- 14 Aralık 2007
- 2.740
- 318
- 723
- 41
çok geçmiş olsun kütom.
geçmş olsun canım sen iyi ol da biz seni sümüklü de sevioz
gemiş olsun canım:teselli: böyle sürekli ağrı çekmektense kurtulun bak bende 20lik dişim için 2 sene bekledim 2 ayda bir kabakulak gibi şişerdi yüzüm şimdi rahatım çok şükür çenem çok dar benim dişler fazla geliyo ağzıma:roflol:
nazlım tamam tatlım yaşadığınız şehrin kıymetini bilin kız ben çok seviyorum istanbulu,
kütom hoşgeldin geçmiş olsun gülüm...
çok geçmiş olsun kütahya kurtuldun nihayet
fefim saggol surularıma cevap verdigin için tatlım ...
bediş geçmiş olsun kıs .... dişçiden ben pek korkmam . böyle durumlarda aklıma hep dogum sancılarını getiririm ki hayattaki bence en büyük can yakan acılardandır . yada benim tattıgım . ona dayandımda 3kere bu küçüçük iyneyemi dayanamayacagım derim ve hafifçe geçer . ( dogum yapmamışları korkuttumu acep )........
çok saolun kızlar Allah razı olsun ama kurtulamadım malesef bitanesi daha duruyo alttakilerdede var gibi iç çürük of of yumuk benımde agız cene küçükmüşgaliba o diş fazla deilmiş içerde damakta vardı cekilen o sıgmamış arkaya gitmiş dudagım yırtılmış o uyusuklukta hissetmedim adam acıyomu die boşuna sormamış bende ne dio bu diom çatır cutur dişle ugrasıyo dudak soruyo die nese amannnn kanama durdu iyiyim şimdi acıktım ama yemicemya korkuyorum