- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Nenem aklinda olacağına midende olsun derdiAhahhahhahhaha yaaaaaaaa aa vallahi bittim aklıma olmayan şeyler geliyor
Güzel adimlar koruma nasil gidiyor canım
Iyiyim canım sen nasilsinSelam kızlar nasılsınız
Yarın tartı günü birincilik gelir inşallah
Canım yemeği hafif esnettim yürüyüşü bırakmadım sıkıntı yok şimdilik inşallah birkaç kilo daha vermek istiyorumGüzel adimlar koruma nasil gidiyor canım
Kilo bildirimine devam et olmazsa canim kopmamis da olursun burdanCanım yemeği hafif esnettim yürüyüşü bırakmadım sıkıntı yok şimdilik inşallah birkaç kilo daha vermek istiyorum
Bende iyiyim Kaptanım dünya telaşı koşturma devam bugün küçük bir piknik yaptık cocuklara değişiklik olduIyiyim canım sen nasilsin
Yarın bildirim yapıcam canım evet haklısınKilo bildirimine devam et olmazsa canim kopmamis da olursun burdan
Ne guzel canımBende iyiyim Kaptanım dünya telaşı koşturma devam bugün küçük bir piknik yaptık cocuklara değişiklik oldu
Büyükler doğruyu söylüyorNenem aklinda olacağına midende olsun derdi
ZeynommmmSelam kızlar nasılsınız
Yarin paylasiriz merak etme senListe hazir aslinda doldurup paylasirsiniz olmaz mi
İnşallah canımCaaanımmm yarın güzel bir eksi bekliyorum senden
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Kah 11
1 haş yumurta
5 zeytin
Dom sal
Çökelek 1.2 kaşık yoğurt
Akşam 6.30
Kelle paça eti 2 3 parçaydı
Kavrulmuş ot
2.3 çatal pilav
Selam canim iyiyim sen nasilsinSelam kızlar nasılsınız
Bende iyiyim canımAfiyet olsun canım
Selam canim iyiyim canim sen nasilsin
1.cilik geliyor evet
Geçmiş olsun canım inşallah pozitif çkmazsınızEv de var multi vitamin ise yarar mı canım
Cok tesekkur ederim canım yazın oyle ıyı geldi ki cok fazla kilo almıs olmaktan korkuyorum ve kaptanımı bosa emeklerini harcamaktan korkuyorum sozde spora gittim 1 ay ama misliyle yedım ve oyle bir yeme potansiyeli var ki bende bas edemiyorumHayatım niye gelmiyosun valla bende bazen veriyorum bazen alıyorum ama kaptanlarim sağolsun hep destekler belkide biraz ters yapsalar bende gelemem en azından buraya karşı bı cekimserlik oluyo içimde sorumlu hissediyorum.
Hepimizin dönem dönem canimizin sıkkın olduğu günler oluyo benimde oluyor ama burayı bırakmayı düşünmüyorum. Takı istediğim kiloya ulaşana kadar.
Sonuçta insanız etten kemikteniz bizimde duygularımiz var hep diyet modunda olamıyoruz. Sen çok güçlü bı kadınsın . Lütfen kendini topla ve buraya tekrar geri dön. Ve emin ol hepimizin eşiyle çocuklarıyla yada sağlık sorunlarimiz oluyo insanız ..
Bende yansıtmamak ıcın uzaklasmayı tercih ettin canım ama kactıkca hersey sarpa sardı kılo aldigim gordukce daha cok yedım bu isi beyinde bitirmem lazım iradene sahip cıkmam lazımAynenaskrhpozitif
Geçen hafta bir gün saatlerce ağladım. Başka bir gün yeğenime üzüldüm eşim konusuna hiç girmeyeyim. Bunları bahane etmek buraya yansıtmak istemedim. Enerjiyi yüksek tutmaya çalıştım. Bilmiyorum yapabildim mi?
Amacımizi unutmayalım. Yemek hiçbirsey için çözüm değil. Bizi sonrasında kilolar coook üzüyor.
Haklısın bahar mutluluğu ve huzuru yemekte aramaktan vazgecmem gerekiyorHemen gelip bildirim yap menu filan yaz ac kaldigin gecelere yazık ne zamana kadar yiyeceksin her seferinde vermek daha da zorlasiyor
Sakin pes etme canım pes edince resmen domino etkisi oluyor ve hıc bırsey eskısı gıbı olmuyorbak bende pes edecektim bilmiyorum veremediğim için bunalima girmişim bi anda silkelemem lazimdi. biraksam kilo alabilirim kesin biliyorum kendimi. ama şunu yapmaya karar verdim önce ne yiyecegimi sonra ne yediğimi paylaşmalıyız. yedikten sonra paylaşınca biliyorum resmen deprem etkisi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?