Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünün menüsü
Kah 11
Salatalık
Peynir
1 hurma

Öğlen 1 çörek 1 d kek

Akşam 5
Ciğer ızgara
1.2 çatal tavuk
Lavaş ekmek
Yeşillik salata
Ayran
Afiyet olsun canım cörek ve kek olmamis

Benide ekleyin dedim ama eklemediniz ki okuyacaktim
Alınan olmaz umarım maksat geyik eğlence;

Bugun cok egleniyorum yaa guzel oldu bu gruplar

Hemen düzenliyorum canım... beni fit gören o güzel gözlere kurban olurum.
Yaaaa
Araştırmalar çalışmalar da yaparmışşşş seni 60 kg. 58. Kg. Görmeyi nasip etsin allah aha ezanda okunuyo
Kızım 21 yaşında ben 38 ben önce doğurdum sonra büyüdüm canım seninki sadece altina mı yapiyo kuzu o kuzuuu al sev sen ohhh mis ben ergenlerle uğraşayım yazık bana
Yaaa sen 1. Mi oldun bideee cok sevindim minicik faydam olduysa şuan cok mutlu oldum canim yaaaa daha nice birinciliklerine insallahhh
Ben bu fikre o kadar bayıldım o kadar begendim ki anlatamammmmm yansın ortalikkkkkkk allahım erit yağlarını bu çiçeklerinnnnn
Bölgeleri neye göre ayarladin bilmiyorum ama beni dünürümle ayni grupta saymana cok memnunum ilk bunu söyleyim canim
Ikinci olarak benle ayni takimda olmadığına üzüleceksin kaptan olarak bu hatayi yapmis olmana inanamiyorum gafletine veriyorummmmm
Hayırlı olsun grubumuz cok hoşuma gitti yahuuuu
Filizimmmmm çiçek fikrinnharika olmuş hafta içi ortalığı yakmaya geliyorum beni aklinin bir köşesine kazı hayırlı olsun grubumuz yaaa çok güzelizzzzz
Allahim bunlari yazdigima inanamiyorum takim ortada yok
Takım her daim yanında pazartesiye kadar minicik özle beni olar mı

Kişileri ayirirken kimseyi ozellikle secmedim canim herkesle ayni grupta olmak isterdim
Bu hafta güzel eglenecegiz

Kişileri ayirirken kimseyi ozellikle secmedim canim herkesle ayni grupta olmak isterdim
Bu hafta güzel eglenecegiz
Tabi canim bizde sizi seviyoruz (duk)
Aaa kardeşlik kazansın (hıhı)
Hepimiz ayni takımın yolcusuyuz (2 gruba ayrıldık)
Kaptanim sen ne dersen o (bittin kızım sen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…