Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim canım ümit verici konuşmaların bir taraftan şifa oluyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Okulda duramadim yine de yürüdüm yağmurluğu çektim üzerime...Şimdiden 8000' i geçtim. Leslie kurtarıcı olarak bir köşede dursun. Doktor sonucunu bizimle paylaş unutma.... güzel haberlerini almayı diliyorum.

Kaptanım yarın ki tartıdan sonrasını size bırakıyorum free listeye geçince normal listeye bir daha geçemiyor muyum
Listeye girdikten sonra 2 ay izin hakkı yok
Kendi isteginle listeden ayrılabiliyorsun
Kendi istegiyle ayrilan üyelerin listeye girmesi icin 6 ay gecmesi gerekli kural gereği

Maşallah baklava yapmayı biliyorsan sen de olmuşsun demektir. En azından yufkaları eşine yaptırıp şurup işini kendin yapabilirsin. Yorulmana gerek yok kuzum...korumaya tez elden gecmeni dilerim.

Listeye girdikten sonra 2 ay izin hakkı yok
Kendi isteginle listeden ayrılabiliyorsun
Kendi istegiyle ayrilan üyelerin listeye girmesi icin 6 ay gecmesi gerekli kural gereği
Kaptanım yarın artı da gelsem 1 hafta daha normal listede kalayım eğer bu durumum devam ederse free listeden devam ederim olmaz mı size hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum

Kaptanım yarın artı da gelsem 1 hafta daha normal listede kalayım eğer bu durumum devam ederse free listeden devam ederim olmaz mı size hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum
Tamam canim bir hafta daha bekleriz
Sen simdi moralini bozma eksi geleceğini düşün bugun yediklerin cok hafif sana guzel eksi getirecek

Su şimdilik 2 litre
1 yeşilçay ve beyazçay
Öğlen ki Karnabahar kısırı
Akşamda kereviz çorbası üzerine haşlanmış et koydum biraz

Eklentiler

• IMG-20210408-WA0034.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG-20210408-WA0061.webp
    54 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG-20210408-WA0023.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20210408_172631.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…