- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Afiyet olsun canımDünkü menüm
Kahvaltı 11:00
2 sahanda yumurta
1 dilim ekmek
7 zeytin
1 kk peynir
Domates
akşam 16:00
1 tabak tavuk döner
Salata ayran
3 lt su
1 tb döner cok olmuş cnmİyi günler kızlar
Bugün sadece su içmeyi düşünüyorum
regl den dolayı artıda olduğum için
Pazartesi ömrümde ilk defa artı değildim -200 gr görmüştüm ama bakalım inşallah güzel olur yarın
Tatlim daha küçük meyve püresi filan erken bence yorma böbreklerini kendini ac birakma ac hissedince kalk sut ic yaninda hurma incir ye daha minik riskini kesme bence . Saglikli yemekle kilo almazsin abur cubur aldırıyor aralik oruc yerine son ara öğünu olan 6 yada 5 öğün yap kiyamam kuzucugaMerhaba kizlar yine buradan koptum bu aralar, diyetimi bozdum moralim yerlerde toparlayamıyorum kendimi
Gecen aksam bebeğime sütüm yetmedi gece yarılarına kadar ağladı eşimde sert çıkıştı bana cocuk ac bilmem ne bilmem ne konuştu vs
Hemen meyve püresi falan verdim uyudu cocuk sonra eşimle atiştik aramız limoni hic keyfim yok hersey bu aralar üst üste geliyo ev yarim yamalak kaldi ramazan geliyo benn hangisine yetiseyim hangisini yapayım Allah aşkınıza biz kadınların hali niye bu kadar zor tüm çileler bizemi sadece
Bir kilo gitse daha ne, sağlıklı olan zaten ayda 4-5 kg gitmesi diyorlar.Canım haftamizin bir günü dahi olsa detoks yapsak yeter bize. Benim sonuçlar dün iyiydi ama bugün çok iç açıcı değildi. Bakalım yarın sabaha aynı ritmi tutturursam iyi. Seni hayal kırıklığına ugratmak istemiyorum. Bir kilo kadar gider zannımca. Bugün hava çok bozuk yağmur ve soğuk ikisi bir arada... yürüyüş yapamıyorum aksilige bak...hayırlısı artık.
Oo rakibem hızlı geliyorsuncarşamba menusu
8.30 sirkeli balli su
10.00 salata(bir has yumurta maydonoz keten chia baharat)2 dlm peynir 4zeytin 1dlm cavdar
1 kupa yesilcay
14.00 3 tane hurma kucuk
15.00 fit çay demleme
17.00 bir kase yogurtlu kabak 2 yk bulgur pilavi
21.00 fit cay
su 300 ml detoks suyu
2 lt su
spor.
60 dk yuruyus
25 dk eva hareketli video
41 adt leg raise
54 sn plank
13 dk karın egzersizi
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii North River
Eki Görüntüle 2820017 Eki Görüntüle 2820018
Koku 3-4. Gün gitti bende insallah hafif atlatirValla bende ilkinde hiçbir septom olmadı sadece halsizlik vardı
Eşim.2.kez oldu bende negatif suan
Esimde de aşırı halsizlik kas ağrısı var koku kaybı felan yok
canim aslinda doğru bilinen yanlis bu aktardan aldigin acik cayin hicbir etiketi yok o cay ne zamandir aktarda , ne zaman geldi, kimlerin elinden gecti en tehkikelisi aflotoksin yuzunden acik yesilcayla zehirlenip ölen var . Onun yerine kutulu dökme yeşilçay tercih edilmeli skt si uretimi vs belli olanAktardan al canim daha sağlıklı
BEn paket hiçbir çayı kullanmıyorum
5 tl lik alsan yetiyor zaten 10 gün günde iki kere içiliyor 3 ay ara veriyorsun fazlası zarar
Korumaya bir ulassam abla kendim bile yaparım. En kaliteli baklavada bile glikoz surubu kullaniliyor en iyisi evde yapmak miss gibiTatlım senin imtihanın hepimizden zormuş.Önünde saygıyla eğiliyorum.
Dünürümün annesine yaptırdığı gibi kendine diyet baklava yaptırmayı hiç düşündün mü? Şimdi değil de korumaya geçtiğinde pekala yiyebilirsin.
Cok sevindim zamanla azalacak sure 5 dk da dalacakGünaydın
Allah sizden razı olsun
Çünkü Maşallah kızımı masal okuyarak kendı uyutmasına başardım bugün de yine aynısını yapacağım bi saat sürdü masal okudum damağım kurudu bitince gidip su içtim
supersin oldun sen migim :)bugün öğle yemekleri agir diye evden kabak +kefir koydum küçük kavanoza. :)
sabah muzlu yulaf lapa yaptım.
Uykumusum hemen yazıyorum
yuklenme bence bir sure kalici bir sakatlık kalmasin , buz kompleksi uygula aksamlariGünaydın. Guzel bi gun.olsun...
Ya benim sol diz kapagimin yanlari.agriyo...namaz kilarken eğilemiyorum...bugün spor yapmadım...hoplamasiz ziplamasiz video öneriniz var mi
Bir nevi pro günü gibi bol eksilerDiyetisyen Selahattin Dönmez'den 1 Günde 1 Kilo Verdiren Diyet Listesi
Malzemeler
1 kâse yoğurdu çırpın ve krema kıvamına getirin. İsterseniz, birazcık su ekleyebilirsiniz. 1 kâse yoğurdu çırpın ve krema kıvamına getirin. İsterseniz, birazcık su ekleyebilirsiniz. 7 adet cevizi dövün; ya da küçük küçük koparıp yoğurda ekleyebilirsiniz. 1 diş sarımsağı ezin, ilave edin. Kabuklarıyla birlikte 1 salatalığı da rendeleyerek, hazırlayacağınız karışıma ekleyin. Bu lezzeti nasıl ve ne kadar tüketeceğiniz değil mi? Akşam yemeğinde et, balık ve tavukla tüketebilirsiniz.
- 1 kâse yoğurt
- 7 tane ceviz
- 1 diş sarımsak
- 1 adet salatalık
Sadece bir öğün olarak yiyebilirsiniz. Bunu daha fazla hazırlayıp günde birkaç kâse yiyebilirsiniz.
Ben bugün böyle bir diyet uygulamak istiyorum ne dersiniz
Cok ozur dilerim malesef ben yapamadım annem ablam geldi ki annem emzirdigim icin sadece oyle bir su içtiğimi görse vurur benikızlar kızlar son gün detoksumuza hazır mısınızzz
bugün kendini şiş hissedenlerrrrrrrr
artı çıkanlarrrrrrrrrrrrrrrr
bu hafta kilo veremeyenlerrrrrrrrrrrrrrr
öğlen ve akşam yapın bu detoksları özellikle tarif 1 i deneyin 2 öğünde de size tavsiyem nacizane
8 kişiyiz canlar 2 akşamımız kaldı ona göre ha gayrettttttttttttttttt
benElhan @birazhuzurdu2008 Chedarice Cordelia kackaloribu North River Kmsl Hnd
Bu akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz. (İsteyen öğle akşam yapsın)
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay
Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.
Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay
Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.
tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
Kuzum suyu 3 litre içmeye çalış tahin ve satalarda dereotu kullan bol yeşillik gece emzirmesi ile düzelir inşallah gün icinde dinlenmen lazım.Merhaba kizlar yine buradan koptum bu aralar, diyetimi bozdum moralim yerlerde toparlayamıyorum kendimi
Gecen aksam bebeğime sütüm yetmedi gece yarılarına kadar ağladı eşimde sert çıkıştı bana cocuk ac bilmem ne bilmem ne konuştu vs
Hemen meyve püresi falan verdim uyudu cocuk sonra eşimle atiştik aramız limoni hic keyfim yok hersey bu aralar üst üste geliyo ev yarim yamalak kaldi ramazan geliyo benn hangisine yetiseyim hangisini yapayım Allah aşkınıza biz kadınların hali niye bu kadar zor tüm çileler bizemi sadece
Aslında evet sağlıklısı o ama bazen öyle bir kafaya takıyoruz ki sanki kilolar hemen gidecek yıllarca orada duran yağ tabakası bir an önce gider miBir kilo daha ne, sağlıklı olan zaten ayda 4-5 kg gitmesi diyorlar.
Hayır o insan çok bencil böyle insanlar yüzünden hepimizin hem sağlığı tehlikede hem de süreç gitgide uzamaktaGerçekten moral ve motivasyon acısından bitik durumdayım arkadaşlar esimin iş yerinde çalışan bir arkadaşı kovid şüphesine rağmen bunu herkesden saklayıp işe gelmeye devam etmiş bugün hep testinin pozitif olduğunu öğrenmişler hem de hastaneye kaldırılmış eşim de temaslı olmuş haliyle bi insan bunu neden yapar cidden aklım almıyor herkesten saklamış gizli gizli test olmuş sonucu beklemeden ise gelmiş neden yani neden çok mu ucuz hayatlarımız var bizim
Inşaallah canım kendim için de çok korkuyorum alerjik astım var maalesef bir de mutasyonlu virüsmüş bu çocukları en etkileyen virüs Rabbim korusun esimin gidecek yeri yok olsa gidecek ama zaten 3 gündür eve gelip gidiyor bu bize de bulaşmış olabilir miHayır o insan çok bencil böyle insanlar yüzünden hepimizin hem sağlığı tehlikede hem de süreç gitgide uzamaktageçmiş olsun kuzum inşallah birşey yoktur sizde
İşyerinde tavuk suyu çorbasını biten kavanoza doldururdum eve gidip çocuğa içireceğim çünkü bu akşam karnabahar pizzası yapacağımOo rakibem hızlı geliyorsun
Koku 3-4. Gün gitti bende insallah hafif atlatir
canim aslinda doğru bilinen yanlis bu aktardan aldigin acik cayin hicbir etiketi yok o cay ne zamandir aktarda , ne zaman geldi, kimlerin elinden gecti en tehkikelisi aflotoksin yuzunden acik yesilcayla zehirlenip ölen var . Onun yerine kutulu dökme yeşilçay tercih edilmeli skt si uretimi vs belli olan
Korumaya bir ulassam abla kendim bile yaparım. En kaliteli baklavada bile glikoz surubu kullaniliyor en iyisi evde yapmak miss gibi
Cok sevindim zamanla azalacak sure 5 dk da dalacak
supersin oldun sen migim :)
Uykumusum hemen yazıyorum
yuklenme bence bir sure kalici bir sakatlık kalmasin , buz kompleksi uygula aksamlari
Bir nevi pro günü gibi bol eksiler
Cok ozur dilerim malesef ben yapamadım annem ablam geldi ki annem emzirdigim icin sadece oyle bir su içtiğimi görse vurur benisalata yedim
Maalesef oyle canim bizim komsularimiz sakladi dedeleri bizim hatun herhalde korona demis sagda solda komsum aradi dikkat et bunlar sakliyor diye, ama sacmalik su burada bir hastanede sadece ciger kan bakiyor temiz deyip gönderiyordu onlarda biz temiziz diye gezdiler kapida karsilastik maske bile takmamis kızdım .Ertesi gün oğlumda basladi sonra hepimiz eşim gitti test yapamadılar kan ciğer temiz ya ben çalışıyorum diyor yok saglik ocağından rapor aldi gitmedi semptomlar arti tanidik bulduk sürüntu yaptırdı sonucu pozitif insan biliyor kendini bile bile nasil gelir hic mi kul hakkı bilmiyorlarGerçekten moral ve motivasyon acısından bitik durumdayım arkadaşlar esimin iş yerinde çalışan bir arkadaşı kovid şüphesine rağmen bunu herkesden saklayıp işe gelmeye devam etmiş bugün hep testinin pozitif olduğunu öğrenmişler hem de hastaneye kaldırılmış eşim de temaslı olmuş haliyle bi insan bunu neden yapar cidden aklım almıyor herkesten saklamış gizli gizli test olmuş sonucu beklemeden ise gelmiş neden yani neden çok mu ucuz hayatlarımız var bizim
Afiyet olsun canımMenu
Sabah
1 dlm tam buğday
1kk peynir
3 çeri
Öğle
6 yk yogurtlu semizotu
Aksam
65g Ton balikli 1 yk mozerallali salata
Su:1.5 lt spor: 40dk leslie Eki Görüntüle 2820307 adimlarim
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Tutku44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?