- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tam kapanma derken gecen senede evdeydik bayram nalet olsun bıktım ciddenRamazan ayında tam kapanma olabilirmiş, hiç sanmıyorum ama kapansak bi türlü kapanmasak bi türlü..
Bu hafta saten gelemez artık kalmış son saatlerBuhafta iddaya girellim
Migi eksi gelirse ondan burda özür dilicem ama malesef artıyım derse ben kazandim dicem81 gelmicek cunku
AynenBu hafta saten gelemez artık kalmış son saatlermigi için iddaya giremem yarin artı geldim ama yediklerim de birşey yoktu der
Offf hava kapalı birşey yapasim yok gece 3.30da yattım
nasıl kapanma olacak.Ramazan ayında tam kapanma olabilirmiş, hiç sanmıyorum ama kapansak bi türlü kapanmasak bi türlü..
Burdada yagyooo sabah sis vardi simdi yagmur eylul 1saattir salya sümük agladi nasil ama ne istedigi belli degil basim sisti delirdikOfff hava kapalı birşey yapasim yok gece 3.30da yattım
öğlen yürüyüş yapamadim yağmurluydu. bugün işten çıkışında yürüyecegim.Offf hava kapalı birşey yapasim yok gece 3.30da yattım
Tam kapanma derken gecen senede evdeydik bayram nalet olsun bıktım cidden
Calisanlar neyapcakkiCumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirlerinden bahsederek, "Amacımız ülkemizi Ramazan ayında dinlendirerek bayram sonrasına hazırlamak. Ramazan ayında rakamlarımızı düşürmeyi amaçlıyoruz, önceliğimiz sağlık" ifadelerinde bulundu.
valla bilmiyorumki canım bu şekilde konuşmuş. bilim kurulu toplanıyormuş bugün yine. bakalım ne açıklayacaklar.
bilmiyorum canım. vakaları azaltmak için bekleniyormul böyle bi hamle ama bakalım ne dicekler akşam belli olur. tam kapanma olursa maddi anlamda iyice biter insanlar.nasıl kapanma olacak.
işe gitmeyecek miyiz biz
Burası güneşli bugün. bahar havası.Burdada yagyooo sabah sis vardi simdi yagmur eylul 1saattir salya sümük agladi nasil ama ne istedigi belli degil basim sisti delirdik
Allah sonumuzu hayır getirsinbilmiyorum canım. vakaları azaltmak için bekleniyormul böyle bi hamle ama bakalım ne dicekler akşam belli olur. tam kapanma olursa maddi anlamda iyice biter insanlar.
Burası güneşli bugün. bahar havası.
kurban bayramda olmaz inş çünkü daha kurban kesecekler. ama orasi da çok sıkıntılı. geçen kurbanda vakalar ebey artmıştıTam kapanma derken gecen senede evdeydik bayram nalet olsun bıktım cidden
Allah herkese yardım etsin cidden. vakalar tavan yapmış durumda. işsizlik parasızlık yine tavan. Afedersiniz ama iki ucu b...klu değnek bu oluyor galiba.Calisanlar neyapcakki
Ramazani atlatsak keskee kurbani düsünemiyorumkurban bayramda olmaz inş çünkü daha kurban kesecekler. ama orasi da çok sıkıntılı. geçen kurbanda vakalar ebey artmıştı
Halimiz arap ciddenAllah herkese yardım etsin cidden. vakalar tavan yapmış durumda. işsizlik parasızlık yine tavan. Afedersiniz ama iki ucu b...klu değnek bu oluyor galiba.
katılıyorum tam kapanma olmasin inşallahbilmiyorum canım. vakaları azaltmak için bekleniyormul böyle bi hamle ama bakalım ne dicekler akşam belli olur. tam kapanma olursa maddi anlamda iyice biter insanlar.
Burası güneşli bugün. bahar havası.
amin canımm..Allah sonumuzu hayır getirsin
evet geçen kurbanda et alışverişi çok etkilemişti virüsü.kurban bayramda olmaz inş çünkü daha kurban kesecekler. ama orasi da çok sıkıntılı. geçen kurbanda vakalar ebey artmıştı
amaan bayramların zaten tadı yoktu. artık bayramda kalmadı..Ramazani atlatsak keskee kurbani düsünemiyorum
Eve kapatacaklar yaninasıl kapanma olacak.
işe gitmeyecek miyiz biz
Ay için şişti bebe sabah beri uyumadı bu saat oldu anca uyuduBurdada yagyooo sabah sis vardi simdi yagmur eylul 1saattir salya sümük agladi nasil ama ne istedigi belli degil basim sisti delirdik
Evet sis var kapalı hava için sıkıldıöğlen yürüyüş yapamadim yağmurluydu. bugün işten çıkışında yürüyecegim.
Aynen canim uzun zamandir bayramlari sevmiyorumamaan bayramların zaten tadı yoktu. artık bayramda kalmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?