Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tüm gaz yapan yiyecekleri oglen yemişsin canım. Çok yemissin anlamında demiyorum yanlış anlama sakın. Sadece insallah sabaha şişkinlik yapmaz insallah. Afiyet olsun
Benimde canım sıkıldı ama ya tavuk döner alacaktım dışarıdan ya da yemekhanede çıkanı yicektim. Yemeğin yanına erişte yapmışlar bide onu almadım yemekten sonra yürüdüm tek tesellim o şimdi tartıldım geçen cumayla pek fark yok ama sabaha inşallah eksi olurum.

Ben 5 kaşık yoğurt , 1 salatalık, yarım limon suyu, 1 kaşık toz zencefil bir kaşık pul biber karıştırdım yedim. Detoks cacığı gibi birşey. birbeste duymasin.

Kızzzz içine yeşilsoğan da koy...tadı çok güzel oluyor...tabi hayalinde

Kaptanım yarın artı da gelsem 1 hafta daha normal listede kalayım eğer bu durumum devam ederse free listeden devam ederim olmaz mı size hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum
Canım artı gelmezsin. Yedim diye devam etme yeter. Yarın aç bir spor yap birşeyler yap. En kotu sabit gel. Bu kadar güzel diyet yapiyorken vazgeçme. Beynin bahaneler üretiyor. Düşme bu tuzaklara.

Bugünkü menü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 9:30
3 yk yulaf ezmesi + 1 bardak süt ile
1 orta boy muz

Ara öğün
Hibuskus çayı

Öğle yemeği 13:30
Tavuk suyu çorbası
1 kase

Ara öğün
Hibuskus çayı
Elma

Akşam 19:30
1 kase sütlü çorba
3 yk iç bakla haşlanmış

Yatmadan önce 21:30
3 adet kuru kayısı
Yeşil çay

22:30 yoğurt pulbiber limon kürü
Bu gece başladım buna
Pazartesi doktor kontrolüm var

Su : 4 lt
Spor : 60 sn plank

Eklentiler

• 42E3FB89-56BD-4A1C-9421-92FD6FCCD7C4.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…