- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Ah ah köşeliler sarmış dört bir yandan takimiAjahahahhahaa tamam tamam jetonumm köşeliydi de
bende müge anlıdaki oğlunu alman vatandaşlığı çikartmak isteyen teyzeyi okudum hayli sinir oldum oğlu gezmesinmiş.. dibinde duracakmiş..Müge apla izleyenler bilir
ne varmiş benim suçumHep miginin suçu
olur canım tamamdırValla takimda saglam kisi kalmayacak dedim en iyisi bitirmek herkes kendine uygun sporlari yapsin
Adim yarisi yapariz olmazsa haftaya
inşallah, hala gelmedi çünkü.Şimdi aynısını aklımdan geçirdim herhalde yine evaya vurdu kendini dedim, inşallah öyledir kötü bişi yoktur
umarımmmEva yapıyordur
aa perşembe mi yaa hiç farketmemişimmHaydi kızlaruçuşa geçiyoruz bugün persembe Perşembe bugun per-sem-be
bana da öyle ya. dinamik takım olmaya bayılıyorummmNoluurrrrrrr hep böyle şeyler yazınnnnnnnnnnnnnnn bunlar bana ilaç ilaaaççççççççççççççsilkelenme vesilesi bunlar
aa yine perşembe diyo. gerçekten perşembe galibaaBugün persembePerşembe bugun persembeeeee senin kocanın evi yok sen beni çıldırtmak mi istiyorsun
kız aman deyim et ne kadar pahalı sen biliyon mu?Ayyyy burayı okuyacam diye düdüklüdeki eti yakacaktım neredeyse
bilmemene bak şaşırdım şimdi. sosyal medya kullanmıyor musun? bence kullanmıyorsun :)burda komik bir şey var çok eminim gülesimde geldi ama ben anlamadım kocanın evi yok ne kız
demin twitter de gördüm de kadın kocasına uçan tekme atmış diyorlardı nasıl sarmaazzzSabahlari tv izleyemiyordum bugun actim da sarmadi muge
aaa hunin çok güzelmiş nerden aldın? benimki bana küçük geliyor artık değiştireyim bundan alayımEki Görüntüle 2820459 hunimi taktim oldumu mutlumusunuz
gidip yarin karnabahar pizzasi yaparlar kesinAnammmm herkes sıyırdı
5 dakika felan baktim zaten ondan galibaolur canım tamamdır
inşallah, hala gelmedi çünkü.
umarımmm
aa perşembe mi yaa hiç farketmemişimm
bana da öyle ya. dinamik takım olmaya bayılıyorummm
aa yine perşembe diyo. gerçekten perşembe galibaa
kız aman deyim et ne kadar pahalı sen biliyon mu?ne demek yakmaak aaaaa
bilmemene bak şaşırdım şimdi. sosyal medya kullanmıyor musun? bence kullanmıyorsun :)
demin twitter de gördüm de kadın kocasına uçan tekme atmış diyorlardı nasıl sarmaazzz
aaa hunin çok güzelmiş nerden aldın? benimki bana küçük geliyor artık değiştireyim bundan alayım
sen asıl yeri kaçırmışsın o zaman5 dakika felan baktim zaten ondan galiba
Göguslerimde hic sut yoktu mecbur hemen meyve püresi verdim uyudu ardından sebze püresi hazırladım uyandığında yedirdimTatlim daha küçük meyve püresi filan erken bence yorma böbreklerini kendini ac birakma ac hissedince kalk sut ic yaninda hurma incir ye daha minik riskini kesme bence . Saglikli yemekle kilo almazsin abur cubur aldırıyor aralik oruc yerine son ara öğünu olan 6 yada 5 öğün yap kiyamam kuzucuga
Aslında suyu 3 litrenin altında içmiyorum amaKuzum suyu 3 litre içmeye çalış tahin ve satalarda dereotu kullan bol yeşillik gece emzirmesi ile düzelir inşallah gün icinde dinlenmen lazım.
İnşallah Bulaşı olmamıştırGerçekten moral ve motivasyon acısından bitik durumdayım arkadaşlar esimin iş yerinde çalışan bir arkadaşı kovid şüphesine rağmen bunu herkesden saklayıp işe gelmeye devam etmiş bugün hep testinin pozitif olduğunu öğrenmişler hem de hastaneye kaldırılmış eşim de temaslı olmuş haliyle bi insan bunu neden yapar cidden aklım almıyor herkesten saklamış gizli gizli test olmuş sonucu beklemeden ise gelmiş neden yani neden çok mu ucuz hayatlarımız var bizim
5 aylık canım daha ek gıda yeni vermeye başladım bendeMerhaba canım bebeğin kaç aylık yada yasindami tamam sütün yetmiyor olabilir mamayla destekle ayına göre eğer yaşındaysa ek gıdaya geçebilirsiniz.
Ve eşler karışırlar hepimizin ki öyle bizde geçen aksm masada bagristik ama umursama geç. Yada sakin bir zamanda al karşına konuş biz.mesela öyleyiz küs durmayız gerçi bu duruma getirene kadar o kadar cokkk dil döktüm ki eşime .
Stresten sütun etkilenir. Stres yapmamaya çalis ve Kimininki Allah vrrgisiy sütü taşar kimide ben gibi az biseyin yolunu gözler seninki de öyle.muhtemelen ve bol su iç yeşillik ye canım.
Emzirmede dinlenme de şart canım ben yarım saat bile uyusam yarıyor bana öyle diyim ama şu çok onemli küçük kızımı 18 ay emzirdim artık öğrendim çoğu şeyi.Göguslerimde hic sut yoktu mecbur hemen meyve püresi verdim uyudu ardından sebze püresi hazırladım uyandığında yedirdim
Artık ek gida vermeye başladım
Bende çok üzüldüm benim yüzümden cocuk ac kaldı diye. Ara öğün sayısını artiricam gunluk muhakkak kuru meyve tüketiyorum daha dikkatli olurum
Sanırım yorgunluktan sütüm azaldı
Aslında suyu 3 litrenin altında içmiyorum ama
Bu aralar ev temizliğiyle uğraştım sanırım yorgunluktan sütüm azaldı yoksa kac haftadır diyetteyim sutte hic azalma olmamıştı
İnşallah Bulaşı olmamıştır
Böyle APTALLL düşüncesiz insanlar oldugu surece bu virüs bitmezz
5 aylık canım daha ek gıda yeni vermeye başladım bende
Bende çok inatciyimdir esimde, küstükmü ilk adimi O benden bekler Bende Ondan beklerim yani Esim cok alıngan cok sıkıntı çekiyoruz bu konuda birbirimizden
Canım hoş buldum sağol..Hoşgeldin canım. Maşallah sana. Hemen hedefine ulaşırsın sen.
Kaptanım canım benim haftalar aylar ne çabuk dönüyor biz peşinden koşturuyoruz zamanın..Kizlar oncelikle plank ve leg raise yarismasina son veriyorum
Haftaya baska yarışlar yapariz.....
Birde geleneksel hale gelen persembe tarti hatırlatmasını yapayim
Kizlar yarin bildirim yaparken tarihe ve nota dikkat ederek bildirim yapmayi unutmayin
Eksik notlu bildirimler gecersiz sayilacak
E Elif_Eylul
@Nidsalii
Cordelia
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
@sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
@Zeynolin44
Ni454
@selensu82
asysss
Wilma11
@Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
@T u t a s t e
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@first ladyy
AhSen_2504
@bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
@Elhan
@birbeste
@sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
Malesef dinlenme uyumaya vaktim olmuyoEmzirmede dinlenme de şart canım ben yarım saat bile uyusam yarıyor bana öyle diyim ama şu çok onemli küçük kızımı 18 ay emzirdim artık öğrendim çoğu şeyi.
Büyük kızımı 9 ay artı mama ile büyüttüm şimdi diyorum keşke onuda 2 yaşa kadar bari emzirseydim
Bütün takim toplanmis miginin kocasi ne yesin diye düşünüyorEki Görüntüle 2820459 hunimi taktim oldumu mutlumusunuz
Zaman çabuk geçiyor gercekten canim anlamiyorsun yasarken ama arkaya dönüp bakinca ne cabuk gecmis diyoruzKaptanım canım benim haftalar aylar ne çabuk dönüyor biz peşinden koşturuyoruz zamanın..
Ben buraya yazmaya başlayalı 8 ay olmuş...
Yarın ben de yaparım bildirimimi
Sonsuza dek, daima. Tabi ki devam.Canım hoş buldum sağol..
Inşallah Ulaşırım dün bir 200 jj yaptım baya hamlamışım bugün kolum kalkmadı
Ama düzenli yapmak lazım o zaman işe yarıyor..
Senin durumlar nasıl eva ya devam mı???
Anlıyorum canım seni bizim daha okul başlamadan böyleyiz okul başlayınca yandıkMalesef dinlenme uyumaya vaktim olmuyo
2 cocuk Gün icinde canlı derse giriyorlar başlarında olmam gerek yoksa doğru düzgün ders dinlemezler
Bi yana Bebek ev is vs derken hic zamanım olmuyor
Emzirme cok önemli Bende diğerlerini 2.5 yasa kadar emzirdim
Allah kuzularini sana bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?