Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Soru yok
Yok tatlım... @Kmsl Hnd ile yarıştayiz ya bu hafta mercimekli köfte yesin de şişsin diye uğraşıyorum.
Soru yok
Yanlışlık yok...yulaf lapasini görünce intihar edesim geldi... Allah affetsin.
Soru yok
Afiyet olsun canım Seninki niye öyle koyu renk ? Kakao mu koydun?
E Elif_Eylul tatlım bak sadece burada sordum. " Kakao mu koydun? " Migi açıklama yapınca cevaplar yazdım.
Malzemeden calmışsın ama....varla yok arası ...
Burada soru yok...
Anladım...tarçın ve chia rengi koyulastirmis...
Burada da soru yok...
Bende tuhaf buldum sordummu
Sen olgunluk gösterip sormamış olabilirsin...benim bazen çenem düşebiliyor...yaşliliğima ver...

Geçmiş olsun canım inşallah pozitif çkmazsınız
InsaAllah canım eşim test yaptırmak için 2 hastaneye gitti yaptiramadi çok kalabalık dedi hastanelerde nefes alacak yer kalmamış nasıl test yaptırmaya gideceğim bilmiyorum diyor bulaş olmadıysa bike orada kesin kaparım diyor

Tlf açtığınızdan evdende test gelip alıyorlar canım

Çok tok tutuyordu cacık bilmiyorum sadece biraz önce açlık bastırmaya başladı onuda bitki çaylarıyla geçirmeye çalışıyorum
@Tostombalakanne sen denedin mi bu listeyi nasıl geçti

Çok tok tutuyordu cacık bilmiyorum sadece biraz önce açlık bastırmaya başladı onuda bitki çaylarıyla geçirmeye çalışıyorum
@Tostombalakanne sen denedin mi bu listeyi nasıl geçti
Yok canım ben sadece akşam 1 avuç ıspanak 1 salatalık 1 yeşil elma bir parça da yaş zencefil katip smotie yaptım onu içtim

Cevizli cacık detox mu yağ yakıcı falan yada ödem için
Diyetisyen Selahattin Dönmez'den 1 Günde 1 Kilo Verdiren Diyet Listesi
Malzemeler
1 kâse yoğurt
7 tane ceviz
1 diş sarımsak
1 adet salatalık
1 kâse yoğurdu çırpın ve krema kıvamına getirin. İsterseniz, birazcık su ekleyebilirsiniz. 1 kâse yoğurdu çırpın ve krema kıvamına getirin. İsterseniz, birazcık su ekleyebilirsiniz. 7 adet cevizi dövün; ya da küçük küçük koparıp yoğurda ekleyebilirsiniz. 1 diş sarımsağı ezin, ilave edin. Kabuklarıyla birlikte 1 salatalığı da rendeleyerek, hazırlayacağınız karışıma ekleyin. Bu lezzeti nasıl ve ne kadar tüketeceğiniz değil mi? Akşam yemeğinde et, balık ve tavukla tüketebilirsiniz.
Sadece bir öğün olarak yiyebilirsiniz. Bunu daha fazla hazırlayıp günde birkaç kâse yiyebilirsiniz.

Bunun için denedim yarın görücez bakalım

Bu kadar kilo alma nedenim stres. Eşim, iş . Bir de gece yeme başladı. Gündüz çok yiyen bir insan değilim. Gece yemeğe saldırıyordum.
2014 yılında 68 tim. 2006 yılında 58 dim. Geçmişte 55-60 arasıydim.son yıllarda 85 üzeri takılıyordum. Korona ile 95 -96 gördüm.

Kilo vermeyi her zaman istiyordum. Ama bir olay bir sıkıntıyla kendimi kaybediyordum. Geçen yil Ekim ayında yeter dedim. Sürekli kendimi böyle olmayacagim, sinirlensem de üzülsem de yemeyeceğim diye telkin ettim. Önce diyetisyene başladım. Sonra 6. Takıma geldim. Ben takılmadim galiba. Çok az verdiğim oldu ama vermediğim olmadı galiba Zipzip- daha iyi bilir

Sana gelince yeter ki iste. Sol eliyle sağ elinin tırnaklarına kusursuz oje süren kadının yapamayacaği hiçbir şey yoktur.
Birlikte başaracağız.

Yarın benide etiketler msn faydasını görürsen bende yapayım

Oje süremiyorsak umudu keselim mi
Oje sürmeyeli yıllar olmuştur walla, hala sağlam bir ojem kalmışsa gidip de sürem bari, gücümüzü gösterelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…