- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Afiyet olsun canım cörek ve kek olmamisBugünün menüsü
Kah 11
Salatalık
Peynir
1 hurma
Öğlen 1 çörek 1 d kek
Akşam 5
Ciğer ızgara
1.2 çatal tavuk
Lavaş ekmek
Yeşillik salata
Ayran
Haklısın canım.Afiyet olsun canım cörek ve kek olmamis
Benide ekleyin dedim ama eklemediniz ki okuyacaktimNiye gizlediğimizi hala anlamadım ya neyse, sanki girip okuyacaklar bazı casuslar.ben sana taktikleri burdan mı yazayım özel mi dedim, sen özel dedin, e bu özelin açılacağı belliydi zaten, hatta her iddasına varım yıldızlar da özel açmıştır
Bugun cok egleniyorum yaa guzel oldu bu gruplarAlınan olmaz umarım maksat geyik eğlence;
YaaaaHemen düzenliyorum canım...beni fit gören o güzel gözlere kurban olurum.
Araştırmalar çalışmalar da yaparmışşşşEki Görüntüle 2821488
Dünürüm en son 27 Eylül'de bu kilodaymışım.
Sonra minik minik almışım.Seninle Aralık sonunda tanıştık.
Eki Görüntüle 2821492
Bu kilodaydim. Vay anasını sayın seyirciler eşeği kaybedip kaybedip tekrar bulmuşum...Neyseki kantarin topuzu kontrol altında... Allah akıl fikir versin verilemeyecek kiloda değiliz çok şükür.
birbeste
Kızım 21 yaşında ben 38 ben önce doğurdum sonra büyüdüm canımBence senin uzuntu durumunda yeme olayina cozum bulman lazim , ne zaman uzulsen basa saracaksin yoksa
Aynen aynen bugun sırf ödül yapmak icin sacma sapan ödül yaptım
Bize de gelsin o şevk kız bende de yapılacak is cok yapan yok
niye senin neyin eksik
Kızın kac yaşındaki corba yapabiliyor bbenim ki sadeece altına uapiyorda :) merak ettim sen kac yasindasin canim
Biz olacagiz kiz 55 kg anne :)
Yaaa sen 1. Mi oldun bideee cok sevindim minicik faydam olduysa şuan cok mutlu oldum canim yaaaa daha nice birinciliklerine insallahhh
Ben bu fikre o kadar bayıldım o kadar begendim ki anlatamammmmm yansın ortalikkkkkkk allahım erit yağlarını bu çiçeklerinnnnn
Takimiyildizlar ve çiçekler olarak iki takima böldüm kizlar...
Cuma gunu yuzde olarak en cok yüzdeyi veren takim kazanir
Yıldızlar takimi kaptani
Zipzip- ve Cordelia
Cicekler takimi kaptanı
E Elif_Eylul veChedarice
Not:Unuttugum varsa ya da katilmak isteyen olursa ekleme yapabilirim kizlar...
Filizimmmmm çiçek fikrinnharika olmuş hafta içi ortalığı yakmaya geliyorum beni aklinin bir köşesine kazı hayırlı olsun grubumuz yaaa çok güzelizzzzzChedarice
@SATURN71
@Habinar
@T u t a s t e
@Tostombalakanne
@Penguen
@Tesnim1989
@Ytmz
@s i d e l y a
@Elhan
@AhSen_2504
@birazhuzurdu2008
birbeste
@sardunya1038
@selensu82
Kizlar buhafta yıldızları gömmek icin elimizden geleni yapalimmi
Kim daha cok yüzdeyi verirse o takim kazancak haydiiii simdi basliyoruz
Sizden ricam profilinize çiçekleri koyarsa herkes daha rahat anlar takimini
Takım her daim yanında pazartesiye kadar minicik özle beni olar mıAllahim bunlari yazdigima inanamiyorumtakim ortada yok
Kişileri ayirirken kimseyi ozellikle secmedim canim herkesle ayni grupta olmak isterdimBen bu fikre o kadar bayıldım o kadar begendim ki anlatamammmmm yansın ortalikkkkkkk allahım erit yağlarını bu çiçeklerinnnnn
Bölgeleri neye göre ayarladin bilmiyorum ama beni dünürümle ayni grupta saymana cok memnunum ilk bunu söyleyim canim
Ikinci olarak benle ayni takimda olmadığına üzüleceksin kaptan olarak bu hatayi yapmis olmana inanamiyorum gafletine veriyorummmmm
Hayırlı olsun grubumuz cok hoşuma gitti yahuuuu
Tabi canim bizde sizi seviyoruz (duk)Kişileri ayirirken kimseyi ozellikle secmedim canim herkesle ayni grupta olmak isterdim
Bu hafta güzel eglenecegiz
Evet şu an 60 olabilirimM MissHayaLet sen cuma kilo bildirmedin seni yıldızlara mi çiçeklere mi yazayim bilemedim
Hangisine katilmak istersin
Bende seni seviyorum canim ( cuma görüşeceğiz)Tabi canim bizde sizi seviyoruz (duk)
Aaa kardeşlik kazansın (hıhı)
Hepimiz ayni takımın yolcusuyuz (2 gruba ayrıldık)
Kaptanim sen ne dersen o (bittin kızım sen)
Hemen 5 li rakamalra dönmelisinEvet şu an 60 olabilirim
Valla super oldu takımlara ayrilma...acayip gaza geldim...bugun batti balık yan gider...yarin mutlaka telafi edecegim
Bende seni seviyorum canim ( cuma görüşeceğiz)
Hemen 5 li rakamalra dönmelisin
Sen bize gel bizeee ödemdir onlar çabuk giderEvet şu an 60 olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?