Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Buhafta iddaya girellim
Migi eksi gelirse ondan burda özür dilicem ama malesef artıyım derse ben kazandim dicem 81 gelmicek cunku
Bu hafta saten gelemez artık kalmış son saatler migi için iddaya girememyarin artı geldim ama yediklerim de birşey yoktu der

Tam kapanma derken gecen senede evdeydik bayram nalet olsun bıktım cidden

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirlerinden bahsederek, "Amacımız ülkemizi Ramazan ayında dinlendirerek bayram sonrasına hazırlamak. Ramazan ayında rakamlarımızı düşürmeyi amaçlıyoruz, önceliğimiz sağlık" ifadelerinde bulundu.​

valla bilmiyorumki canım bu şekilde konuşmuş. bilim kurulu toplanıyormuş bugün yine. bakalım ne açıklayacaklar.

Calisanlar neyapcakki

nasıl kapanma olacak.
işe gitmeyecek miyiz biz
bilmiyorum canım. vakaları azaltmak için bekleniyormul böyle bi hamle ama bakalım ne dicekler akşam belli olur. tam kapanma olursa maddi anlamda iyice biter insanlar.
Burdada yagyooo sabah sis vardi simdi yagmur eylul 1saattir salya sümük agladi nasil ama ne istedigi belli degil basim sisti delirdik
Burası güneşli bugün. bahar havası.

bilmiyorum canım. vakaları azaltmak için bekleniyormul böyle bi hamle ama bakalım ne dicekler akşam belli olur. tam kapanma olursa maddi anlamda iyice biter insanlar.

Burası güneşli bugün. bahar havası.
Allah sonumuzu hayır getirsin

nasıl kapanma olacak.
işe gitmeyecek miyiz biz
Eve kapatacaklar yani
Burdada yagyooo sabah sis vardi simdi yagmur eylul 1saattir salya sümük agladi nasil ama ne istedigi belli degil basim sisti delirdik
Ay için şişti bebe sabah beri uyumadı bu saat oldu anca uyudu
öğlen yürüyüş yapamadim yağmurluydu. bugün işten çıkışında yürüyecegim.
Evet sis var kapalı hava için sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…