Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 tb döner cok olmuş cnm

Merhaba kizlar yine buradan koptum bu aralar, diyetimi bozdum moralim yerlerde toparlayamıyorum kendimi
Gecen aksam bebeğime sütüm yetmedi gece yarılarına kadar ağladı eşimde sert çıkıştı bana cocuk ac bilmem ne bilmem ne konuştu vs
Hemen meyve püresi falan verdim uyudu cocuk sonra eşimle atiştik aramız limoni hic keyfim yok hersey bu aralar üst üste geliyo ev yarim yamalak kaldi ramazan geliyo benn hangisine yetiseyim hangisini yapayım Allah aşkınıza biz kadınların hali niye bu kadar zor tüm çileler bizemi sadece

Tünaydın herkese dun gece alıntı yapiyordum tel elimde uyumusum bir baktım gece 3 kk acik
Kızlar ben -350 de takili kaldım ya bu hafta sabah 2 yumurta 1 tane tel peynir yedim arada cay vs icecegim aksamda salata yoğurt yada corba salata tuketevegim birde bas belasi kabizlik var simdi kayısı cayi içiyorum. Mutfağın halisi ile dolabı sildim spor yapmak istiyorum ama heryer çocuk ayağıma dolaniyorlar (ablam bende)

Tatlim daha küçük meyve püresi filan erken bence yorma böbreklerini kendini ac birakma ac hissedince kalk sut ic yaninda hurma incir ye daha minik riskini kesme bence . Saglikli yemekle kilo almazsin abur cubur aldırıyor aralik oruc yerine son ara öğünu olan 6 yada 5 öğün yap kiyamam kuzucuga

Bir kilo gitse daha ne, sağlıklı olan zaten ayda 4-5 kg gitmesi diyorlar.

Son düzenleme:
Oo rakibem hızlı geliyorsun
Valla bende ilkinde hiçbir septom olmadı sadece halsizlik vardı
Eşim.2.kez oldu bende negatif suan
Esimde de aşırı halsizlik kas ağrısı var koku kaybı felan yok
Koku 3-4. Gün gitti bende insallah hafif atlatir
Aktardan al canim daha sağlıklı
BEn paket hiçbir çayı kullanmıyorum
5 tl lik alsan yetiyor zaten 10 gün günde iki kere içiliyor 3 ay ara veriyorsun fazlası zarar
canim aslinda doğru bilinen yanlis bu aktardan aldigin acik cayin hicbir etiketi yok o cay ne zamandir aktarda , ne zaman geldi, kimlerin elinden gecti en tehkikelisi aflotoksin yuzunden acik yesilcayla zehirlenip ölen var . Onun yerine kutulu dökme yeşilçay tercih edilmeli skt si uretimi vs belli olan

Korumaya bir ulassam abla kendim bile yaparım. En kaliteli baklavada bile glikoz surubu kullaniliyor en iyisi evde yapmak miss gibi
Cok sevindim zamanla azalacak sure 5 dk da dalacak
bugün öğle yemekleri agir diye evden kabak +kefir koydum küçük kavanoza. :)
sabah muzlu yulaf lapa yaptım.
supersin oldun sen migim :)

Uykumusum hemen yazıyorum
Günaydın. Guzel bi gun.olsun...

Ya benim sol diz kapagimin yanlari.agriyo...namaz kilarken eğilemiyorum...bugün spor yapmadım...hoplamasiz ziplamasiz video öneriniz var mi
yuklenme bence bir sure kalici bir sakatlık kalmasin , buz kompleksi uygula aksamlari

Bir nevi pro günü gibi bol eksiler
Cok ozur dilerim malesef ben yapamadım annem ablam geldi ki annem emzirdigim icin sadece oyle bir su içtiğimi görse vurur beni salata yedim

Kuzum suyu 3 litre içmeye çalış tahin ve satalarda dereotu kullan bol yeşillik gece emzirmesi ile düzelir inşallah gün icinde dinlenmen lazım.

Bir kilo daha ne, sağlıklı olan zaten ayda 4-5 kg gitmesi diyorlar.
Aslında evet sağlıklısı o ama bazen öyle bir kafaya takıyoruz ki sanki kilolar hemen gidecek yıllarca orada duran yağ tabakası bir an önce gider mi

Gerçekten moral ve motivasyon acısından bitik durumdayım arkadaşlar esimin iş yerinde çalışan bir arkadaşı kovid şüphesine rağmen bunu herkesden saklayıp işe gelmeye devam etmiş bugün hep testinin pozitif olduğunu öğrenmişler hem de hastaneye kaldırılmış eşim de temaslı olmuş haliyle bi insan bunu neden yapar cidden aklım almıyor herkesten saklamış gizli gizli test olmuş sonucu beklemeden ise gelmiş neden yani neden çok mu ucuz hayatlarımız var bizim

Hayır o insan çok bencil böyle insanlar yüzünden hepimizin hem sağlığı tehlikede hem de süreç gitgide uzamakta geçmiş olsun kuzum inşallah birşey yoktur sizde

Hayır o insan çok bencil böyle insanlar yüzünden hepimizin hem sağlığı tehlikede hem de süreç gitgide uzamakta geçmiş olsun kuzum inşallah birşey yoktur sizde
Inşaallah canım kendim için de çok korkuyorum alerjik astım var maalesef bir de mutasyonlu virüsmüş bu çocukları en etkileyen virüs Rabbim korusun esimin gidecek yeri yok olsa gidecek ama zaten 3 gündür eve gelip gidiyor bu bize de bulaşmış olabilir mi

İşyerinde tavuk suyu çorbasını biten kavanoza doldururdum eve gidip çocuğa içireceğim çünkü bu akşam karnabahar pizzası yapacağım yemese sevmese diye düşündüm

Maalesef oyle canim bizim komsularimiz sakladi dedeleri bizim hatun herhalde korona demis sagda solda komsum aradi dikkat et bunlar sakliyor diye, ama sacmalik su burada bir hastanede sadece ciger kan bakiyor temiz deyip gönderiyordu onlarda biz temiziz diye gezdiler kapida karsilastik maske bile takmamis kızdım .Ertesi gün oğlumda basladi sonra hepimiz eşim gitti test yapamadılar kan ciğer temiz ya ben çalışıyorum diyor yok saglik ocağından rapor aldi gitmedi semptomlar arti tanidik bulduk sürüntu yaptırdı sonucu pozitif insan biliyor kendini bile bile nasil gelir hic mi kul hakkı bilmiyorlar

Kizlar oncelikle plank ve leg raise yarismasina son veriyorum
Haftaya baska yarışlar yapariz.....

Birde geleneksel hale gelen persembe tarti hatırlatmasını yapayim

Kizlar yarin bildirim yaparken tarihe ve nota dikkat ederek bildirim yapmayi unutmayin
Eksik notlu bildirimler gecersiz sayilacak

9 Nisan

Nick

E Elif_Eylul
N Nidsalii
Cordelia
gulenyuzumsunsen
Chedarice
S sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
Zeynolin44
Ni454
selensu82
asysss
Wilma11
Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
Poni Bon
Habinar
North River
Fitt_anne
@Tostombalakanne
first ladyy
AhSen_2504
bengisu022
Leyl-i-fer
M MissHayaLet
Tesnim1903
Elhan
birbeste
sardunya1038
Tutku44
sidelya
@Ytmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…