- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
hoşgeldin Canım. yoktun merak ettim, iyi misin?Sonsuza dek, daima. Tabi ki devam.
Napalim abla migi yemesin diye fikir üretiyoruzBütün takim toplanmis miginin kocasi ne yesin diye düşünüyor
Bende kk ya baslamadan önce bu huni meselesini bilmiyordum
Ne alaka diye sorduydum
Ama migi gene yiyicekNapalim abla migi yemesin diye fikir üretiyoruz
Kuaföre gittim canım. Saçlarımı boyattım kestirdim. Şimdi salata et yiyeceğim. Çok sağol.hoşgeldin Canım. yoktun merak ettim, iyi misin?
O zaman kendi bilirAma migi gene yiyicek
Ne rengeKuaföre gittim canım. Saçlarımı boyattım kestirdim. Şimdi salata et yiyeceğim. Çok sağol.sen nasılsın?
oo bakım günüydü demek. güle güle kullan canım. afiyet olsun ayrıca. iyiyim bende, seni görmemeye alışkın değiliz malum, yokluğun fark ediliyor hemenKuaföre gittim canım. Saçlarımı boyattım kestirdim. Şimdi salata et yiyeceğim. Çok sağol.sen nasılsın?
Gule gule kullan canimKuaföre gittim canım. Saçlarımı boyattım kestirdim. Şimdi salata et yiyeceğim. Çok sağol.sen nasılsın?
Buhafta iddaya girellimO zaman kendi bilir82 de 2 hafta daha sabit kalır
Gule güle kullan yeni saclarini canimKuaföre gittim canım. Saçlarımı boyattım kestirdim. Şimdi salata et yiyeceğim. Çok sağol.sen nasılsın?
ben olmasam toplamazdi takımBütün takim toplanmis miginin kocasi ne yesin diye düşünüyor
Bende kk ya baslamadan önce bu huni meselesini bilmiyordum
Ne alaka diye sorduydum
diyorsun yaniiBuhafta iddaya girellim
Migi eksi gelirse ondan burda özür dilicem ama malesef artıyım derse ben kazandim dicem81 gelmicek cunku
Evet diyorum buraya yaziyorumdiyorsun yanii
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2820506 Eki Görüntüle 2820508
Detoks suyu içildi,maydanoz sapı ve limon kabukları kaynatıldı ayrıca içilecek.
Ben öğlen ve ara öğün olarak tüketicem
Afiyet olsuuunEki Görüntüle 2820506 Eki Görüntüle 2820508
Detoks suyu içildi,maydanoz sapı ve limon kabukları kaynatıldı ayrıca içilecek.
Ben öğlen ve ara öğün olarak tüketicem
Evet canım bitmeyecek maalesefGöguslerimde hic sut yoktu mecbur hemen meyve püresi verdim uyudu ardından sebze püresi hazırladım uyandığında yedirdim
Artık ek gida vermeye başladım
Bende çok üzüldüm benim yüzümden cocuk ac kaldı diye. Ara öğün sayısını artiricam gunluk muhakkak kuru meyve tüketiyorum daha dikkatli olurum
Sanırım yorgunluktan sütüm azaldı
Aslında suyu 3 litrenin altında içmiyorum ama
Bu aralar ev temizliğiyle uğraştım sanırım yorgunluktan sütüm azaldı yoksa kac haftadır diyetteyim sutte hic azalma olmamıştı
İnşallah Bulaşı olmamıştır
Böyle APTALLL düşüncesiz insanlar oldugu surece bu virüs bitmezz
5 aylık canım daha ek gıda yeni vermeye başladım bende
Bende çok inatciyimdir esimde, küstükmü ilk adimi O benden bekler Bende Ondan beklerim yani Esim cok alıngan cok sıkıntı çekiyoruz bu konuda birbirimizden
Merdiven sporu yaptım geldim 10 dkEvet diyorum buraya yaziyorum✍
Iste gelmen lazim oda buhafta degilMerdiven sporu yaptım geldim 10 dk81.9 gelmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?