha ne ceza hangi söz tesir ederki bunlara... insanlık çok değişti vallahiGerçekten moral ve motivasyon acısından bitik durumdayım arkadaşlar esimin iş yerinde çalışan bir arkadaşı kovid şüphesine rağmen bunu herkesden saklayıp işe gelmeye devam etmiş bugün hep testinin pozitif olduğunu öğrenmişler hem de hastaneye kaldırılmış eşim de temaslı olmuş haliyle bi insan bunu neden yapar cidden aklım almıyor herkesten saklamış gizli gizli test olmuş sonucu beklemeden ise gelmiş neden yani neden çok mu ucuz hayatlarımız var bizim
Bazı İnsanları anlamak çok zor canımCok büyük hakka girdi o kişi burada kaç kişi temaslı olduk ya hiç mi korkmaz insan küçük çocuklarımız var bebeği olanlar vardı ya birimizin canına birşey olursa
Noluurrrrrrr hep böyle şeyler yazınnnnnnnnnnnnnnn bunlar bana ilaç ilaaaççççççççççççççHaydi kızlaruçuşa geçiyoruz bugün persembe Perşembe bugun per-sem-be
karnabahar pizzasini yarina birakirimMigi ciddi ciddi Perşembe günü bunu mu yiyeceksin yaniben olsam daha hafif yerim Perşembe günü
Haşlanmış sebze salata , tavuk salata ,balık salata, çorba salata , kısaca salatakarnabahar pizzasini yarina birakirim
bugün ne pişirecegim kara kara düşünüyorum
çok geçmiş olsunGerçekten moral ve motivasyon acısından bitik durumdayım arkadaşlar esimin iş yerinde çalışan bir arkadaşı kovid şüphesine rağmen bunu herkesden saklayıp işe gelmeye devam etmiş bugün hep testinin pozitif olduğunu öğrenmişler hem de hastaneye kaldırılmış eşim de temaslı olmuş haliyle bi insan bunu neden yapar cidden aklım almıyor herkesten saklamış gizli gizli test olmuş sonucu beklemeden ise gelmiş neden yani neden çok mu ucuz hayatlarımız var bizim
eşim doymaz bunlarlaHaşlanmış sebze salata , tavuk salata ,balık salata, çorba salata , kısaca salata
tabiikide yarına bırakman nokta atışı olmuş canım.. sen nie bizim detoksumuza katılmıyosun de bakam banakarnabahar pizzasini yarina birakirim
Çok tuhaf gerçekten zaten kendi canlarına kıymet vermedikleri gibi bilerek ve isteyerek başka canlara zarar vermeleri de cabasi size de çok geçmiş olsun insaAllah biz de bir temas yoktur diye dua ediyorumIşte öyle insanin bir daha yuzune bakmayacaksin resmen baska cana kastetmek . Ben komsularima dedim helal etmiyorum sizden gelmisse bile bile temasli olduklari halde gezdiler ve sikayet edince evde olmaması gerek gezerken gördün aradin o eve cikti hicbir yaptırımı yok kamera kaydi bile geçersiz sayiliyor
InsaAllah canım normal kovidden geçtim bu yeni varyand ya o çok canımı sıktı kendi canımı da geçtim Rabbim evlatlarımı korusunHiç belli olmuyor ki, eşim pozitifliyle 9 saat aynı arabada yanyana yolculuk yaptı bulaşmadı, teyzem çiçekciden para bozdurdu adam öksürmüş bulaşmış. Karı koca kendi arasında bulaştırmayan da var. O pozitifin eşine de bulaşmamıştı.
Karnabahar pizzasını sen yiyeceksen bu akşam için uygun değil bence karnabahr gaz yapar, pizza malzemesi de kalorili, bugun daha hafif geçirmeni öneririm.
Aaa artık kan ve rötgene göre mi tanı koyuyorlar, ablamı da covide kan almaya vermişler ben de ne alaka diyordum.
Tamm canımHiç yoktan iyidir
Gerçekten mesajın içimi bir nebze ferahlatti Rabbim korktugumuza uğratmasın insaAllahArtık bir şey duyunca şaşırmamaya alıştırıyorum kendimi. insanları anlamak ne mümkün. bu saçmalıklar bu vicdansızlıklar sadece ben demelikler giderek çoğaldı gitti. daha ilerisi değil 5 sene sonra günaydın diecek adam kalmayacak galiba etrafta. imanı olan vicdanı olan bunu yapamaz zaten. allahtan korkmak lazım diecem yine bu sözler anlayanına gidecek. anlamayana ne yapsa ne desen boş.. adam yıllarca içerde yatıyo çıkıp karısını öldürüp geri yatıyo.. daha ne ceza hangi söz tesir ederki bunlara... insanlık çok değişti vallahi
korktuğundan emin etsin rabbim. şuan tek tutanacak dalın nasipte varsa zaten her yerden gelirdi demek sanırım ... takviler almak.. başka yapacak hiç bir şeyin yok arkadaşım.. olmadan üzülme olursanız tedbire devam et. psikoloji çok önemli... allah yardımcınız olsun...
dün akşam serviste önümde oturan arkadaşın gece kovıd olduğu ortaya çıkmış.. etkilendim ilk ama tevekküle bıraktım.. ne gelirse kuluna mevlasından gelir öyleya
tavuğa domates doğra su koy al sana sulu yemekeşim doymaz bunlarla
o sulu yemek istiyor hemde maşallah 3 tabak yiyor. o yüzden onu düşünüyorum
Sen kendine bak eşi boşvereşim doymaz bunlarla
o sulu yemek istiyor hemde maşallah 3 tabak yiyor. o yüzden onu düşünüyorum
bugün öğle kabak detoksu yaptım.tabiikide yarına bırakman nokta atışı olmuş canım.. sen nie bizim detoksumuza katılmıyosun de bakam banabizi mi beğenmedin menümüzü mü
Sağol canım çok kaotik bir hafta yaşıyorum hiç bitmiyor bu haftaçok geçmiş olsun
Kabak, 4 kabakla deli doyuluyor, artık favori yemeğim kabak yemediğim yıllara yazıkmışkarnabahar pizzasini yarina birakirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?