daha dün yedim tavuğu mantar sotenin içinde tavuk varditavuğa domates doğra su koy al sana sulu yemekgüzelde oluyo seviyorsa
daha öğlen yaptım kabagi yagsiz soteledim :) küçük kavanoza koydum içine kefir attim karıştırıp yedim :) baharat atmadim. böle de güzel oluyor:)Kabak, 4 kabakla deli doyuluyor, artık favori yemeğim kabak yemediğim yıllara yazıkmış3-4 kabak küçük lüçüknkare kare doğra kırmızı biberi de tavada sotele baya sotelendikten sonra üzerine 1 yk zeytinyağı gezdir, tuz karabiber kimyon nane kırmızı biber. Bitti gitti. Küçük bayılıyor buna.çocuklara yoğurt çorbası ve karabuğday pilavı var bugun, eşime zaten yemek yapmıyorum. Sen de yap bulgur pilavı yesin evdekiler sen yeme
Çok geçmiş olsun canm. Dr bu süreçte vitamin takviyeleri öneriyorlar csnım. Kekik çok etkili ve ağır bir bitki çocuklara çok az ver nabzı tansiyonu aşırı düşürüyor haberin olsunÇocuklara takviyeye başlayayım hemen elimden geldiğince dikkat edeceğim
eşine nie ıspanak yapmıyosun sevmiyo mu? ıspanak üzeri yoğurdun üzerine bol kıyma kavuradabilirsin ayrı ayrı uğraşmamış olursun et seviyoya erkekler kakalamış olursundaha dün yedim tavuğu mantar sotenin içinde tavuk vardi
patatesi bende düşünüyorum onu yapayım :)sucuklu patates seviyorSen kendine bak eşi boşverpatates yemeği salata yoğurt yap ona köy önüne yesin
ispanagi daha borani yaptımeşine nie ıspanak yapmıyosun sevmiyo mu? ıspanak üzeri yoğurdun üzerine bol kıyma kavuradabilirsin ayrı ayrı uğraşmamış olursun et seviyoya erkekler kakalamış olursun
dolabında ne var bilemeyiz tabi ama
yeşil mercimek seviyosanız yapmasıda kolay olur sana
1 büyük balık al at tost makinesine severse eşin gerçi sulu istiyomuş
patates yemeğide kolay oluyo yap gitsin 2 patatesten..ağzına sürme haaa
konserven var mı.. bezelye konserveside güzel olur.. kırk yılın başı alıom marketten bezelye ben domates soğanla al sana yemek
Kız migi bak 1 haftalık liste vermiş beste sana daha ne yapacam diye sormaeşine nie ıspanak yapmıyosun sevmiyo mu? ıspanak üzeri yoğurdun üzerine bol kıyma kavuradabilirsin ayrı ayrı uğraşmamış olursun et seviyoya erkekler kakalamış olursun
dolabında ne var bilemeyiz tabi ama
yeşil mercimek seviyosanız yapmasıda kolay olur sana
1 büyük balık al at tost makinesine severse eşin gerçi sulu istiyomuş
patates yemeğide kolay oluyo yap gitsin 2 patatesten..ağzına sürme haaa
konserven var mı.. bezelye konserveside güzel olur.. kırk yılın başı alıom marketten bezelye ben domates soğanla al sana yemek
Yap patates hayat kurtarirpatatesi bende düşünüyorum onu yapayım :)sucuklu patates seviyoree o zaman yemek kalirsa yarina karnabahar yapmam büyük kolaylık olur
Karnibahar pizzasi yap migi sulu yemekya oeşim doymaz bunlarla
o sulu yemek istiyor hemde maşallah 3 tabak yiyor. o yüzden onu düşünüyorum
Daha dur bu bir başlangıcBugün persembePerşembe bugun persembeeeee senin kocanın evi yok sen beni çıldırtmak mi istiyorsun
he pizza sulu yemek miKarnibahar pizzasi yap migi sulu yemekya o
Daha dur bu bir başlangıc
burda komik bir şey var çok eminim gülesimde geldi ama ben anlamadım kocanın evi yok ne kızBugün persembePerşembe bugun persembeeeee senin kocanın evi yok sen beni çıldırtmak mi istiyorsun
Aaaa degilmikihe pizza sulu yemek mi
AmaninAyyyy burayı okuyacam diye düdüklüdeki eti yakacaktım neredeyse
Komik komik gülebilirsin bestecimburda komik bir şey var çok eminim gülesimde geldi ama ben anlamadım kocanın evi yok ne kız
Bende anlamadım yaaaaburda komik bir şey var çok eminim gülesimde geldi ama ben anlamadım kocanın evi yok ne kız
anammm düdüklüyü yak eti yakma düdüklü etten daha ucuzzAyyyy burayı okuyacam diye düdüklüdeki eti yakacaktım neredeyse
Geçmiş olsun ne zor günler atlamışsınızKanda bir deger belli ediyormus simdi unuttum ama soyle ki ciğere inmemis ilk safhada kanda ciğerde temiz oluyor. Kizima bebek oldugu icin test yapmadilar ama emmesi bozuldu kuzum nefes alamiyordu gelmiyor ekip neymis kitleri yok bebeklere göre taksiyle götürün diyor taksiciler insan degil yada benden sonra binecek kisi ne olacak bebk birde maske takmıyor. Ambulansla götürdük ciğerde minik bozukluk vardi ama cok değildi kan değerleri cok bozuktu ama hemsireye dedim sevmeyin pozitif olabilir temasli , küçük covid diye bir suru sevdi artik saglikcilarda cildirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?