Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla takimda saglam kisi kalmayacak dedim en iyisi bitirmek herkes kendine uygun sporlari yapsin
Adim yarisi yapariz olmazsa haftaya
olur canım tamamdır
Şimdi aynısını aklımdan geçirdim herhalde yine evaya vurdu kendini dedim, inşallah öyledir kötü bişi yoktur
inşallah, hala gelmedi çünkü.
umarımmm
Haydi kızlar uçuşa geçiyoruz bugün persembe Perşembe bugun per-sem-be
aa perşembe mi yaa hiç farketmemişimm
Noluurrrrrrr hep böyle şeyler yazınnnnnnnnnnnnnnn bunlar bana ilaç ilaaaçççççççççççççç silkelenme vesilesi bunlar
bana da öyle ya. dinamik takım olmaya bayılıyorummm
Bugün persembe Perşembe bugunpersembeeeeesenin kocanın evi yoksen beni çıldırtmak mi istiyorsun
aa yine perşembe diyo. gerçekten perşembe galibaa
Ayyyy burayı okuyacam diye düdüklüdeki eti yakacaktım neredeyse
kız aman deyim et ne kadar pahalı sen biliyon mu? ne demek yakmaak aaaaa
burda komik bir şey var çok eminim gülesimde geldi ama ben anlamadım kocanın evi yok ne kız
bilmemene bak şaşırdım şimdi. sosyal medya kullanmıyor musun? bence kullanmıyorsun :)
Sabahlari tv izleyemiyordum bugun actim da sarmadi muge
demin twitter de gördüm de kadın kocasına uçan tekme atmış diyorlardı nasıl sarmaazzz
Eki Görüntüle 2820459 hunimi taktim oldumu mutlumusunuz
aaa hunin çok güzelmiş nerden aldın? benimki bana küçük geliyor artık değiştireyim bundan alayım

5 dakika felan baktim zaten ondan galiba

Göguslerimde hic sut yoktu mecbur hemen meyve püresi verdim uyudu ardından sebze püresi hazırladım uyandığında yedirdim
Artık ek gida vermeye başladım

Bende çok üzüldüm benim yüzümden cocuk ac kaldı diye. Ara öğün sayısını artiricam gunluk muhakkak kuru meyve tüketiyorum daha dikkatli olurum
Sanırım yorgunluktan sütüm azaldı

Kuzum suyu 3 litre içmeye çalış tahin ve satalarda dereotu kullan bol yeşillik gece emzirmesi ile düzelir inşallah gün icinde dinlenmen lazım.
Aslında suyu 3 litrenin altında içmiyorum ama
Bu aralar ev temizliğiyle uğraştım sanırım yorgunluktan sütüm azaldı yoksa kac haftadır diyetteyim sutte hic azalma olmamıştı
İnşallah Bulaşı olmamıştır
Böyle APTALLL düşüncesiz insanlar oldugu surece bu virüs bitmezz
5 aylık canım daha ek gıda yeni vermeye başladım bende
Bende çok inatciyimdir esimde, küstükmü ilk adimi O benden bekler Bende Ondan beklerim yani Esim cok alıngan cok sıkıntı çekiyoruz bu konuda birbirimizden

Emzirmede dinlenme de şart canım ben yarım saat bile uyusam yarıyor bana öyle diyim ama şu çok onemli küçük kızımı 18 ay emzirdim artık öğrendim çoğu şeyi.

Büyük kızımı 9 ay artı mama ile büyüttüm şimdi diyorum keşke onuda 2 yaşa kadar bari emzirseydim

Hoşgeldin canım. Maşallah sana. Hemen hedefine ulaşırsın sen.
Canım hoş buldum sağol..
Inşallah Ulaşırım dün bir 200 jj yaptım baya hamlamışım bugün kolum kalkmadı
Ama düzenli yapmak lazım o zaman işe yarıyor..

Senin durumlar nasıl eva ya devam mı???

Kaptanım canım benim haftalar aylar ne çabuk dönüyor biz peşinden koşturuyoruz zamanın..
Ben buraya yazmaya başlayalı 8 ay olmuş...

Yarın ben de yaparım bildirimimi

Malesef dinlenme uyumaya vaktim olmuyo
2 cocuk Gün icinde canlı derse giriyorlar başlarında olmam gerek yoksa doğru düzgün ders dinlemezler
Bi yana Bebek ev is vs derken hic zamanım olmuyor

Emzirme cok önemli Bende diğerlerini 2.5 yasa kadar emzirdim
Allah kuzularini sana bağışlasın inşallah

Kaptanım canım benim haftalar aylar ne çabuk dönüyor biz peşinden koşturuyoruz zamanın..
Ben buraya yazmaya başlayalı 8 ay olmuş...

Yarın ben de yaparım bildirimimi
Zaman çabuk geçiyor gercekten canim anlamiyorsun yasarken ama arkaya dönüp bakinca ne cabuk gecmis diyoruz

Anlıyorum canım seni bizim daha okul başlamadan böyleyiz okul başlayınca yandık Amin canım Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…