- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bugün persembePerşembe bugun persembeeeee senin kocanın evi yok sen beni çıldırtmak mi istiyorsun
hayır.Aaaa degilmiki
Ahahaahha kız hiç orayı düşünmedimanammm düdüklüyü yak eti yakma düdüklü etten daha ucuzz
Bol bol eksi olsun canımGreyfurt limon tarçın elmayla bir detoks suyu yaptım içiyorum çünkü bugün perrrrrrşembee
anne evi de dert koca evi de dert...Bende anlamadım yaaaa
evet bende az yaparım düzenli yaparım bundan sonra teşekkür ederim tavsiye için yarın bol eksilerimiz olsunAma canım spor birden fayda etmiyor ki. Düzenli ve sürekli olursa fayda ediyor. Ben zorlandığım noktada bırakıyorum. Uzun zamandır plank yapıyorum.. İlk defa dün bir dakika yaptım. Ne olur dikkatli olun.
Tamm canım dikkat edeceğimÇok geçmiş olsun canm. Dr bu süreçte vitamin takviyeleri öneriyorlar csnım. Kekik çok etkili ve ağır bir bitki çocuklara çok az ver nabzı tansiyonu aşırı düşürüyor haberin olsun
Kızzz benim de ocakta yemeğim var gidip de bakayım yanmadanAyyyy burayı okuyacam diye düdüklüdeki eti yakacaktım neredeyse
Koş koşşşşşKızzz benim de ocakta yemeğim var gidip de bakayım yanmadan
burda komik bir şey var çok eminim gülesimde geldi ama ben anlamadım kocanın evi yok ne kız
Müge apla izleyenler bilirBende anlamadım yaaaa
onlar açıklamadı ammaaaaaaa ben anladımmmmmm mügenin bir sözü youtubede filan dolaşıyordu bir ara sonradan anladımBende anlamadım yaaaa
aynı anda olaya yaklaşmamızMüge apla izleyenler bilir
Sabahlari tv izleyemiyordum bugun actim da sarmadi mugeMüge apla izleyenler bilir
Dehset bugunlerdeSabahlari tv izleyemiyordum bugun actim da sarmadi muge
Kız eski konular anlayınca sarıyor valla ben izliyorumSabahlari tv izleyemiyordum bugun actim da sarmadi muge
Müge apla izleyenler bilir
Ajahahahhahaa tamam tamam jetonumm köşeliydi deonlar açıklamadı ammaaaaaaa ben anladımmmmmm mügenin bir sözü youtubede filan dolaşıyordu bir ara sonradan anladım
Babam varken actirmiyor tv yi yarin sabah bakayim biraz daha o zamanKız eski konular anlayınca sarıyor valla ben izliyorumkadın nokta atışı yapıyor her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?