Kaptanım yarın ki tartıdan sonrasını size bırakıyorum free listeye geçince normal listeye bir daha geçemiyor muyumYarin karar veririz biraz daha düşün istersen
Tamam canim yarin ekleyeceğim kilo bildiriminle
Teşekkür ederim canımolabilir 1 günde iyi canım neden olmasın. haftada 500 gr. 1 kg. lar çok iyi senin kilondaki insan için. biz kendimiz acele ediyoruz sadece canım benim 3 kg. dedik totem yaptık 3 kiloyu ben anca ayda veririm bilmiom mu kendimi bu hafta beş deriz ne olmuş
sen verde 300 gram ver canım. biz bu özeni göstermesek daha fazlası şuan üzerimizdeydi demi ama... bende yürüyemedim bugün malesef sağlık olsun. akşamda dr. gidecem hayırlısı bakalım. en kötü 40 dk leslie yapabilirsin evde onu yapabiliyorsun die hatırlıorum . perşembe umutsuzluğu mu çöktü sana kıyamammm benim eksimi görsen kendininkini seversin emin ol amannnn vücudumun canı sağ olsun ben kaçamak yapmadım oda ne zayıflarsa onu zayıflayacak ben şimdiden haftaya odaklıyım allah biliyo
aa estağfirullah canım çaktırmadan az ye sen salata yemen zaten harika
Listeye girdikten sonra 2 ay izin hakkı yokKaptanım yarın ki tartıdan sonrasını size bırakıyorum free listeye geçince normal listeye bir daha geçemiyor muyum
Maşallah baklava yapmayı biliyorsan sen de olmuşsun demektir. En azından yufkaları eşine yaptırıp şurup işini kendin yapabilirsin. Yorulmana gerek yok kuzum...korumaya tez elden gecmeni dilerim.Oo rakibem hızlı geliyorsun
Koku 3-4. Gün gitti bende insallah hafif atlatir
canim aslinda doğru bilinen yanlis bu aktardan aldigin acik cayin hicbir etiketi yok o cay ne zamandir aktarda , ne zaman geldi, kimlerin elinden gecti en tehkikelisi aflotoksin yuzunden acik yesilcayla zehirlenip ölen var . Onun yerine kutulu dökme yeşilçay tercih edilmeli skt si uretimi vs belli olan
Korumaya bir ulassam abla kendim bile yaparım. En kaliteli baklavada bile glikoz surubu kullaniliyor en iyisi evde yapmak miss gibi
Cok sevindim zamanla azalacak sure 5 dk da dalacak
supersin oldun sen migim :)
Uykumusum hemen yazıyorum
yuklenme bence bir sure kalici bir sakatlık kalmasin , buz kompleksi uygula aksamlari
Bir nevi pro günü gibi bol eksiler
Cok ozur dilerim malesef ben yapamadım annem ablam geldi ki annem emzirdigim icin sadece oyle bir su içtiğimi görse vurur benisalata yedim
Kaptanım yarın artı da gelsem 1 hafta daha normal listede kalayım eğer bu durumum devam ederse free listeden devam ederim olmaz mı size hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorumListeye girdikten sonra 2 ay izin hakkı yok
Kendi isteginle listeden ayrılabiliyorsun
Kendi istegiyle ayrilan üyelerin listeye girmesi icin 6 ay gecmesi gerekli kural gereği
Tamam canim bir hafta daha beklerizKaptanım yarın artı da gelsem 1 hafta daha normal listede kalayım eğer bu durumum devam ederse free listeden devam ederim olmaz mı size hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum
Anlayışın için teşekkür ederim kaptanımTamam canim bir hafta daha bekleriz
Sen simdi moralini bozma eksi geleceğini düşün bugun yediklerin cok hafif sana guzel eksi getirecek
Teşekkürler canım. Ramazan'a hazırım.Güle güle kullan yeni saçını ❤
Sen bilirsin canim katilmak istersen katılabilirsin tabi kiTeşekkürler canım. Ramazan'a hazırım.Birde hatta sonu temizlik yaparsam. Temizlik sayfasına mi katılsam. Zipzip-
Şaka yaptım kaptanim Sen de azıcık kizsana. Ne pizzası otur oturduğun yerde demiyon yavs.
Üffffff vallahi 2haftadır pizza hayali kuruyorum yarın söyleyeceğim inşallahhhhKaptanım aç hissediyorum. Pizza söylesem ne dersin?
Afiyet olsun canımSu şimdilik 2 litre
1 yeşilçay ve beyazçay
Öğlen ki Karnabahar kısırı
Akşamda kereviz çorbası üzerine haşlanmış et koydum biraz
Elif ve kızmakŞaka yaptım kaptanim Sen de azıcık kizsana. Ne pizzası otur oturduğun yerde demiyon yavs.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımSu şimdilik 2 litre
1 yeşilçay ve beyazçay
Öğlen ki Karnabahar kısırı
Akşamda kereviz çorbası üzerine haşlanmış et koydum biraz
Kaptanlıgi vereyim en iyisi birineŞaka yaptım kaptanim Sen de azıcık kizsana. Ne pizzası otur oturduğun yerde demiyon yavs.
Sen olmasaydin burda kimse olmazdi bunuda bilmen lazimAfiyet olsun canım
Kaptanlıgi vereyim en iyisi birine
Bana göre değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?