- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Nilaycimm senden önce @Tostombalakanne ile sözleştik
Afiyet olsun canım9 Nisan menüsü
Kahvaltı 10:30
1 Haşlanmış yumurta
1 tb ekmeği
Peynir
2 zeytin
1 yk havuç tarator
Domates salatalık yeşillik
Ara 14:30
Sade kahve
Az kuru üzüm
Az dut kurusu
Ara 17:00
2 erik kurusu
Akşam 18:30
4 yk biber kavurma
4 yk yoğurt
3 köfte
2 lt su
15 dk yürüyüş
15 dk koşu
15 dk eliptik
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Ya benimde içimden saat geçiyor ama bütçe ayıramam şu an ona. Yoksa sürekli bakıyorumBacaklarım çok hareket ediyor. Saat alacağım. Beğendim bir model. Bakalim.
Afiyet olsun canımSahur
1 bardak maydanoz limon kürü
İftar
1.5 tabak karışık sebze yemeği
1 kase yoğurt
çeyrek otlu gözleme
çeyrek muz
3 litre su
10.000 adım.
Zipzip-
3 lü rakip olalım hiç denemedim kilolarımızda pek uzak degil zatenNilaycimm senden önce @Tostombalakanne ile sözleştikama istersen 3umuz rakip olabiliriz. Kilolarımız yakın. Ne dersiniz?
Afiyet olsun canım
Ya benimde içimden saat geçiyor ama bütçe ayıramam şu an ona. Yoksa sürekli bakıyorum
Tamamdir3 lü rakip olalım hiç denemedim kilolarımızda pek uzak degil zaten
hoşbuldum kaptanımGenetik faktoru etkili olsaydi evdeki en zayif kisi ben olmazdim
Annem ,babam kardeslerim hep kilolu
Bende boyuma göre cok kilolu olduğum dönemleri gördüm ama o kilolarda kalmak istemedim
Hosgeldin canım aramiza ben elif
Masallah cok guzelsin ve zayifsin
Allah rahmet eylesin canim
Olsun abla
Cumartesi aciktir eczaneler ya da kapali mi hic bilmiyorum yasaklarda hic cikmadim disari canim
peki kaptan.E Elif_Eylul
@Nidsalii
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
@sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
@Zeynolin44
Ni454
@selensu82
@asysss
@Migim
@Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
@T u t a s t e
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@first ladyy
@AhSen_2504
@bengisu022
@Leyl-i-fer
@sena zeynep
@Tesnim1989
@Elhan
@birbeste
sardunya1038
@Tutku44
sidelya
@Ytmz
C Chikolata_gozlum
Kizlar yarin adım yarisina başlayalım
Hedef günlük 10 bin adim atmak...
Adimlari cok abartmayalim kendi aramizda yarisacagiz
Ekran goruntusu atmayi unutmayın gun sonunda..
Yarisma yarin baslasin carsamba gunu sonlandiralim
Sonuclari persembe açıklayacağım
Canım adimsayar in var mı?peki kaptan.
Yooo yooo öyle olmaz ne dedik tere ter dişe dişTamamdirbak benden demesi @Tostombalakanne benden daha dişli zor bi hafta olacak bakalim kim kazanacak Mefkurem biz 3lu rakip olduk sorun yoktur umarım
Birakmammm yoksa seni nasıl yenerimYooo yooo öyle olmaz ne dedik tere ter dişe dişşimdiden başlayın sporlara beni yalnız bırakmayın
Sağol canım. Lütfen eleştirilmesi gereken yerlerimi eleştir bundan sonraAfiyet olsun canım
Yaa sanırım seni yenebileceğim tek hafta bu hafta olabilirmiş. Ben adet sonu sen adet başıKalp kalbe karşıymis. Hayırlı olsun.
Haftaya regli olacağım. Şanslısın iyi kullan Ama Ramazanin ilk haftası güzel bir eksi istiyorum. O nedenle hırslı olacağım. Bayramda 68 olmak gibi bir hayalim var. Kabul ettiğin için teşekkür ederim.
Ben de eva yapcamBirakmammm yoksa seni nasıl yenerimplank yapıyorum şu an set set
Hoşgeldin canımhoşbuldum kaptanım
Cuma günü menü yorumu yapmiyoruz kacamaklar oluyo ama yarindan itibarenSağol canım. Lütfen eleştirilmesi gereken yerlerimi eleştir bundan sonra
Yaa sanırım seni yenebileceğim tek hafta bu hafta olabilirmiş. Ben adet sonu sen adet başıama ben de gayretli olacağım şu durumda kaybedersem çok bozulabilirim.
Ya biliyor musun ben de bayramda o kilolarda olmak istiyordum öyle bir plan yapmıştım ama bugün biraz hayallerim yıkıldı. Çünkü ben son kiloları çok hızlı aldım çok hızlı gider diye umut etmiştim bakalım gayret gösterirsem belki olur en azından 6ları görebilirim.
Ama bence sen kesin görürsün
Belki bende yapcam ne malumBen de eva yapcam
Çok şükür birşey olmadı canım araştırdım icilebiliyormus4lt çok degil mi böbrekler icin zararı olursa
telefonumda program var.Canım adimsayar in var mı?
Super. Ben ilk gruba girdiğimde bende yoktu saymaya çalışıyordumdatelefonumda program var.
O zaman bir dal kaçamak hakkı istiyorumCuma günü menü yorumu yapmiyoruz kacamaklar oluyo ama yarindan itibaren
Merhaba canım, hoşgeldinhoşbuldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?