Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İşyerinde tavuk suyu çorbasını biten kavanoza doldururdum eve gidip çocuğa içireceğim çünkü bu akşam karnabahar pizzası yapacağım yemese sevmese diye düşündüm
Migi ciddi ciddi Perşembe günü bunu mu yiyeceksin yani ben olsam daha hafif yerim Perşembe günü

Cordelia nın sesi çıkmıyor bugün. Yazdıysa da görmedim ama bi sorun dimi canımm? Genelde burada oluyorsun ya ondan merak ettim..
Şimdi aynısını aklımdan geçirdim herhalde yine evaya vurdu kendini dedim, inşallah öyledir kötü bişi yoktur

Artık bir şey duyunca şaşırmamaya alıştırıyorum kendimi. insanları anlamak ne mümkün. bu saçmalıklar bu vicdansızlıklar sadece ben demelikler giderek çoğaldı gitti. daha ilerisi değil 5 sene sonra günaydın diecek adam kalmayacak galiba etrafta. imanı olan vicdanı olan bunu yapamaz zaten. allahtan korkmak lazım diecem yine bu sözler anlayanına gidecek. anlamayana ne yapsa ne desen boş.. adam yıllarca içerde yatıyo çıkıp karısını öldürüp geri yatıyo.. daha ne ceza hangi söz tesir ederki bunlara... insanlık çok değişti vallahi
korktuğundan emin etsin rabbim. şuan tek tutanacak dalın nasipte varsa zaten her yerden gelirdi demek sanırım ... takviler almak.. başka yapacak hiç bir şeyin yok arkadaşım.. olmadan üzülme olursanız tedbire devam et. psikoloji çok önemli... allah yardımcınız olsun...
dün akşam serviste önümde oturan arkadaşın gece kovıd olduğu ortaya çıkmış.. etkilendim ilk ama tevekküle bıraktım.. ne gelirse kuluna mevlasından gelir öyleya

Cok büyük hakka girdi o kişi burada kaç kişi temaslı olduk ya hiç mi korkmaz insan küçük çocuklarımız var bebeği olanlar vardı ya birimizin canına birşey olursa
Bazı İnsanları anlamak çok zor canım
İnşallah korktuğuna uğramazsın.
Güzel beslenin güzel olur inşallah

Haydi kızlar uçuşa geçiyoruz bugün persembe Perşembe bugun per-sem-be
Noluurrrrrrr hep böyle şeyler yazınnnnnnnnnnnnnnn bunlar bana ilaç ilaaaçççççççççççççç silkelenme vesilesi bunlar

çok geçmiş olsun

karnabahar pizzasini yarina birakirim
bugün ne pişirecegim kara kara düşünüyorum
tabiikide yarına bırakman nokta atışı olmuş canım.. sen nie bizim detoksumuza katılmıyosun de bakam bana bizi mi beğenmedin menümüzü mü

Çok tuhaf gerçekten zaten kendi canlarına kıymet vermedikleri gibi bilerek ve isteyerek başka canlara zarar vermeleri de cabasi size de çok geçmiş olsun insaAllah biz de bir temas yoktur diye dua ediyorum
InsaAllah canım normal kovidden geçtim bu yeni varyand ya o çok canımı sıktı kendi canımı da geçtim Rabbim evlatlarımı korusun
Hiç yoktan iyidir
Tamm canım
Gerçekten mesajın içimi bir nebze ferahlatti Rabbim korktugumuza uğratmasın insaAllah

karnabahar pizzasini yarina birakirim
bugün ne pişirecegim kara kara düşünüyorum
Kabak, 4 kabakla deli doyuluyor, artık favori yemeğim kabak yemediğim yıllara yazıkmış 3-4 kabak küçük lüçüknkare kare doğra kırmızı biberi de tavada sotele baya sotelendikten sonra üzerine 1 yk zeytinyağı gezdir, tuz karabiber kimyon nane kırmızı biber. Bitti gitti. Küçük bayılıyor buna.çocuklara yoğurt çorbası ve karabuğday pilavı var bugun, eşime zaten yemek yapmıyorum. Sen de yap bulgur pilavı yesin evdekiler sen yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…