- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Benimkide bugun çok fena biraktim agladi 1saat tam 1saat yani sisti gozleriEve kapatacaklar yani
Ay için şişti bebe sabah beri uyumadı bu saat oldu anca uyudu
Evet sis var kapalı hava için sıkıldı
Zibidi yok rahat batıyor bebelereBenimkide bugun çok fena biraktim agladi 1saat tam 1saat yani sisti gozleri
akşama bende merak ettim ne olacak bakalım.Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirlerinden bahsederek, "Amacımız ülkemizi Ramazan ayında dinlendirerek bayram sonrasına hazırlamak. Ramazan ayında rakamlarımızı düşürmeyi amaçlıyoruz, önceliğimiz sağlık" ifadelerinde bulundu.
valla bilmiyorumki canım bu şekilde konuşmuş. bilim kurulu toplanıyormuş bugün yine. bakalım ne açıklayacaklar.
Yoruldum yaaa bende hicbirsey yok babami istiyorum dondurma istiyorumZibidi yok rahat batıyor bebelere
Gecen sene de ayni şeyleri yasadikRamazan ayında tam kapanma olabilirmiş, hiç sanmıyorum ama kapansak bi türlü kapanmasak bi türlü..
Cok esiyor ama gece yagis geliyorBurası güneşli bugün. bahar havası.
profil resmindeki haline bakarak tonladım bu cümleleri senin kızın ağzından :) orda da biraz kızmış bişelereYoruldum yaaa bende hicbirsey yok babami istiyorum dondurma istiyorum
öle deniyor tam kapanma derken.Eve kapatacaklar yani
Ay için şişti bebe sabah beri uyumadı bu saat oldu anca uyudu
Evet sis var kapalı hava için sıkıldı
aynen insanlar gizli gizli görüşüyor. bi yolunu buluyorlar.Gecen sene de ayni şeyleri yasadik
Kapansak bile herkes yine misafirliklere gitmeye devam etti
Calisan icin de büyük sıkıntı gercekten
Cok esiyor ama gece yagis geliyor
Kestane rengi. Kendi rengi yani 60 kilo olunca değişiklik yapacağım. Canım.Ne rengegüle güle kullan yafrumm
Feci esiyo canim pazara gidip geldik pazarda az daha kalsak üzerimize birseyler ucardiaynen insanlar gizli gizli görüşüyor. bi yolunu buluyorlar.
esintiyi farketmedim canım dışarı çıkamadım hiç gün içinde. ama güneşli ve masmavi gökyüzü insanın içi açılıyor..
evet tatile çevirdi millet. artık ziyaret felan kalmadi oysa ki ben eski bayramlari özledim. çocuklar böle büyüyecek maalesefamaan bayramların zaten tadı yoktu. artık bayramda kalmadı..
Bende haftaya ek gıdaya başlayım diyorum. Zaten 2 haftadır günde 2 defa formül mama veriyorum çok iyi doyuyor sütüm yetse bile azar azar tatırarak başlaycm sorun etme kendine sütün için hurma, rezene çayı, anason çayı, bulgur, yeşil yapraklı sebzeler, özelikle ye ve max 3 litre su diyet yapmasan dahi bu kadar su içimesi şart olur öyle sinir bozucu şeyler aile arasında olur canını sıkma...Göguslerimde hic sut yoktu mecbur hemen meyve püresi verdim uyudu ardından sebze püresi hazırladım uyandığında yedirdim
Artık ek gida vermeye başladım
Bende çok üzüldüm benim yüzümden cocuk ac kaldı diye. Ara öğün sayısını artiricam gunluk muhakkak kuru meyve tüketiyorum daha dikkatli olurum
Sanırım yorgunluktan sütüm azaldı
Aslında suyu 3 litrenin altında içmiyorum ama
Bu aralar ev temizliğiyle uğraştım sanırım yorgunluktan sütüm azaldı yoksa kac haftadır diyetteyim sutte hic azalma olmamıştı
İnşallah Bulaşı olmamıştır
Böyle APTALLL düşüncesiz insanlar oldugu surece bu virüs bitmezz
5 aylık canım daha ek gıda yeni vermeye başladım bende
Bende çok inatciyimdir esimde, küstükmü ilk adimi O benden bekler Bende Ondan beklerim yani Esim cok alıngan cok sıkıntı çekiyoruz bu konuda birbirimizden
O günleri özledim....evet tatile çevirdi millet. artık ziyaret felan kalmadi oysa ki ben eski bayramlari özledim. çocuklar böle büyüyecek maalesef
İnat etmeyin inatla bir yere varilmiyor. Bebiş çok küçükmus maşallah tam isirmalikGöguslerimde hic sut yoktu mecbur hemen meyve püresi verdim uyudu ardından sebze püresi hazırladım uyandığında yedirdim
Artık ek gida vermeye başladım
Bende çok üzüldüm benim yüzümden cocuk ac kaldı diye. Ara öğün sayısını artiricam gunluk muhakkak kuru meyve tüketiyorum daha dikkatli olurum
Sanırım yorgunluktan sütüm azaldı
Aslında suyu 3 litrenin altında içmiyorum ama
Bu aralar ev temizliğiyle uğraştım sanırım yorgunluktan sütüm azaldı yoksa kac haftadır diyetteyim sutte hic azalma olmamıştı
İnşallah Bulaşı olmamıştır
Böyle APTALLL düşüncesiz insanlar oldugu surece bu virüs bitmezz
5 aylık canım daha ek gıda yeni vermeye başladım bende
Bende çok inatciyimdir esimde, küstükmü ilk adimi O benden bekler Bende Ondan beklerim yani Esim cok alıngan cok sıkıntı çekiyoruz bu konuda birbirimizden
Eee ne karar verdiniz? Ne yiyecek?Bütün takim toplanmis miginin kocasi ne yesin diye düşünüyor
Bende kk ya baslamadan önce bu huni meselesini bilmiyordum
Ne alaka diye sorduydum
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 10.00
2 yumurtadan az yağlı omlet
1 dilim t.b.e.
5 zeytin
1 kk peynir
Ara 14.00
Türk kahvesi 1 kuru incir 1 kayısı
Öğle 16.00
Bol salata 250 gram et.
Akşam 19.00
Detoks içeceği.
2 litre su
Yeşil çay
Spor hiç yapmadım. İnşallah yapıp bildireceğim.
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 10.00
2 yumurtadan az yağlı omlet
1 dilim t.b.e.
5 zeytin
1 kk peynir
Ara 14.00
Türk kahvesi 1 kuru incir 1 kayısı
Öğle 16.00
Bol salata 250 gram et.
Akşam 19.00
Detoks içeceği.
2 litre su
Yeşil çay
Spor hiç yapmadım. İnşallah yapıp bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul Chedarice
Teşekkürler canım.Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?