Soru yok
Soru yokYok tatlım... @Kmsl Hnd ile yarıştayiz ya bu hafta mercimekli köfte yesin de şişsin diye uğraşıyorum.
Soru yokYanlışlık yok...yulaf lapasini görünce intihar edesim geldi... Allah affetsin.
E Elif_Eylul tatlım bak sadece burada sordum. " Kakao mu koydun? " Migi açıklama yapınca cevaplar yazdım.Afiyet olsun canımSeninki niye öyle koyu renk ? Kakao mu koydun?
Burada soru yok...Malzemeden calmışsın ama....varla yok arası ...
Burada da soru yok...Anladım...tarçın ve chia rengi koyulastirmis...
Sen olgunluk gösterip sormamış olabilirsin...benim bazen çenem düşebiliyor...yaşliliğima ver...Bende tuhaf buldum sordummu
InsaAllah canım eşim test yaptırmak için 2 hastaneye gitti yaptiramadi çok kalabalık dedi hastanelerde nefes alacak yer kalmamış nasıl test yaptırmaya gideceğim bilmiyorum diyor bulaş olmadıysa bike orada kesin kaparım diyorGeçmiş olsun canım inşallah pozitif çkmazsınız
Canım pek birşey istemedi kaptanımAfiyet olsun canım az olmus bugün yediklerin
Evlenemezsem burda mi kalacağım abla
İnşallah ödemim giderYarına hazırım diyorsun. Tartılar korksun benden.
Afiyet olsun.
Tlf açtığınızdan evdende test gelip alıyorlar canımInsaAllah canım eşim test yaptırmak için 2 hastaneye gitti yaptiramadi çok kalabalık dedi hastanelerde nefes alacak yer kalmamış nasıl test yaptırmaya gideceğim bilmiyorum diyor bulaş olmadıysa bike orada kesin kaparım diyor
Cevizli cacık detox mu yağ yakıcı falan yada ödem içinBugünki menüm
Sabah 10.30
Bir kase cevizli cacık
Ara=13.00
1 kase cevizli cacık
İkindi =1 kase cacık ve 100 grm kırmızı et 2 3 çatal tavuk ızgara
1 kupa yeşil çay
3. litre su
1. 5 litresi detoks su
Zipzip- E Elif_Eylul Penguen
Afiyet olsun canımBugünki menüm
Sabah 10.30
Bir kase cevizli cacık
Ara=13.00
1 kase cevizli cacık
1 kupa yeşil çay
3. litre su
1. 5 litresi detoks su
Çok tok tutuyordu cacık bilmiyorum sadece biraz önce açlık bastırmaya başladı onuda bitki çaylarıyla geçirmeye çalışıyorumBugünki menüm
Sabah 10.30
Bir kase cevizli cacık
Ara=13.00
1 kase cevizli cacık
1 kupa yeşil çay
3. litre su
1. 5 litresi detoks su
Yok canım ben sadece akşam 1 avuç ıspanak 1 salatalık 1 yeşil elma bir parça da yaş zencefil katip smotie yaptım onu içtimÇok tok tutuyordu cacık bilmiyorum sadece biraz önce açlık bastırmaya başladı onuda bitki çaylarıyla geçirmeye çalışıyorum
@Tostombalakanne sen denedin mi bu listeyi nasıl geçti
Afiyet olsun canımBugünki menüm
Sabah 10.30
Bir kase cevizli cacık
Ara=13.00
1 kase cevizli cacık
1 kupa yeşil çay
3. litre su
1. 5 litresi detoks su
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Temaslilar karantinaya alınıyor evde...Eşim de hiç bir belirti yok yani sadece temas var desek gelirler mi canım 112 yi mi arayacağız
Diyetisyen Selahattin Dönmez'den 1 Günde 1 Kilo Verdiren Diyet ListesiCevizli cacık detox mu yağ yakıcı falan yada ödem için
Bu kadar kilo alma nedenim stres. Eşim, iş . Bir de gece yeme başladı. Gündüz çok yiyen bir insan değilim. Gece yemeğe saldırıyordum.Woaaaeww diyorum. O simit göbekten eser kalmamış
Şimdi özel olmazsa bazı sorularım var, kendime motivasyon için?
Nasıl bu kadar kilo aldın yani yemek dışında sebebi var mıydı? Kaç yıldır 93 kilodaydın? En çok ve en az kaç oldun? Diyete başlamaya nasıl karat verdin? 20 kiloda takıldığın kilo oldu mu?
Ben hiçbir zaman 79un altına inrmeyecekmişim gibi geliyor, hiç inmediğim için hayatımda stresi bastı.
Temaslıysa gelirler diye düşünüyorum ama covid19 danışma hattını arayabilirsin sorabilirsin googledan bak canımEşim de hiç bir belirti yok yani sadece temas var desek gelirler mi canım 112 yi mi arayacağız
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Yarın benide etiketler msn faydasını görürsen bende yapayımDiyetisyen Selahattin Dönmez'den 1 Günde 1 Kilo Verdiren Diyet Listesi
Malzemeler
1 kâse yoğurt
7 tane ceviz
1 diş sarımsak
1 adet salatalık
1 kâse yoğurdu çırpın ve krema kıvamına getirin. İsterseniz, birazcık su ekleyebilirsiniz. 1 kâse yoğurdu çırpın ve krema kıvamına getirin. İsterseniz, birazcık su ekleyebilirsiniz. 7 adet cevizi dövün; ya da küçük küçük koparıp yoğurda ekleyebilirsiniz. 1 diş sarımsağı ezin, ilave edin. Kabuklarıyla birlikte 1 salatalığı da rendeleyerek, hazırlayacağınız karışıma ekleyin. Bu lezzeti nasıl ve ne kadar tüketeceğiniz değil mi? Akşam yemeğinde et, balık ve tavukla tüketebilirsiniz.
Sadece bir öğün olarak yiyebilirsiniz. Bunu daha fazla hazırlayıp günde birkaç kâse yiyebilirsiniz.
Bunun için denedim yarın görücez bakalım
Oje süremiyorsak umudu keselim miBu kadar kilo alma nedenim stres. Eşim, iş . Bir de gece yeme başladı. Gündüz çok yiyen bir insan değilim. Gece yemeğe saldırıyordum.
2014 yılında 68 tim. 2006 yılında 58 dim. Geçmişte 55-60 arasıydim.son yıllarda 85 üzeri takılıyordum. Korona ile 95 -96 gördüm.
Kilo vermeyi her zaman istiyordum. Ama bir olay bir sıkıntıyla kendimi kaybediyordum. Geçen yil Ekim ayında yeter dedim. Sürekli kendimi böyle olmayacagim, sinirlensem de üzülsem de yemeyeceğim diye telkin ettim. Önce diyetisyene başladım. Sonra 6. Takıma geldim. Ben takılmadim galiba. Çok az verdiğim oldu ama vermediğim olmadı galibaZipzip- daha iyi bilir
Sana gelince yeter ki iste. Sol eliyle sağ elinin tırnaklarına kusursuz oje süren kadının yapamayacaği hiçbir şey yoktur.
Birlikte başaracağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?