Aynen de öyle hemde kısa sürede ben sabahları ödem oldugunu düşünüyorum bundan sonra spor sonrası tartılırım inşallahTamamdır canımm. bugünde akşam sizlerleyim
tebrikler canım emek verip karşılığını almak ne güzel değil mi?
geçmiş olsun canım belki de yırtılmış olabilir zorlama kendini.
afiyet olsun şimiden canımm çok hafif menü
Ben de ilk defa yaşadım bunu bugüncanım o bende de oluyor terle su attığından o ödem oluyo çoğu geri geliyor malesefama bir kısmı da kalıcı gidiyo.
sağol canım evet çok yüklendim birden doğumdan sonra korse kullanmadım tam alt karın için güzel hareketler dedim çok yaptım sanırımGecmis olsun canım plank ve leg raiseden olmustur
Bir kac gun dinlen yuruyus yapabilirsin
Afiyet olsun canım
Geçer yarına canım bir çeşit karın egzersizi bu aslında çok zorlamadan artırmak gerekiyor.Dün akşam çok yaptım önce 10 set sonra 6 set daha yaptım plankı en sonr ayapayım dedim 60 sn zor yaptım sonra kıvrandım resmen sabah iyiydim aslında işe gelince yine başladı ağrımaya Akşam duş alırım spor çok yapmıcam bugün yürüyüş yaparım öğle arasında
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.hangi sporları yaptın canım benim karnım çok agrıyor kas mı yırtıldı acaba ne eğilebiliyorum ne dik durabiliyorum
Aslinda günlük belli sayılar yapsan duzenli olarak fayda görürsünsağol canım evet çok yüklendim birden doğumdan sonra korse kullanmadım tam alt karın için güzel hareketler dedim çok yaptım sanırım
Ama canım spor birden fayda etmiyor ki. Düzenli ve sürekli olursa fayda ediyor. Ben zorlandığım noktada bırakıyorum. Uzun zamandır plank yapıyorum.. İlk defa dün bir dakika yaptım. Ne olur dikkatli olun.sağol canım evet çok yüklendim birden doğumdan sonra korse kullanmadım tam alt karın için güzel hareketler dedim çok yaptım sanırım
ııımmmmm en sevdiğimmmmmmm20 dk Hit cardio ve 23 dk yüksek tempolu koşu devam da edecem bugün
anlaştık canım :)Tamamdır canımm. bugünde akşam sizlerleyim
tebrikler canım emek verip karşılığını almak ne güzel değil mi?
geçmiş olsun canım belki de yırtılmış olabilir zorlama kendini.
afiyet olsun şimiden canımm çok hafif menü
yapalım anasını satamYansın persembeleeeer
Bence bu detoksu her perşembe yapalım...
aynen yaa her gün yapmamız şartttttBen de ilk defa yaşadım bunu bugünhayret kaldım. O ödem için günlük spor lazım ama çocuklardan yapamıyorum malesef
Tamm ablacım yapacağım onuSalatalık, maydanoz, limon da olur kuzum...evde başka hangi meyve varsa onu da ekle...
Ayyy kız ben bugün yapmiycam tansiyonum düştü herhalde başım dönüyor normal öğlen sebze akşam protein yicemkızlar kızlar son gün detoksumuza hazır mısınızzz
bugün kendini şiş hissedenlerrrrrrrr
artı çıkanlarrrrrrrrrrrrrrrr
bu hafta kilo veremeyenlerrrrrrrrrrrrrrr
öğlen ve akşam yapın bu detoksları özellikle tarif 1 i deneyin 2 öğünde de size tavsiyem nacizane
8 kişiyiz canlar 2 akşamımız kaldı ona göre ha gayrettttttttttttttttt
benElhan @birazhuzurdu2008 @Cedarice Cordelia @kackaloribu @T u t a s t e Kmsl Hnd
Bu akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz. (İsteyen öğle akşam yapsın)
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay
Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.
Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay
Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.
tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
hangi sporları yaptın canım benim karnım çok agrıyor kas mı yırtıldı acaba ne eğilebiliyorum ne dik durabiliyorum
Canım çok fazla yapma az az yap bende de iki gündür var alt karını acaip çalıştıran bir hareketmis kaslar çalıştığı için ağrı iyi birşey aslındaDün akşam çok yaptım önce 10 set sonra 6 set daha yaptım plankı en sonr ayapayım dedim 60 sn zor yaptım sonra kıvrandım resmen sabah iyiydim aslında işe gelince yine başladı ağrımaya Akşam duş alırım spor çok yapmıcam bugün yürüyüş yaparım öğle arasında
Şanssızısız bu konudaııımmmmm en sevdiğimmmmmmm
anlaştık canım :)
aynen menüm hafif oldu menüm... cuma akşamına 2 baklava yiyecem die 1 haftadır aç geziom yapılır mı bu bana benim caanım metabolizmam yapılır mı
yapalım anasını satamhatırlatalım birbirimize emi canım bu hafta bence senin sonuçlar çok iyi gelcek çok merak ediyorum seninkini
aynen yaa her gün yapmamız şarttttt
Tamm ablacimkızlar kızlar son gün detoksumuza hazır mısınızzz
bugün kendini şiş hissedenlerrrrrrrr
artı çıkanlarrrrrrrrrrrrrrrr
bu hafta kilo veremeyenlerrrrrrrrrrrrrrr
öğlen ve akşam yapın bu detoksları özellikle tarif 1 i deneyin 2 öğünde de size tavsiyem nacizane
8 kişiyiz canlar 2 akşamımız kaldı ona göre ha gayrettttttttttttttttt
benElhan @birazhuzurdu2008 @Cedarice Cordelia @kackaloribu @T u t a s t e Kmsl Hnd
Bu akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz. (İsteyen öğle akşam yapsın)
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay
Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.
Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay
Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.
tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
Canım haftamizin bir günü dahi olsa detoks yapsak yeter bize. Benim sonuçlar dün iyiydi ama bugün çok iç açıcı değildi. Bakalım yarın sabaha aynı ritmi tutturursam iyi. Seni hayal kırıklığına ugratmak istemiyorum. Bir kilo kadar gider zannımca. Bugün hava çok bozuk yağmur ve soğuk ikisi bir arada... yürüyüş yapamıyorum aksilige bak...hayırlısı artık.ııımmmmm en sevdiğimmmmmmm
anlaştık canım :)
aynen menüm hafif oldu menüm... cuma akşamına 2 baklava yiyecem die 1 haftadır aç geziom yapılır mı bu bana benim caanım metabolizmam yapılır mı
yapalım anasını satamhatırlatalım birbirimize emi canım bu hafta bence senin sonuçlar çok iyi gelcek çok merak ediyorum seninkini
aynen yaa her gün yapmamız şarttttt
Çok sevindim.Tamm ablacım yapacağım onu
Uzaktan uzağa seviyorum mesajlarını okumayı...Ablammmmm
Ah canım ablam çok teşekkür ederimUzaktan uzağa seviyorum mesajlarını okumayı...sağlıklı, huzurlu, problemsiz gecsiz günün. ( bunun anlamı hem dualarimda hem yureğimdesin)
Gunaydinnn kizlar
Herkes icin güzel bi perşembe olsun insallah
7.nisan carsamba
Öğle
2 yumurtayla omlet
Peynir
Yesillik
2 wasa
Ara
1 avuc kuruyemis
3 hurma
Aksam
1 tb taze fasulye
Salata
Yogurt
1 dil. Tb ekm.
Su +detoks cayi
Bugün ki menümde gelsin
kahvaltı 09:00
2 yumurta haşlama 3 kayısı ve nescafe
öğlen :
bol yeşillik ve 3 domates
ara: 3 kayısı, nescafe
akşam:
tarif 1 detoks
aralarda türk kahvesi nescafe içiyorum hep
su 2 lt.
sporu yazarım
Afiyet olsun kizlarKzilar bende dünün menüsünü yazamadım dünü ve bugünü yazayım hemen
07.03.2021 Çarşamba kahvaltı saat 08.30
1 domates 1 salata 2 dilim çavdar ekmeği 4 zeytin 1 dilim peynir
Ara 10.00
1 kivi
Öğlen13.30
salata , yeşil mercimek çorbası 1 kepçe 1 dolma
Ara aksm ustu
Kırmızı lahana salatası 2 yemek kaşığı
Patates salatası 2 yemek kaşığı
Ara17.00
Türk kahvesi
Ara 22.00
1 kivi
9000 adım
2 litre su aksam çok toktum detoks yapamadım
08.03.2021 Perşembe menusu
Kahvaltı 08.30
1 domates, 2 salata, 2 zeytin, 1 dilim peynir, 3 dilim kepek ekmeği, sucuklu yumurta 4 catal
Öğlen 13.00 gibi salata yerim yanına 1. Detoks suyu
Ve akşam 19.00 gibibirbeste ablamın 1. Detokslarini yapicam aralara bol su ve Türk kahvesi serpistiricem
30 dakika Leslie
Bugün hafif geçirmeyi planlıyorum
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Elhan @I-cell_84 birbeste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?