Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen de öyle hemde kısa sürede ben sabahları ödem oldugunu düşünüyorum bundan sonra spor sonrası tartılırım inşallah

canım o bende de oluyor terle su attığından o ödem oluyo çoğu geri geliyor malesef ama bir kısmı da kalıcı gidiyo.
Ben de ilk defa yaşadım bunu bugün hayret kaldım. O ödem için günlük spor lazım ama çocuklardan yapamıyorum malesef

Gecmis olsun canım plank ve leg raiseden olmustur
Bir kac gun dinlen yuruyus yapabilirsin

Afiyet olsun canım
sağol canım evet çok yüklendim birden doğumdan sonra korse kullanmadım tam alt karın için güzel hareketler dedim çok yaptım sanırım

Geçer yarına canım bir çeşit karın egzersizi bu aslında çok zorlamadan artırmak gerekiyor.

sağol canım evet çok yüklendim birden doğumdan sonra korse kullanmadım tam alt karın için güzel hareketler dedim çok yaptım sanırım
Ama canım spor birden fayda etmiyor ki. Düzenli ve sürekli olursa fayda ediyor. Ben zorlandığım noktada bırakıyorum. Uzun zamandır plank yapıyorum.. İlk defa dün bir dakika yaptım. Ne olur dikkatli olun.

20 dk Hit cardio ve 23 dk yüksek tempolu koşu devam da edecem bugün
ııımmmmm en sevdiğimmmmmmm
anlaştık canım :)
aynen menüm hafif oldu menüm... cuma akşamına 2 baklava yiyecem die 1 haftadır aç geziom yapılır mı bu bana benim caanım metabolizmam yapılır mı
Yansın persembeleeeer
Bence bu detoksu her perşembe yapalım...
yapalım anasını satam hatırlatalım birbirimize emi canım bu hafta bence senin sonuçlar çok iyi gelcek çok merak ediyorum seninkini
Ben de ilk defa yaşadım bunu bugün hayret kaldım. O ödem için günlük spor lazım ama çocuklardan yapamıyorum malesef
aynen yaa her gün yapmamız şarttttt

Ayyy kız ben bugün yapmiycam tansiyonum düştü herhalde başım dönüyor normal öğlen sebze akşam protein yicem

hangi sporları yaptın canım benim karnım çok agrıyor kas mı yırtıldı acaba ne eğilebiliyorum ne dik durabiliyorum

Canım çok fazla yapma az az yap bende de iki gündür var alt karını acaip çalıştıran bir hareketmis kaslar çalıştığı için ağrı iyi birşey aslında

Şanssızısız bu konuda

Tamm ablacim

Canım haftamizin bir günü dahi olsa detoks yapsak yeter bize. Benim sonuçlar dün iyiydi ama bugün çok iç açıcı değildi. Bakalım yarın sabaha aynı ritmi tutturursam iyi. Seni hayal kırıklığına ugratmak istemiyorum. Bir kilo kadar gider zannımca. Bugün hava çok bozuk yağmur ve soğuk ikisi bir arada... yürüyüş yapamıyorum aksilige bak...hayırlısı artık.

Uzaktan uzağa seviyorum mesajlarını okumayı... sağlıklı, huzurlu, problemsiz gecsiz günün. ( bunun anlamı hem dualarimda hem yureğimdesin)
Ah canım ablam çok teşekkür ederim sende benim duamdasin

Kzilar bende dünün menüsünü yazamadım dünü ve bugünü yazayım hemen
07.03.2021 Çarşamba kahvaltı saat 08.30
1 domates 1 salata 2 dilim çavdar ekmeği 4 zeytin 1 dilim peynir
Ara 10.00
1 kivi
Öğlen13.30
salata , yeşil mercimek çorbası 1 kepçe 1 dolma
Ara aksm ustu
Kırmızı lahana salatası 2 yemek kaşığı
Patates salatası 2 yemek kaşığı
Ara17.00
Türk kahvesi
Ara 22.00
1 kivi
9000 adım
2 litre su aksam çok toktum detoks yapamadım
08.03.2021 Perşembe menusu
Kahvaltı 08.30
1 domates, 2 salata, 2 zeytin, 1 dilim peynir, 3 dilim kepek ekmeği, sucuklu yumurta 4 catal
Öğlen 13.00 gibi salata yerim yanına 1. Detoks suyu
Ve akşam 19.00 gibi birbeste ablamın 1. Detokslarini yapicam aralara bol su ve Türk kahvesi serpistiricem
30 dakika Leslie
Bugün hafif geçirmeyi planlıyorum
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Elhan @I-cell_84 birbeste

Gunaydinnn kizlar

Herkes icin güzel bi perşembe olsun insallah

7.nisan carsamba

Öğle
2 yumurtayla omlet
Peynir
Yesillik
2 wasa

Ara
1 avuc kuruyemis
3 hurma

Aksam
1 tb taze fasulye
Salata
Yogurt
1 dil. Tb ekm.

Su +detoks cayi

Afiyet olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…